- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Hee bizi tepelerinde gezdiriyorlarkizlar ben esimden ayriliyorum konularimi burada daha önce yazmistim. Ben türkiyede ingilizce ögretmenligini bitirmistim daha sonra esimle evlenip almanyaya gitmistim daha sonra bana siddet uyguladigi ve birsürü sorundan dolayi ayrildik. Ben almanyada yasamaya karar verdim ailemde buna saygi gösterdi. Su an ailemin yaninda tatildeyim. Bugün yemekte tekrar bu bosanma konusu acildi, annem sen calisan bi kadin olsaydin sana bunlari yapamazdi dedi. Babamda evlenmeden önce kendini biraz agirdan satsan o sana kul köle olurdu hemen evet dedin dedi. Cok gururum kirildi ben sevdim güvendim ve evet dedim. Bu suc mu? Gercekten kendini agirdan satan calisan kadinlarin kocalari onlari el üstünde mi tutuyor?
kendimi kötü hissettim ne kizlar varmis erkegi pesinde kul köle ediyormus ben öyle oyunlarin insani degilim kiNe alakasi var? Tamamen karsindaki adamin adam olamamasiyla alakali. Şiddetin aciklamasi mi olurmus? Keske aileniz boyle konusmak yerine destek olsa size. Hemen evet demekle hicbir alakasi yok. En yakin arkadasim esiyle evlenmeden once resmen cocugu surundurmustu kul köleydi anlayacaginiz. Evlendi 2 ay sonra degisti daha dogrusu gercek yuzu ortaya cikti. Hakaret siddet vs. Kendinizi suclu hissetmeyin lutfen.
Iste o nisanlilik ya da sevgililik doneminde kul kole olanlar evlenince siddet te uygulayabiliyor. Kul kole olmus gibi yapip kendi karakterini bu sekilde gizleyebiligorlar. Bence bu marifet degil. Onemli olan evlenince normal insan gibi davranmasi. Sans malesef. Bilinmiyor insanlar ayni evde yasanmadan ogrenilmiyor karakterleri.kendimi kötü hissettim ne kizlar varmis erkegi pesinde kul köle ediyormus ben öyle oyunlarin insani degilim ki
Annem calismiyor ama babam onu el üstünde tutar. Yani bana söyledigiyle cok celiskili bir durumBabanız annenizi ne kadar el üstünde tutuyor merak ettim bu konu üstüne
Ne alakasi var ya? Senelerce pesinden kosup evlendikten sonra kadinin burnundan getiren, yaptığı her seyi basina kakan herifler yok mu?kizlar ben esimden ayriliyorum konularimi burada daha önce yazmistim. Ben türkiyede ingilizce ögretmenligini bitirmistim daha sonra esimle evlenip almanyaya gitmistim daha sonra bana siddet uyguladigi ve birsürü sorundan dolayi ayrildik. Ben almanyada yasamaya karar verdim ailemde buna saygi gösterdi. Su an ailemin yaninda tatildeyim. Bugün yemekte tekrar bu bosanma konusu acildi, annem sen calisan bi kadin olsaydin sana bunlari yapamazdi dedi. Babamda evlenmeden önce kendini biraz agirdan satsan o sana kul köle olurdu hemen evet dedin dedi. Cok gururum kirildi ben sevdim güvendim ve evet dedim. Bu suc mu? Gercekten kendini agirdan satan calisan kadinlarin kocalari onlari el üstünde mi tutuyor?
Çalışmakla alakalı bisey değil ki bu çalışanlar el üstünde tutulmazmış gibi.Annem calismiyor ama babam onu el üstünde tutar. Yani bana söyledigiyle cok celiskili bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?