- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Aileniz konuyu biliyor mu para vermediğini
evet konuyu anlattim onlara da dogal olarak cunku cagirdim babami beni almasi icin bilsinler de istedim acikcasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileniz konuyu biliyor mu para vermediğini
Ee hamilesin ama?
Valla konunuzu okurken bizim bugün eşimle yaşadığımız olay aklıma geldi, olay şöyle gelişiyor; markete gidicez eşime dedim ki 2 tane bira alsanda içsek akşam eşim: sen ısmarlarsan alayım dedi. Bende paran mı yok dedim ama çok sakin bi ses tonuyla, eşim bu kadarcık lafıma çıldırdı, sorarım bu lafımda ne var bu arada bende çalışıyorum. Yani ne bileyim benim yerimde olsanız napardınız, bana abartı geldi tavrınız
donmek de aynı şey değil mi yani gitti aa yine döndü bak mevzusuna gelecek. ben hem altinlarimdan verdim hem kendim biriktirdigim kenarda param vardi verdim cok da lafini yapmadim boyle mevzular donunce soyledigim oluyordu
Bence haklisiniz, eşinizin yaptığı size saygısızlık.merhaba esimle evlendiğimizden bu yana sıkıntılar var baslarda kabullenemediğim zamanla malesef alıştığım sıkıntılar konularımın başında var. Biz hiç mukemmel cift olmadik sikintilarimiz vardi baslarda calisiyordum fakat sonra hamile kaldım cocugum oldu dogal olarak esimin eline bakar oldum aylik belli miktarda verdigi para var oyle cok degil beni idare ediyor en azindan cogunda gozum yok tek basina ev gecindiriyor diye fakat ben elinden parayi alirken bin bir zorlukla aliyorum son gunlerde aramiz limoniydi ben de sinirliydim bu aralar is de yogun oldugu icin eve gec geliyor parami cekip getirmesini istedim geldi para cektin mi diye sordum yok cekemedim dedi neden diye sordum gec oldu cekemedim falan dedi ben de iyice sinirlenip bu para konusunda beni bir daha ugrastirirsan bu sefer kotu olacak soylim dedim tabi o ara gerildik ne diyorsun falan ben israr ettim bu da sinirle yok sana para falan diyince ben cildirdim ve patlama noktasina gelip hem kavga edip hakaret ettim sonra da babami arayip beni almasini istedim ayri sehirlerdeyiz 1 bucuk saat var aramizda ailemle tabi babam biraz endiselendi esimle konusmak istedi ne oluyor diye bu da hic bir sey yok baba dedi tabi ben hala cildirmaktayim telefonda babam beni sakinlestirip yarin seni almaya geliyorum dedi ve topladim esyalarimi baba evindeyim. insanlara basit bir konu gibi gelebilir ama surekli yasadigim ve artik katlanilmaz bir olay bu bu zamana kadar calistim hamileligimin son gunlerine kadar simdi bu tavirlari cekmek ciddi koyuyor bana. 2 gundur aramiyor nasil bir yol cizmeliyim nasil hareket etmeliyim. bana bir akil verir misiniz?
Basit bir konu değil ama evinizi terk edecek bir durum da değil bence. Tabiki sinirlenmek ve yaptırım uygulamak normal ama aileleri işin içine sokacak bir tabloyu gereksiz buldum. Ayrıca gerçekten geç oldu diye de üşenmiş olabilir, ben yerinizde olsam adım atar ama para mevzusunu düzene sokma konusunda da kararlı olurdum.
Para ile ilişkiniz bir garip..
Paramı çektin mi, çekmediysen fena olur.
Kendi param, altınlarım.
Lafını ettim.
Bence karşılıklı gözden geçirin hem.birbiriniz ile hem de para ile olan ilişkilerinizi.
Siz evde bunalmışsınızdır
Bendeki koca ben çalışmasam zırnık koklatmazdıbizim durumumuz farklı yalnız ben calismiyorum siz ikiniz calistiginiz halde birbirinize paslamissiniz olaylari biri cildirmis benim cildirmam dogal cunku ben evdeyim cocuk bakiyorum calisamiyorum ve bu adamdan surekli para istemek zirunda kaliyorum yok sana para mara dese esiniz ayni durumda ne tepki verirdiniz ?
cekmediysen fena olur degil surekli para getirne isini erteliyor her defasinda sana soylemekten sikildim beni bu kadar ugrastirmandan sikildim bir daha boyle yapma yoksa ikimiz icin de kotu olacak dedim.
cunku kendim birikim yaptigim paramdi maasimdan ve onun her kurusundan haberi vatrdi soyluyordum ama o birikim yaptiginda benim haberim olmamisti mesela burda garip olan kim sizce ?
Bi harçlık meselesınden gel baba benı al demenız gercekten cok sacma olmus. Hayır adam vermeyecegım dememıs gec oldu demıs ertesi gun verecektı muhtemelen. Sızın baska seylere tahammulunuz kalmamıs gıbı geldı bana para da bahanesı olmus
Ne yapsın kadın,kadın kavga çıkartacak raddeye gelmiş demek ki.Kadının da ihtiyacı var,parasız ne yapabiliyoruz?Hem benim parami getir diyip tehdit etmissiniz, hem hakaret, hem de kufur edip baba evine gitmissiniz. Eski konularinizi bilmediyim icin hata sizde diyorum.
Ben de evliyim ve calismiyorum. Esime bana para ver diye hic kavga etmedim. Ne ihtiyacim olsa gider beraber aliriz ve ya internetten siparis ederim. Senin paran, benim param konusu gecmedi bizim evde.
Maas aldiginda da para veriyor ama vermese bile para ver diye kavga gurultu cikarmam.
Bendeki koca ben çalışmasam zırnık koklatmazdı
Evet son cumlemde belırttım zaten bellı kı baska seylerın patlaması olmus. Pekı karsınıza alıp konustunuz mu zoruma gıdıyor sunu gununde getırebılır mısın boylece kavga da etmeyız dıye? Ben boyle seylerın asılabılecegını dusunuyorum. Nıhayetınde bı sadakatsızlıkle, yalanla aynı kulvarda yarıstıramayız degıl mı? Bence evınıze donun bırer kahve yapın sorunlarınızı konusun derım. Ama sakınce. Kızdıgınız, kırıldıgınız konuları masaya yatırın. Zaten asabı ve gergın bır kısılıgınız varmıs mılletın 5kerede sabrı tasıyorsa sız 2de patlama noktasına gelıyorsunuzdur. Bence uzatmayın derımbu para konusunda cok tartisiyoruz bana gore cimri bir insan. para da ciddi bi mevzudur bence bi yerime koysaniz kendinizi sizin de sinirleriniz bozulur ha ben cok sinirli bir insanip tepkilerim daha fazla oluyor ama bu konu hafif bi konu degil
Evliliği sürdüren ikiniz olduğuna göre, ikinizde.
Maddi dengeyi ve karşılıklı güveni sağlamadan keşke çocuk düşünmeseydiniz.
Eşiniz böyle biriyse, çalışmıyor olduğunuzda sorun çıkacağı da belliydi.. he ben böyle evliliğin ite kaka sürdürülmesini de anlamsız buluyorum.
Hayırlısı olsun.