Babamın evine döndüm

merhaba esimle evlendiğimizden bu yana sıkıntılar var baslarda kabullenemediğim zamanla malesef alıştığım sıkıntılar konularımın başında var. Biz hiç mukemmel cift olmadik sikintilarimiz vardi baslarda calisiyordum fakat sonra hamile kaldım cocugum oldu dogal olarak esimin eline bakar oldum aylik belli miktarda verdigi para var oyle cok degil beni idare ediyor en azindan cogunda gozum yok tek basina ev gecindiriyor diye fakat ben elinden parayi alirken bin bir zorlukla aliyorum son gunlerde aramiz limoniydi ben de sinirliydim bu aralar is de yogun oldugu icin eve gec geliyor parami cekip getirmesini istedim geldi para cektin mi diye sordum yok cekemedim dedi neden diye sordum gec oldu cekemedim falan dedi ben de iyice sinirlenip bu para konusunda beni bir daha ugrastirirsan bu sefer kotu olacak soylim dedim tabi o ara gerildik ne diyorsun falan ben israr ettim bu da sinirle yok sana para falan diyince ben cildirdim ve patlama noktasina gelip hem kavga edip hakaret ettim sonra da babami arayip beni almasini istedim ayri sehirlerdeyiz 1 bucuk saat var aramizda ailemle tabi babam biraz endiselendi esimle konusmak istedi ne oluyor diye bu da hic bir sey yok baba dedi tabi ben hala cildirmaktayim telefonda babam beni sakinlestirip yarin seni almaya geliyorum dedi ve topladim esyalarimi baba evindeyim. insanlara basit bir konu gibi gelebilir ama surekli yasadigim ve artik katlanilmaz bir olay bu bu zamana kadar calistim hamileligimin son gunlerine kadar simdi bu tavirlari cekmek ciddi koyuyor bana. 2 gundur aramiyor nasil bir yol cizmeliyim nasil hareket etmeliyim. bana bir akil verir misiniz?
Ben sizi çok iyi anlıyorum o an çekmemiştir diye birşey değil sizin konunuz bu konuyu önemsenmemesi aynı şeylerle uğraşıyorum malesef pazara gidicek sanki arkadasimla kahve içmeye gidicem demişim gibi davraniliyo kendime 1 esortman altı aldırmak için uğraşmak mesala beni derinden yaralıyo evdesin zaten napcan kıyafeti denmesi hiç birseye hakkım yokmuş gibi davranması ve bunu dile getirmesi ben evlendiğimde eşimin 1 tek çöpü yoktu çalıştık beraber arabamızı evimizi aldık kredi ödüyoruz şuan ama geçim sıkıntısı çekmiyoruz ama ben varlık içinde yokluk çekiyorum çalışırken sıkıntı yoktu kaz gelecek yerden tavuk esirgenmiyodu bu yaptıkları psikoljik şiddetlidir sakin adım atma güçlü dur kardeşim 2 gün birşey değil 2 ayda aramasa sakin geri adım atma ben herşeye sustum en son bana senin yediğin ekmeği bile ben alıyorum dedi o gün bu gündür yüzünü goresim yok

cocuk plansiz oldu benim planlarimda yoktu ama çok mutluyum olduğuna hicbir seye değismem onu. bu evlilikte bana en iyi gelen sey o oldu cunku... zaten ben de o dusuncede olan biri oldugum icin boyle bir tepki verdim kendim geri atmayi dusunmuyorum ve evet boyle bir durumdan gerekirse bosanirim
Ya boşanacaksın kafaya koymuşsun peki ya çocuk ne olacak? Bir kalemde boşanmak kolay peki ya çocuğun hayatı ne olacak?
Madem evliliği devam ettiremiyorsunuz ilk başta olacaktı bu olaylar. Çocuk oldu. O çocuğa annelik ve babalık yaparsınız ama o çocuk hep bir adım geride kalacak.
Bunun vebali sana ve babasına olur.

Size tavsiyem bir yaşında çocuğunuz var bir kere daha düşünün. Siz ona göz dağı vermek istemişsiniz. Yaptığınız etik değil. 1 yaşında çocuğunuz var.

ikimizin de bir kere daha dusunmesi icin bu hareket 1 yasinda cocuk onun da çocuğu onun da dusunmesi gerekiyor o halde isten eve eline telefon aksam oyun 3 kurus parasi var diye kendini nimet sananlar her seyi hakeder bence

Ne yapsın kadın,kadın kavga çıkartacak raddeye gelmiş demek ki.Kadının da ihtiyacı var,parasız ne yapabiliyoruz?
Hiç parasız bırakılmamışsınız anlaşılan,eşiniz size de para zorla verseydi aynı sakinlikte kalabilir miydiniz acaba ?
Para konusuyla alakali yorumumda yazdim zaten. Ben 4 yildir evliyim, sadece bir kac ay once esime bana maas aldiginda para birak, disari filan ciktigimda lazim oluyor diye. Paraya ihtiyacim olmuyordu cunki disari yalniz cikmayi sevmiyorum. Ha eger ki, ihtiyacim olsa ve esim vermese kufur hakaret filan etmem. Vermiyorsa vermesin, giderim baba evine, babam bakar bana. İşe de girir gul gibi yaşarim. Beni zor durumda birakan insanla evli kalmam ben.

Ben sizi çok iyi anlıyorum o an çekmemiştir diye birşey değil sizin konunuz bu konuyu önemsenmemesi aynı şeylerle uğraşıyorum malesef pazara gidicek sanki arkadasimla kahve içmeye gidicem demişim gibi davraniliyo kendime 1 esortman altı aldırmak için uğraşmak mesala beni derinden yaralıyo evdesin zaten napcan kıyafeti denmesi hiç birseye hakkım yokmuş gibi davranması ve bunu dile getirmesi ben evlendiğimde eşimin 1 tek çöpü yoktu çalıştık beraber arabamızı evimizi aldık kredi ödüyoruz şuan ama geçim sıkıntısı çekmiyoruz ama ben varlık içinde yokluk çekiyorum çalışırken sıkıntı yoktu kaz gelecek yerden tavuk esirgenmiyodu bu yaptıkları psikoljik şiddetlidir sakin adım atma güçlü dur kardeşim 2 gün birşey değil 2 ayda aramasa sakin geri adım atma ben herşeye sustum en son bana senin yediğin ekmeği bile ben alıyorum dedi o gün bu gündür yüzünü goresim yok
Allah sabır versin,ben çıldırdım şu an bu durumda bile erkeği haklı bulan zihniyeti.Kadının kadından başka düşmanı yok resmen.Kadının bu derece sindirilişini affetmiyorum.

Hem benim parami getir diyip tehdit etmissiniz, hem hakaret, hem de kufur edip baba evine gitmissiniz. Eski konularinizi bilmediyim icin hata sizde diyorum.
Ben de evliyim ve calismiyorum. Esime bana para ver diye hic kavga etmedim. Ne ihtiyacim olsa gider beraber aliriz ve ya internetten siparis ederim. Senin paran, benim param konusu gecmedi bizim evde.
Maas aldiginda da para veriyor ama vermese bile para ver diye kavga gurultu cikarmam.
Verdiği için kavga çıkarmıyorsunuz ihtiyaçlarınız karşılandığı için ses çıkarmıyorsunuz ben cebimde para olmadığı için çocuğu dr a götüremedim varlık içinde yokluk nedir bilmeden suçlamayın bence konu sahibini çok zor bir durum allah kimseye yasatmasin

Hiç görmeseniz mi acaba? Sizin birde kayinvadeyle beraber yaşama sorununuz vardı. Bu kadar kötü düşünen bir adamla evli kalmak cok zor olmalı sizin için. Evlilik, eş olmak böyle birşey değil çünkü. Gerçekten üzüldüm maruz kaldığınız duruma. Çalışın mümkünse, esinize muhtaç olmayın. Ben normalde çalışmayan kadını eşe muhtaç oluyor diye de düşünmüyorum ki kendim de çalışmıyorum suan ama bir eşofman alırken sıkıntı cekmek,pazar parasının lafının edilmesi, yediğiniz ekmeğin çok görülmesi çok onur kırıcı şeyler.

Ben size hak veriyorum. Tabi senin paran benim param diye bir şey olmaz aynı evi içinde ama bunu anlamayan erkekler malesef var. Çalışmıyorsunuz ve eşinizin eline bakıyorsunuz size siz istemeden vermeli evde bebeğimiz ile teksiniz Allah korusun hadi rahatsızlansa taksi falan çağırmış, acil paraya ihtiyacınız olursa... Bir erkek eve az da olsa para koymalı. Ben de yaşadım buna benzer şeyler benim evliliğim boyunca elime 5-10 tl geçerdi sadece vermezdi bir şey istesem borcumuz var derdi ve ana kuzusuydu sonuç boşanıyoruz...

Evi terkedecek ya da olayı ailenize yansıtacak kadar fevri davranmanız dışında ben size hak verdim. “Sana para yok” demek nasıl bir cürettir, o dışarda çalışıyorsa siz de evde çalışıyorsunuz ki şu an ev hayatını tercih etme sebebiniz de mecburiyetlerdenmiş. Harçlık aldığım dönemlerde bu cümleyi babamdan dahi duymuş olsaydım yaşıma bakmaz resti çekerdim. Dilerim ki kafasına dank eder de geri adım atar.

Verdiği için kavga çıkarmıyorsunuz ihtiyaçlarınız karşılandığı için ses çıkarmıyorsunuz ben cebimde para olmadığı için çocuğu dr a götüremedim varlık içinde yokluk nedir bilmeden suçlamayın bence konu sahibini çok zor bir durum allah kimseye yasatmasin
Ben yorumumda yazdim zaten eski konularini bilmediyim icin bu konuya gore yorumluyorum diye. İhtiyacinin karsilanip karsilanmadigini bilmiyorum. İhtiyacini karsilamiyorsa tabii ki eşi suclu. Konu sahibi konuyu daha detayli anlatsa benim gibi yanlis anlayanlar olmazdi.

Para konusuyla alakali yorumumda yazdim zaten. Ben 4 yildir evliyim, sadece bir kac ay once esime bana maas aldiginda para birak, disari filan ciktigimda lazim oluyor diye. Paraya ihtiyacim olmuyordu cunki disari yalniz cikmayi sevmiyorum. Ha eger ki, ihtiyacim olsa ve esim vermese kufur hakaret filan etmem. Vermiyorsa vermesin, giderim baba evine, babam bakar bana. İşe de girir gul gibi yaşarim. Beni zor durumda birakan insanla evli kalmam ben.
Umarım bu söylediklerinizi bu kadar kolay bir şekilde yaparsınız,konu sahibi de artık bu olaya ne kadar çok maruz kaldıysa sinirleri bozulmuş ve hakaret etmiş.Eşini de seviyormuş ki sizin anlattığınız gibi ilk çırpıda babaevine gitmeyi tercih etmemiş.Buna sürekli maruz kaldığı için gitmeyi tercih etmiş Umarım anlatabilmişimdir.☺️☺️

Evet son cumlemde belırttım zaten bellı kı baska seylerın patlaması olmus. Pekı karsınıza alıp konustunuz mu zoruma gıdıyor sunu gununde getırebılır mısın boylece kavga da etmeyız dıye? Ben boyle seylerın asılabılecegını dusunuyorum. Nıhayetınde bı sadakatsızlıkle, yalanla aynı kulvarda yarıstıramayız degıl mı? Bence evınıze donun bırer kahve yapın sorunlarınızı konusun derım. Ama sakınce. Kızdıgınız, kırıldıgınız konuları masaya yatırın. Zaten asabı ve gergın bır kısılıgınız varmıs mılletın 5kerede sabrı tasıyorsa sız 2de patlama noktasına gelıyorsunuzdur. Bence uzatmayın derım

cok konustum gercekten guzellikle soyledigim zamanlar oldu ciddiye alinmadım daha bir çok konuda hep konusmaya calistigim zamanlar oldu ama benim esimde ise yaramiyor zaten konusmayi beceren bir insan bile degil o yuzden bu sikıntilarim zaten.
bizim evle digimzden bu yana baska sorunlar da vardi mesela onceki konularimda esimde cinsel anlamda bir cok sorun vardi o kadar guzellikle konustum agladim duygularimi anlattim terapiste gidelim dedim dinlemedi sonra ne oldu biliyor musunuz ben tehdit ettim ailede herkese soylemekle ve bosanmakla sonra terapiste gittik ve 9 ay terapi gorduk ister kabul edin ister etmeyin bazi insanlara guzel konusmak yaramiyor sert olmaniz gerekiyor. Ben de her seyi guzellike halletmek isterdim ama oyle bir durumum yok

Parayi hani oyalasa bir kac gun gectigi halde bahaneler uretip vermese tamam diyeceğim ama ne bu ya simdi. Ben 5 senelik evliyim daha esimin maasini görmedim. Harcamalarimiiz yapariz artan parayi hesap kartinda tutar. Gerektikce ordan çekeriz. Yani baba evine gidicek olay buyutucek birsey bulamadim ben

Umarım bu söylediklerinizi bu kadar kolay bir şekilde yaparsınız,konu sahibi de artık bu olaya ne kadar çok maruz kaldıysa sinirleri bozulmuş ve hakaret etmiş.Eşini de seviyormuş ki sizin anlattığınız gibi ilk çırpıda babaevine gitmeyi tercih etmemiş.Buna sürekli maruz kaldığı için gitmeyi tercih etmiş Umarım anlatabilmişimdir.☺☺
Ben sizi anliyorum tabii ki ama eşim sadece benim degil cocugumy da parasiz biraktigi icin baba evine giderim dedim. Cocugunu bile umursamayan babadan bana eş olmaz.

Umarım bu söylediklerinizi bu kadar kolay bir şekilde yaparsınız,konu sahibi de artık bu olaya ne kadar çok maruz kaldıysa sinirleri bozulmuş ve hakaret etmiş.Eşini de seviyormuş ki sizin anlattığınız gibi ilk çırpıda babaevine gitmeyi tercih etmemiş.Buna sürekli maruz kaldığı için gitmeyi tercih etmiş Umarım anlatabilmişimdir.☺️☺️

tek farkimiz hakaret etmem onun icin haksizim. ciddiye alip cevap vermemek en dogrusuymus gercekten

merhaba esimle evlendiğimizden bu yana sıkıntılar var baslarda kabullenemediğim zamanla malesef alıştığım sıkıntılar konularımın başında var. Biz hiç mukemmel cift olmadik sikintilarimiz vardi baslarda calisiyordum fakat sonra hamile kaldım cocugum oldu dogal olarak esimin eline bakar oldum aylik belli miktarda verdigi para var oyle cok degil beni idare ediyor en azindan cogunda gozum yok tek basina ev gecindiriyor diye fakat ben elinden parayi alirken bin bir zorlukla aliyorum son gunlerde aramiz limoniydi ben de sinirliydim bu aralar is de yogun oldugu icin eve gec geliyor parami cekip getirmesini istedim geldi para cektin mi diye sordum yok cekemedim dedi neden diye sordum gec oldu cekemedim falan dedi ben de iyice sinirlenip bu para konusunda beni bir daha ugrastirirsan bu sefer kotu olacak soylim dedim tabi o ara gerildik ne diyorsun falan ben israr ettim bu da sinirle yok sana para falan diyince ben cildirdim ve patlama noktasina gelip hem kavga edip hakaret ettim sonra da babami arayip beni almasini istedim ayri sehirlerdeyiz 1 bucuk saat var aramizda ailemle tabi babam biraz endiselendi esimle konusmak istedi ne oluyor diye bu da hic bir sey yok baba dedi tabi ben hala cildirmaktayim telefonda babam beni sakinlestirip yarin seni almaya geliyorum dedi ve topladim esyalarimi baba evindeyim. insanlara basit bir konu gibi gelebilir ama surekli yasadigim ve artik katlanilmaz bir olay bu bu zamana kadar calistim hamileligimin son gunlerine kadar simdi bu tavirlari cekmek ciddi koyuyor bana. 2 gundur aramiyor nasil bir yol cizmeliyim nasil hareket etmeliyim. bana bir akil verir misiniz?
Siz babanızı arayarak ve evi terk ederek yolunuzu çizmişsiniz. Ne diyelim ki şimdi 🤷‍♀️

Ya boşanacaksın kafaya koymuşsun peki ya çocuk ne olacak? Bir kalemde boşanmak kolay peki ya çocuğun hayatı ne olacak?
Madem evliliği devam ettiremiyorsunuz ilk başta olacaktı bu olaylar. Çocuk oldu. O çocuğa annelik ve babalık yaparsınız ama o çocuk hep bir adım geride kalacak.
Bunun vebali sana ve babasına olur.

ben bosanicam demedim bu konuda esimden bir adim gelmezse bosanicam boyle de yasanmaz cunku cocugumuz oldugunu biliyorum ama bunu esimin de dusunmesi gerekiyor sadece benim degil hep kadin mi fedakarlik yapacak hep kadin mi ezilsin sizin bakis aciniz bu

Hiç görmeseniz mi acaba? Sizin birde kayinvadeyle beraber yaşama sorununuz vardı. Bu kadar kötü düşünen bir adamla evli kalmak cok zor olmalı sizin için. Evlilik, eş olmak böyle birşey değil çünkü. Gerçekten üzüldüm maruz kaldığınız duruma. Çalışın mümkünse, esinize muhtaç olmayın. Ben normalde çalışmayan kadını eşe muhtaç oluyor diye de düşünmüyorum ki kendim de çalışmıyorum suan ama bir eşofman alırken sıkıntı cekmek,pazar parasının lafının edilmesi, yediğiniz ekmeğin çok görülmesi çok onur kırıcı şeyler.
Hemde o kadar zor ki bugün bir arkadaş yazmış burdan siz yalnız savascisiniz diye doğru savaşıyorum ama ne için olduğunu bilmeden ama şunu biliyorum ki ömürboyu bu adamla evli kalmıycam iş arıyorum malesef bulamıyorum 3 ay dır hergun sitelere bakıyorum dönüş yapan yok ben baba evine dönersem ailemin durumu çok iyi değil cocugumla orda zorluk çekmek istemiyorum sad3ce k3ndim olsam hiç sıkıntı değil ama çocuğumu zor durumda ailemi zor durumda bırakmak istemiyorum ama inanın gün sayıyorum ve ne zaman biteceğini bilmediğim bir günü çok zor benim için hayat

Hemde o kadar zor ki bugün bir arkadaş yazmış burdan siz yalnız savascisiniz diye doğru savaşıyorum ama ne için olduğunu bilmeden ama şunu biliyorum ki ömürboyu bu adamla evli kalmıycam iş arıyorum malesef bulamıyorum 3 ay dır hergun sitelere bakıyorum dönüş yapan yok ben baba evine dönersem ailemin durumu çok iyi değil cocugumla orda zorluk çekmek istemiyorum sad3ce k3ndim olsam hiç sıkıntı değil ama çocuğumu zor durumda ailemi zor durumda bırakmak istemiyorum ama inanın gün sayıyorum ve ne zaman biteceğini bilmediğim bir günü çok zor benim için hayat

Esinizin yanında da çekiyorsunuz aynı sıkıntıyı aslında. Hemde varken yaşıyorsunuz bunu....

Umarım tez vakitte güzel bir iş bulursunuz. Allah yardımcınız olsun. 🤲

Yani o an para şart mıydı ben anlamadım...
Öbür gün çeker verirdi.
Yani ne bileyim alacaklı gibi sık boğaz etmişsiniz.
Belki hep aynısını yapıyordur bilemem ama bence bu olayda gereksiz gerilmişsiniz

Back
X