Babamın evlat ayrımcılığı yapıyor...

Maalesef evet...bunu yazarken bile tüylerim ürperiyor ben bazen dayak yiyen birini gördüğümde bile utanırım bu sebeple...
Karedeşim zaten annemim ölümü sebebiyle psikolojisi çok daha bozulmuştu, o yüzden ablamla geçinemezlerdi.
Ablam da şimdi diyor ki benim psikolojim bozuktu haketmişti vs. vs. şeyler. o kadar saçma sapan ki. Ablam şiömdi de olsaaynı şeyi yapabilecek durumda bazen çocuğunu da dövüyor...
Babam da şimdilerde ablama acıyıp duruyor...işte maaşı yok çalışmıyor diye halbuki çalışabilecek durumda ablam istese çalışır.
Benim maddi durumum kötü olsa ve ev hanımı olsam iş bulur çalışırdım yine de babamdan istemezdim..
İşim gücüm var ve bu yüzden de hep laf çarpıtır bana babam seni okuttu tabi diye...

Off bir insan kardeşine bir de annesiz kardeşlerine nasıl yapar bunu yaa aklım almıyor hiç :( Abla ne demektir anne olmayınca annelik yapan değil mi ? Yazık tembel işte belli ki asalak olarak yaşamayı kendine layık görüyor ..

Off bir insan kardeşine bir de annesiz kardeşlerine nasıl yapar bunu yaa aklım almıyor hiç :KK43: Abla ne demektir anne olmayınca annelik yapan değil mi ? Yazık tembel işte belli ki asalak olarak yaşamayı kendine layık görüyor ..

Onun için çok uğraştık okulunu bitisin diye. Devlette çalışması için torpil bile bulmuştu babam, ama okulunu bitiremedi 2 yıllık okulu 10 yılda anca bitirebildi üstelik aöf...
Kafası basmadığından da değil tamamen rahatını bozmak istememesi zora gelememesi..
Çok isterdim öyle anne gibi bir abla ama maalesef payımıza bu düştü...

tamam o baban falan saygı duyarım ama baban sana maddi yardımda bulunsa yarın kafana kakar onu gibime geldi. ne güzel mesleğin varmış kendini kurtarmışsın. çalış evini arabanı kendin al en azından kimse laf etmez. göğsünü gererek ben aldım diyebilirsin.

üzüldüm ama bir baba niye böyle bir ayrım yapsın ki :/ keşke olmasaymış. allah sabır versin.

Onu bunu bilmem de insan kendi kanindan canindan olan bir insani nasil burda böyle anlatabilir? Bence siz çok ayıp ediyorsunuz. Ablaniz ya o, sizin ablaniz. Demekki gerçekten durumlari kötü.. Valla bu yazinizi hayretle okudum...

Onu bunu bilmem de insan kendi kanindan canindan olan bir insani nasil burda böyle anlatabilir? Bence siz çok ayıp ediyorsunuz. Ablaniz ya o, sizin ablaniz. Demekki gerçekten durumlari kötü.. Valla bu yazinizi hayretle okudum...

Herkesin hayatı ailesi ideal olmayabilir hanım efendi.İnsanlar çeşit çeşit.
Bu güne kadar ablamdır dedim ama çok zarar verdi, anlatmadığım pek çok şey de var.
Burada beni ve ablamı ailemi hiç tanımayan insanlara derdiimi paylaşıyorm. herkes bişeyler anlatıyor.
Durumu da kötü falan değil, ablam ev hanımı çalışmıyor diye oluyor bunlar, yoksa eniştemin maaşı iyi ailesi de yardım ediyor birikimleri de var. Yani bizden kötü değiller ama öyle yansıtılıyor..
Siz beni anlamayabilirsiniz, o sizin bileceğiniz iş ama düşüncenize katılmıyorum.
Umarım hiç anlamak zorunda kalmazsınız....

Ablanın da babasından psikolojisi iyi degil bu bi gerçek Rabbim kimseyi namerte muhtaç etmesin sen ablan gibi olma kardeşine sahip çık onun ne paraya ne pula ihtiyacı vardır istedigi şey sadece ilgi ve sevgidir çok üzüldüm durumunuza...
Mesafeli ol hayatına fazlaca müdahale etmesinler ve sende çok müdahale etme zararlı çıkan sen olursun allaha havale et :(

Ben babaları sevmiyorum..!!!
Yeni nesilin babalarından nefret ediyorum..
Kendi babamdan dolayı baba kelimesinden iğreniyorum tiksiniyorum..
Nefret ediyorum desemde hissettiklerim daha fazlası..
Neyse gözle görülür i fark var..
Zaten kim kötüyse her yerde en iyisi odur..
İnsanlar kendi çıkarları doğrultusunda hareket eder..
Bizimkide çocuk ayrımı yapar..
Abime kız kardeşime bana farklı erkek kardeşime çok çok farklı davranır..
Erkek kardeşime bağırırken kardeşim elinde telefonla ilgilenir hiç takmaz bile ama ona ağzını açamaz çok fazla..
Bize gelince bizide döver..
Beni geçen ağustos ayında kendinden nefret ettirdi..
Gram seviyosam şurdan şuraya adım atmak nasip olmasın..
Sevmiyorum..
Bize hep der
-Sizin saçınızın teline bişey olsa dünyaları yakarım
-Sizin saçınızın teli için dünyayı hiçe sayarım..
Ama en büyük acıyıda bana o verdi..
Sikt.r git dedi
CatlakByide alın nereye giderseniz gidin dedi
Benim 3 çocuğum var CatlakB'ye babalığım kalmadı dedi
Gebersende gebermesene şunu yapıcam dedi..
Beddua okudu..
Üstüme yürüdü dövdü..
Ve size yemin ederim suçum yoktu yemin ederim..
Sanki afedersiniz ama o...luk yaptım
Bizim saçımızın teline zarar gelmesin diyen adam bizim kalbimizin en can alıcı noktası kanattı halada kaar durur..
Şimdi bile ağlamamak için zor duruyorum..
İnsan babasının hayatından çıkması için dua eder mi
Ediyorum..
Çıksın hayatımızdan..
İstemiyorum onu..
Evime gittiğimde onu görmek istemiyorum..
Sevmiyorum ya sevmiyorum
Babasını seven kızlara imreniyorum..
Çocuklarını seven babalara imreniyorum resmen..
Benim niye öyle bi babam yok diye..
İmreniyorum ya içim acıyo..
Sevmiyorum şunu..
Telefon çaldığında onun adı yazzdığında huzursuzluğum başlıyor sesi duyduğunda içim kat kat acıyor..
Fotoğrafını gördüğümde ölüyorum sanki..
İçimin acısından bunlar hep..
Bunların tek sorunlusu o..
Babalığı 2 dklık zevkle bağdaştırmasından..
Sizinki para veriyomuş bak bizimkinde oda yok..
Kendine bira alır bize 5 tl lazım olsa Yok der..
Kendi her gece bira içer biz kış aylarında incecik şeylerle dururduk..
Üşüdüğümüzdede verdiği cevap
-Her şeye para veriyosunuz üstünüzede bişey alın..
Bunu dediği akşam gitti zıkkımını aldı içti..
Kış ayında neye ihtiyacınız var demez..
Annem alır para biriktire biriktire..
Bayramlarda hiç bişeyi sormaz..
4 Kardeşiz bize hep annem alır..
O bi kere bile sormadı
Bayram şekeri alırken bile offlayıp pufflayan bi adam..
Kendi milyarlık borç yaptı
Benim 1,700 lük bilgisayarım için yapmış o borcu..
Ama onun borcu benim bilgisayarımın 30 katı nerdeyse..
Benim paramda abimin maaşından geliyor bana ondan gelen para yılda en fazla 300 liradır ama milyarlık borçlarda bendenmiş..
ALLAH yardımcımız olsun..
Seninde benimde herkesinde ALLAH yardımcısı olsun :KK43:

canm ya baban hepinizi seviyor. ama ablana uzuluyor. senin işin olmasaydı sanada yapardı aynısını. ihtiyacın olmadıgına dua et. herseye ragmen bi aile oldugunuza sukret.

Back
X