Babamın içkisi

gizmoooo88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
10
1
3
merhabalar,
annem ilşe benim şikayetimiz babamdan,her akşam içiyor dışarıda içiyor birde yetmiyor evde 1 düble de olsa onu içmeden yatmıyor bu konuda annm ile beni çok üzüyor.
acaba aramızda benim durumumda olan varmıdır? ne yapmamız lazım bu lanet içkiden kurtulmak için.
teşekkürler

Böyle şeyler için iğrendirici bi bitki vardı adını bilmiyorum yemeklere katılıyodu bi araştır istersen canım

Kendi bırakmak istemedikce bişey yapamazsınız malesef. Ben çektim çok şükür kardeşlerim çekmiyor. Allah yardımcınız olsun:/

Sizin demenizle bırakabilcek bir kişilikteyse güzelce konuşun
Diğer türlü kendisi istemesi lazım benim babamda su gibi içen bi adamdı alkolü ama kalp krizi geçirdi bi kere şimdi önüne verselerde içmiyo mesela :KK64:

Kesinlikle öyle bir durumu yok aksine içince sızıp yatar sesi çıkmaz hatta der ki kime ne zararım var der ama hem b,ize hem kendine

merhabalar,
annem ilşe benim şikayetimiz babamdan,her akşam içiyor dışarıda içiyor birde yetmiyor evde 1 düble de olsa onu içmeden yatmıyor bu konuda annm ile beni çok üzüyor.
acaba aramızda benim durumumda olan varmıdır? ne yapmamız lazım bu lanet içkiden kurtulmak için.
teşekkürler
Hiç bişey yapamazsınız canım. 3 kez amatemde tedavi görmüş alkolik bir babanın kızı olarak yazıyorum bunu. Kendi istemediği sürece bırakmaz. Ne ilaçlar ne bitkiler ne başka bişey işe yaramaz.
Anladığım kadarıyla size bir zararı yok. Zararı kendine. O yüzden bırakın kendi haline. Daha fazla üzmeyin kendinizi.

merhabalar,
teşekkürler
En sevmediğim şeylerden biri.
İçen erkeği sevmiyorum. Her gece içmekten bahsediyorum.
Bunun çözümü nasıl olur bilmiyorum ama sizin adınıza üzüldüm.
Hem maddi hem de manevi çok yıpratıcı.

Kesinlikle öyle bir durumu yok aksine içince sızıp yatar sesi çıkmaz hatta der ki kime ne zararım var der ama hem b,ize hem kendine
O zaman hiç ellemeyin yanında durma o gelmeden yat yada başka odada dur ickiliyken seninle konusursa tavirli olma ki sinirlenmesin. Eğer laftan anlar biriyse ayik olduğu bi zaman konuşmayı deneyebilirsin. Ne kadar etki eder bilmiyorum.

Bir de içine atan kimseyle dertlesmeyen biriysen çok geçmeden terapi al. Benim gibi geç kalma ömür boyu geçmez o izler.

Benim babamda öyle içer gelir dışarda yada ewde, öyle meyhane vs. Degil daha cok arabada içer, bi ara artık iyice cacığını çıkardı annem ewden çıkıp gdiyodu bnde annmle birlikte bbi parkta oturuyorduk babam tabi deliye donüyodu meraktan snra gec saatte ewe geliyorduk, dışarda içmesni böyle engellendik ama eevde aarada içio hala zıkkımı

kendi isterse birakabilir yada cok iciyorsa bir sure sonra yaşla birlikte hastalaninca doktor yasaklarsa birakir. Sen kendi hayatina bak okuyorsan okuluna calisiyorsan isine arkadaslarina odaklan dert etmemeye calis ve babanı oldugu gibi kabullen.Hayat babandan ve ickisinden ibaret degil resmin butununu gorursen daha rahat yasayabilirsin.

ne yazıkki kendisinin istemesi lazım herşeyden önce...
alkol çok kötü bi alışkanlık ve sinirlenmekte haklısınız..
ama şu var eğer içip etrafına zarar vermiyorsa biraz daha hoşgörülebilir bence...

Allah yardımcınız olsun. Bu kadar bağımlıysa sizin konuşmanızla da olacak gibi değil.
çalışıyor mu babanız yoksa emekli mi?
genel de bir amacı olmayan boş olan insanlar içkiye sarılıyor yani benim gözlemim.
eşimiz kuzeni de neredeyse 50 yasında hiç evlenmemiş, amatem de tedavi görmüş ama nafile. uyanır uyanmaz bile içen insan düşünsenize insanın midesi nasıl alır sabahın köründe.

merhabalar,
teşekkürler
Benim babamda her gece mutlaka içer. Ben kendimi bildim bileli bu adam böyle. Ama kimseye zararı olmaz. İçince sapıtanlardan yada şiddet gösterenlerden değil. İçer ve gider yatar. Zararı kendine. Benim babam asla ama asla bırakmadı bırakmaz. İnşallah sen başarırsın bunu...

canım malesef yapçak bişey yok..benimde dedem öyle çok içer..hasta hemde baya bir hasta..kalp,koa ne ararsan var..içersen ölürsün dedi doktorlar ama yok çok kısa bir süre içmiyor sonra yine devam..bir sigarayı bıraktı oda 1 sene falan oluyor..alkole bağımlı insanlar sadece kendi isteğiyle bırakabilirler..

Back
X