Babamın hastalığı hakkında!! bilgisi olan baksın lütfen :(((

poyrazinannesi

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
874
145
333
Kızlar babamın ara ara beli ağırır ama onemsemez dünde bel ağrısı varmış akşam da aniden bacağına vurmuş ağrısı. Ayağını yere basamayacak şekilde.bugun acile gitmişler doktor 2, 3 tane ilaç vermiş gecmezse 3, 4 gün sonra beyin Cerrahisine git mr ceksinler demiş. Bende ailemden uzaktayım en ufak bir şey içime dert oluyor. Netten araştırdım biraz kötü kötü şeyler yazıyor. Bi bilgisi olan varsa yazsın kızlar yoksa ben babamın sonucu çıkana kadar uyku uyuyamam :((((

ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN):nazar: hastalik hakkinda bi fikrim yok ama sen internetten cok arastirip moralini bozma sonuclari bekle INSALLAH bisey cikmaz internete bakarsan kolum agriyo desen tee ne hastaliklar söylüyor ALLAH ESIRGESIN :31:

Sikma canini oyle bir hastalik var bazi insanlarin beli tutuluyor poposunun uzerine bile oturamiyorlar,bazilari igneyle duzelir bazilarida beline siki lastik kemer baglar sonra gecer.Kendini zorlarsa yeniden agrmaya bashlar 1 hafta falan surebilir.Benim bildigim bukadarcik.Uzme kendini aynisi benim eshimde oluyordu ara sira ,dayimdada

Geçmiş olsun.Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Bel fıtığıdır veya sinir sıkışması,
siyatik olabilir.Yaşlanma belirtileri.:1:

Kızlar babamın ara ara beli ağırır ama onemsemez dünde bel ağrısı varmış akşam da aniden bacağına vurmuş ağrısı. Ayağını yere basamayacak şekilde.bugun acile gitmişler doktor 2, 3 tane ilaç vermiş gecmezse 3, 4 gün sonra beyin Cerrahisine git mr ceksinler demiş. Bende ailemden uzaktayım en ufak bir şey içime dert oluyor. Netten araştırdım biraz kötü kötü şeyler yazıyor. Bi bilgisi olan varsa yazsın kızlar yoksa ben babamın sonucu çıkana kadar uyku uyuyamam :((((

canım bel fıtığıından şüphelenmiş doktor.bel fıtığı bacağa vurur ve buda beyin cerrahisinde açığa çıkar.annemde de 2 yerde fıtık var belinde.merak etme babanda dikkat etsin ağır kaldırmak yere eğilmek yok.çömelerek oturup öyle kalkması gerek.Rabbim kötüsünden sakınsın haa bel fıtığı iyi mi değil ama inan insanların % 70inde var.kendini göstersin göstermesin.çünkü hepimizin bi koltuk itmesi bile vardır sakıncalı aslında ama yapıyoruz.sen hiç canını sıkma rahatlatıcı kremler var gevşetiyo onlar

merak etme canım büyük ihtimal bel fıtığı olduğunu düşünerek beyin cerrahisine yollamış.bel fıtığına beyin cerrahisi bakıyor çünkü.beyin cerrahisi sinir sıkışması,bel kemiğinde zedelenme gibi durumlara da bakar.illa kötü birşey düşünme.allah anne babalarımıza uzun ömürler versin.ben de senin gibiyim çok pimpirikliyim böyle konularda kötü birşey çıkarsa korkusunu hep taşırım.babama da ayrıca çok düşkünüm.anlyorum seni canım

Kızlarrr çok sağolun yaaa vallahi burada rahatlıyorum..Ne bileyim uzakta olunca belkide bu kadar evham yapıyorum.İnşallah dediğiniz gibidir..

canım babana çok geçmiş
büyük ihtimalle babanda bel fıtığı var
başlangıcı bacağa vuruyo ağrısı
doktor o yüzden emara göndermiştir
seni üzmek istemem ama fıtıkta baya kötü
yaşam kaliteni düşürüo ben eşimden gayet ii biliyorum

canım babana çok geçmiş
büyük ihtimalle babanda bel fıtığı var
başlangıcı bacağa vuruyo ağrısı
doktor o yüzden emara göndermiştir
seni üzmek istemem ama fıtıkta baya kötü
yaşam kaliteni düşürüo ben eşimden gayet ii biliyorum

Tahmin edebiliyorum canım ama kötünün iyisi yinede başka bişey çıkmasında..Bu arada sizede geçmiş olsun eşine acil şifalar inşallah .

Tahmin edebiliyorum canım ama kötünün iyisi yinede başka bişey çıkmasında..Bu arada sizede geçmiş olsun eşine acil şifalar inşallah .

canım bel ağrısı artık çok yaygın
dediğin gibi kötünün iyisi baştan tedavi olursa inşallah geçer
üzülme sen bunlara inşallah babanda hemencecik atlatır
ALLAH başka dert sıkıntı vermesin
sağol canım eşimde şuan tedavi görüyo inşallah biran önce kurtılur
sıkma canını tatlım sen olur böyle şeyler öğrencisin galiba içim gitti sana inan
ne güzel bu kadar düşünceli olman çok hoşuma gitti
babanın son durumunu yaz merak ettim canım
görüşmek üzre hoşçakal :16::16::16:

canım bel ağrısı artık çok yaygın
dediğin gibi kötünün iyisi baştan tedavi olursa inşallah geçer
üzülme sen bunlara inşallah babanda hemencecik atlatır
ALLAH başka dert sıkıntı vermesin
sağol canım eşimde şuan tedavi görüyo inşallah biran önce kurtılur
sıkma canını tatlım sen olur böyle şeyler öğrencisin galiba içim gitti sana inan
ne güzel bu kadar düşünceli olman çok hoşuma gitti
babanın son durumunu yaz merak ettim canım
görüşmek üzre hoşçakal :16::16::16:

Canım yok öğrenci değilim evliyim ben ailemden 1000 km uzakta yaşıyorum maalesef :(( Ve her an aklım onlarda her gece sadece ailemin sağlığı için dua ediyorum..Fazla düşkünüm aileme o yüzden pireyi deve yapabiliyorum bazen :( Son durumu yazarım buradan..İnşallah sizin de tedaviniz sonuç verir Allah yardım etsin.

Geçmiş olsun, söylediğiniz belirtiler bel fıtığına benziyor, bel fıtığında mr istenir ve beyin cerrahına yönlendirilmesi normal, korkmayın:34:
Rabbim dermansız dertler vermesin.

annemde hiç bel ağrısı olmamasına karşın tüm bacağını saran ağrılar nedeniyle acile gitmiştik. doktor, mr falan çekmeden ağrıyı tarifimizden bel fıtığı olduğuna kanaat getirdi. güçlü bir ağrıkesici yapıp ortopediye yönlendirmişti. (beyin cerrahisine de yönlendirebiliyorlar) gerçekten çekilen mr'da bel fıtığı olduğu ortaya çıktı. beldeki omurlarda oluşan fıtık nedeniyle bacaklara giden damar ve sinirlere baskı yapıldığı için o dayanılmaz acıyı çekiyormuş. 15 gün fizik tedaviye gittik. şimdi daha rahat bacağı, ağrıları daha az. ama kendine dikkat etmesi gerekiyor. annem doktor önerisi, hatta ameliyat tehdidi ile bir hafta hiçbir iş yapmadan yattı..
geçmiş olsun babana..

benim babam belfıtığı olduğu gecen ay çıktı ortaya ve o 56 yaşına kadar belinden şikayeti olmadı
ayak ağrısıyla başadı hemde ne ağrı 1 haftada 4 kilo verdi ne uyudu ne yemek yedi...evet beyin mr ile belli oldu
canını sıkma bel fıtığı ayağa vuruyor

Canım annesi 2 kez bel fıtığı ameliyatı olan biri olarak bu belirtilerin aynısını yaşadığımızı söyleebiirim.
Arkadaşların da dediği gibi mr yapılırsa çıkar zaten. Tomografiyi ise tedbir için istemişlerdir.
Bel fıtığı maalesef çok yaygın, ya ameliat ya da fizik tedavi uyguluyorlar.
Annem fizik tedaviden sonuç alamamış, ameliyat olmustu.

Geçmiş olsun, söylediğiniz belirtiler bel fıtığına benziyor, bel fıtığında mr istenir ve beyin cerrahına yönlendirilmesi normal, korkmayın:34:
Rabbim dermansız dertler vermesin.

annemde hiç bel ağrısı olmamasına karşın tüm bacağını saran ağrılar nedeniyle acile gitmiştik. doktor, mr falan çekmeden ağrıyı tarifimizden bel fıtığı olduğuna kanaat getirdi. güçlü bir ağrıkesici yapıp ortopediye yönlendirmişti. (beyin cerrahisine de yönlendirebiliyorlar) gerçekten çekilen mr'da bel fıtığı olduğu ortaya çıktı. beldeki omurlarda oluşan fıtık nedeniyle bacaklara giden damar ve sinirlere baskı yapıldığı için o dayanılmaz acıyı çekiyormuş. 15 gün fizik tedaviye gittik. şimdi daha rahat bacağı, ağrıları daha az. ama kendine dikkat etmesi gerekiyor. annem doktor önerisi, hatta ameliyat tehdidi ile bir hafta hiçbir iş yapmadan yattı..
geçmiş olsun babana..

benim babam belfıtığı olduğu gecen ay çıktı ortaya ve o 56 yaşına kadar belinden şikayeti olmadı
ayak ağrısıyla başadı hemde ne ağrı 1 haftada 4 kilo verdi ne uyudu ne yemek yedi...evet beyin mr ile belli oldu
canını sıkma bel fıtığı ayağa vuruyor

Canım annesi 2 kez bel fıtığı ameliyatı olan biri olarak bu belirtilerin aynısını yaşadığımızı söyleebiirim.
Arkadaşların da dediği gibi mr yapılırsa çıkar zaten. Tomografiyi ise tedbir için istemişlerdir.
Bel fıtığı maalesef çok yaygın, ya ameliat ya da fizik tedavi uyguluyorlar.
Annem fizik tedaviden sonuç alamamış, ameliyat olmustu.

Hepinizin hastalarına gecmis olsun.Allah acil şifalar versin.bildiklerinizi paylaştığınız için de çok teşekkür ediyorum hepinize.

Beli agriyorsa ve aniden bacagina vurduysa bel fitigidir merak etmeyin...
Iki hafta once amcamda bundan dolayi hemen ameliyat oldu adam bacagini surukluyordu resmen o derece kotuydu..
Gecmis olsn meraklanmayin...

anlattıklarınız kadarıyla babanızda ; lumbal disk hernisinden şüphelenilmiş (yani türkçesi bel fıtığı). mr sonucunda hastalığın boyutuna göre fizik tedavi yada ameliyat önerilebilir. çok geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm, belirtileri okuyunca bel fıtığı geldi aklıma, bozma moralini nette her şey yazıyor çok inanma

Canım hiç internetten bakıp da kendine dert edinme, olur böyle şeyler. Benim son bir yılda hem anneme hem de erkek arkadaşıma oldu. Genelde sinir sıkışmasından oluyor.

İnternette ister bacağın ağrısın, ister başın ağrısın, ister biraz halsiz ol, en hafifinden en kötüsüne kadar her ihtimali yazdığı için morali bozuluyor insanın :16: Allah şifa versin, olumlu düşün, bir an önce iyileşir inşallah baban :))

Back
X