Babamın fatura detayimi incelemesi?!

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Babam vodafone self servisten fatura detayimi incelemis. Kimlerle kac dk konustugumu.
Ve bana dedi ki "internette nelere girdigini gordum"
Boyle bir sey mumkun mu ? Hangi sitelere girdigimi gormus mudur fatura detayindan. Ya da whatsapp konusmalarimi?
Yoksa benim agzimi mi ariyor siteye girip baktim ama bulamadim sizce boyle bisey var mi

Hayir whatsapp konusmalari imkansiz. Ama hangi sitelere girdigini gormus olabilir mi emindegilim

Yok nereye girdiğini ve msj içeriklerini bilemez. Sadece dakika ücretlendirme ve hangi numaralarla görüştüğünüzü öğrenebilir.

Fatura detayindan sadece hangi numara arandi hangi numaraya mesaj atildi hangi saatte internete girildi bunlar gorulebilir. Icerikleri gormek ayri bir mevzu, savci karariyla yapilabiliyor. Oyle fatura detayiyla gormek mumkun degil yani..

Hayir goremez. Konusmalar kac dk onu gorur numaralarla birlikte. Whatsapp yada herhangi bir ugyulama yada site sadece internet olarak yazar.detay gorunmez.

keşkem babam hayatta olaydıda böyle beni koruma amaçlı şeyler yapsaydı kıymetini bilin ,dışarıda iyi görünümlü işe yaramazlardan baba çok daha iyi emin olun

tabi ki mümkün değil
benim babam da ayfonla anlaştım ben nerdesin ne yapıyosun uzaktan kontrol ediyorum der
ve tabi ki takılıyo gerçek olsa bilmiyorum çok kızarım

Babaniz neden sizi bu sekilde sıkıya aldi acaba ?
Gerci bu devirde cogu baba evladini boyle gozetim altinda tutmak ister ya

sadece hangı nolarla gorustun ve msjlastın
ve hangı abonelıklerın var
hangı tarıfe falan bunu ogrenebılır

kesınlıkle hangı sıtelere gırdıgını ogrenemez.

Baban şuan bu konunuda görüyor telefondan girmeseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…