babamin ettigi laf kolaymisim

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
kizlar ben esimden ayriliyorum konularimi burada daha önce yazmistim. Ben türkiyede ingilizce ögretmenligini bitirmistim daha sonra esimle evlenip almanyaya gitmistim daha sonra bana siddet uyguladigi ve birsürü sorundan dolayi ayrildik. Ben almanyada yasamaya karar verdim ailemde buna saygi gösterdi. Su an ailemin yaninda tatildeyim. Bugün yemekte tekrar bu bosanma konusu acildi, annem sen calisan bi kadin olsaydin sana bunlari yapamazdi dedi. Babamda evlenmeden önce kendini biraz agirdan satsan o sana kul köle olurdu hemen evet dedin dedi. Cok gururum kirildi ben sevdim güvendim ve evet dedim. Bu suc mu? Gercekten kendini agirdan satan calisan kadinlarin kocalari onlari el üstünde mi tutuyor?

Hee bizi tepelerinde gezdiriyorlar

Ne alakasi var? Tamamen karsindaki adamin adam olamamasiyla alakali. Şiddetin aciklamasi mi olurmus? Keske aileniz boyle konusmak yerine destek olsa size. Hemen evet demekle hicbir alakasi yok. En yakin arkadasim esiyle evlenmeden once resmen cocugu surundurmustu kul köleydi anlayacaginiz. Evlendi 2 ay sonra degisti daha dogrusu gercek yuzu ortaya cikti. Hakaret siddet vs. Kendinizi suclu hissetmeyin lutfen.

Oyle olsaydi burda isimde cok basariliyim herkesten saygi duyuyorum ama esim evde siddet uyguluyor utancimdan kimseye soyleyemiyorum diye konular acilmazdi.
Ayrica bundan da otesi eski esinizin siddet uygulamasi sizin degil onun problemli oldugunu gosterir. Ruh hastasi bi adama karsi ister ev hanimi olun ister prof olun hicbir anlami yoktur. Cunku hasar onun beyninde.

kendimi kötü hissettim ne kizlar varmis erkegi pesinde kul köle ediyormus ben öyle oyunlarin insani degilim ki

kendimi kötü hissettim ne kizlar varmis erkegi pesinde kul köle ediyormus ben öyle oyunlarin insani degilim ki
Iste o nisanlilik ya da sevgililik doneminde kul kole olanlar evlenince siddet te uygulayabiliyor. Kul kole olmus gibi yapip kendi karakterini bu sekilde gizleyebiligorlar. Bence bu marifet degil. Onemli olan evlenince normal insan gibi davranmasi. Sans malesef. Bilinmiyor insanlar ayni evde yasanmadan ogrenilmiyor karakterleri.

İstisnalar vardır tabi ki ama benim gördüğüm kadarıyla çalışan iyi kazanan bundan dolayı kendine güvenen kadınları eşlerin ezmesi daha zor oluyor.

Tam bir genelleme yapamam. Ama çalışanlar daha çok saygı görüyor bence. Artık öyle. Ben de çocuk doğduğunda işten ayrılmıştım eşim o Zaman çok acele etmişti tekrar başlamam konusunda. Ve tavırları da değiştı çalışmadığım 3 sene içinde. Ki 3 yaş nedir çocuk daha küçüktü.

Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok.. el üstünde el altında tutulmanın da çalışmakla ilgisi yok.. hayatınızı daha fazla mahvetmeyip boşanıp en zor kısmı başarmışsınız zaten.. bu aileniz de olsa, kimsenin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin..

Bosanan arkadaslar bilir. Kapanmayan bir konu zaten ve. bu konuda cok hassas oluyosun insanlar ve ailende olur olmaz konusunca insanin cok cani skliyor. Agladim yine bi saat.

Ne alakasi var ya? Senelerce pesinden kosup evlendikten sonra kadinin burnundan getiren, yaptığı her seyi basina kakan herifler yok mu?
Zaten zor bi surectir bosanma, kendini yipratma daha fazla.. Herkes bi sey soyler, normal gormeye calis..

Annem calismiyor ama babam onu el üstünde tutar. Yani bana söyledigiyle cok celiskili bir durum
Çalışmakla alakalı bisey değil ki bu çalışanlar el üstünde tutulmazmış gibi.
Takılmayın ya herkes herşeye konuşur bu hayat sizin olumsuzdan mümkün olduğunca uzak durun

Ailende bir tuhaf... Adam şiddet uyguluyorsa sorun adamdadir senlik bi durum yok kurtul yoluna bak ayrıca kanında olan çalışan ağırdan satan ayrimi yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…