Görümcemin kafamda oluşturduğu şüphe sonucu bende oluşan takıntı. Ay lütfen yardım edin.

Eşimin bütün akrabaları köyde yaşıyor.oraya gittiğimizde genelde yemiyorum çünkü tadı hiç güzel olmuyor.esimin ailesinde çay bile içmek istemiyorum.mecbur ac kalmamak için yiyorum.onlarda büyük ihtimal öyle düşünüyordur ama temizlikle alakası yok tadı güzel olmuyor.

Eşimin bütün akrabaları köyde yaşıyor.oraya gittiğimizde genelde yemiyorum çünkü tadı hiç güzel olmuyor.esimin ailesinde çay bile içmek istemiyorum.mecbur ac kalmamak için yiyorum.onlarda büyük ihtimal öyle düşünüyordur ama temizlikle alakası yok tadı güzel olmuyor.
Kendi çok güzel yapıyor sanki. Sinir bozucu oluyor tavrı.

Diyelim ki tuvaleti pis gördü görümce hanım.
Zamanı geri alabiliyor muyuz?
Durumu değiştirebilir misiniz?
Hayır.
O zaman bunu düşünmekten, dert etmekten vazgeçin.
Gördüyse gördü.
Annenizin yeterince temiz olmadığını düşünüyor.
Düşünsün, dünyanın sonu mu bu?
Görümceniz bu kadar önemli mi anneniz için?
Haklısınız.Bileniyorum işte. Evine gidince insanı boğazlıyor yemeyince. Başkasına yapma madem böyle biriysen. Buna sinir oluyorum. Kendisine gelince alınır mahvolur. Başkasını niye düşünmez. O zaman sana da bunu yapalım demek geliyor içinden insanın.

Aaa bu ne be masumlar apartmanı gibi. Okurken sinir bastı.
Pis değilsiniz anladık da kime ne. Temizseniz kendinize temiz olun. Takıntılı görümceyi niye ikna etmeye çalışıyorsunuz. Yemesin yani.
İmza: temizlik kriterleri çok düşük birisi. 😂

bakın lütfen yanlış anlamayın. Tüm iyi niyetimle söylüyorum: zihininizde bu konuya ayırdığınız yere, düşünmek için harcadığınız zamana yazık. Yemezse yemesin. Pis gördüyse görmüştür. Bırakın ne düşünürse düşünsün. Bu kadar bktan bi mesele için bu kadar enerji harcamaya, düşünmeye değer mi?

bakın lütfen yanlış anlamayın. Tüm iyi niyetimle söylüyorum: zihininizde bu konuya ayırdığınız yere, düşünmek için harcadığınız zamana yazık. Yemezse yemesin. Pis gördüyse görmüştür. Bırakın ne düşünürse düşünsün. Bu kadar bktan bi mesele için bu kadar enerji harcamaya, düşünmeye değer mi?
Kucaklayıcı ve zarif dille yazdığınız yorum için çok teşekkür ederim. Haklısınız gerçekten. İşte gereksiz şeyleri dert ediyorum maalesef. Sinir oluyorum bu duruma da.

Kucaklayıcı ve zarif dille yazdığınız yorum için çok teşekkür ederim. Haklısınız gerçekten. İşte gereksiz şeyleri dert ediyorum maalesef. Sinir oluyorum bu duruma da.
Küçük şeyleri dert ettikçe büyük sorunları çektiğimize inanıyorum. En azından benim hayatımda bu kural hep çalıştı. O yüzden başkalarının yarattığı dertlere odaklanmamaya çalışırım. Bazen umursamamak en güzeli.

Back
X