babamın ilgisizliği

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Merhabalar 19 yasini yeni doldurdum. Kucuklugumden beri babasiyla kanka gibi olan kizlara cok ozenmisimdir gerek babamla aramizda fazla yas farki olmasi gerekte cok calismasi nedeniyle yanimda olamadi/olmadi. Okulda toplantilarda hep annem vardi , biyere gitsek hep annemle hatta şu bikac senedir oturup muhabbet bile etmemisizdir hep kacar bizden kahveye, küçük bi cifligi var surekli hayvanlarinin yaninda varsa yoksa tavuklari adamla baska bisey konusulmuyor.gecen ay cok kotu hastalandim 2-3 gün boyunca durmadan kustum hastaneye gidicez bam gidin diyor gelmiyor zaten aracimiz yok otobusle gidicez. Neyse annem kizdi falan geldi bu sefer bu. Simdi yarin kontrolum var bi akrabamoz aradi biz gidiyoruz sende gel diye diyorum babama siz kendinize bakmiyorsunuz diye kiziyor yahu kontrol bu mide agrisi cekiyorum cocuklugumdan beri cok hastaliklar gecirdim
Bende sinirlendim gitmiyorum dedim gitme mi dedik falan diye bagirdi bana bi suru sey dedi sonra da gitti yatti. Beni suçum ne simdi kontrole gitmesem daha kotu olucam agladim sonra annemin yaninda gitmicem dedim. Napayim yarin niye boyle yapiyor bu adam ?? Ayrica bi erkek arkadasim var babamin haberi yok annemle abim biliyor.benden 8 yas büyük benimle cok ilgileniyor sahipleniyor her derdime kosuyor acaba bu bbabamin ilgisizligi yuzunden mi bu kadar seviyorum diyorum bazen

Vallahi sekerim benim babam da benzer. Iyi babalar da var tabi , lakin bizimki ilgisiz ve babalik yapmayi beceremeyenler de cok, beklentini minimumda tut bence.

Yaş farkı çoksa bazen belli yaş üstü insanlar bu hastalık olaylarını umursamıyorlar fazla. eskiden millet ömründe kaç kere gidermiş ki hastaneye. Bunu biraz böyle düşünbilirsin bence. Diğer taraftan herkes için diyemem ama babalar uzak oluyorlar ilgisiz oluyorlar. Toplum bunu hep dayatıyor zaten sevgiyi, ilgiyi, bakımı anne verir; baba çalışır, para getirir, besler. Ne kadar yaşı varsa bunlar o kadar daha çok belli eder kendini. Eğer genelde geniş fikirli bir insan değilse fazla suçlayıp kendini de üzme. Toplumun dayattıklarını yaşıyor, yaşatıyor size.

Vallahi sekerim benim babam da benzer. Iyi babalar da var tabi , lakin bizimki ilgisiz ve babalik yapmayi beceremeyenler de cok, beklentini minimumda tut bence.

Tesekkur ederim cevaplar icin hep der sizin icin calisiyorum diye allah var bo dedigim iki edilmeden alinmistir ama keske alinmasaydi da babam yanimda olsaydi ilgili olsaydi 55 yasinda babam bu arada

Tesekkur ederim cevaplar icin hep der sizin icin calisiyorum diye allah var bo dedigim iki edilmeden alinmistir ama keske alinmasaydi da babam yanimda olsaydi ilgili olsaydi 55 yasinda babam bu arada

Yaşı biraz fazlaymış. O yüzden kendine göre o babalık görevini yerine getiriyor. Sizde düşünmeyin fazla, anlamaya çalışın. Hem erkek hem farklı bir kuşak. Bu tarz şeyler olması toplumumuzda çok normal diye düşünüyorum. Doğru değil tabi ki ama emin olun o kadarda kötü değil

Uzuluyo iste insan elimde degil tek duam insalah ilerde esim cok ilgili bi baba olur

Valla benim babamda ayni canim cok serttir kendisi evde otorite kurar hep. Ole basimizi oksadigi yoktur yani. Disarida cok sert mesela biriyle konusurken ses tonunu ayarlayamaz bagirarrak konusur. O yuzden bize pek misafir gelmez adamlar dayak yemisten beter halde olurlar. Anlayamiyoruz yetistirme tarzi iste rahmetli babaannemde oleydi cok istekliydi cok emir verirdi. Annembile alisamadi 33 senelik evliler. Valla kendi ole yapinca bizde pek ayni ortamda bulunmuyoruz. Babalik sadwce maddiyatla yapilmaz manevi de destek olmaz lazim ama Allah yine de yokluklarini vermesin. kuzenlerim mesela pedlerine kadar babalarına aldırır. ben alsin istemiyorum tabi de. neyse yaramı deşme canım

sen babana ilgi göster cnm ..
insanın babası gibi can varmıdır baska ..
sağken kıymetini bilmek gerekir ..

Canim ben 23 yasindayim. Babamin calisma hayati tempolu olan bi isi yok genelde evde yani. Ilgilendigi hayvanlari da yok. Kahveye de gitmiyo. Ama ayni sekilde cok ilgisiz. Yapacak bisey yok yani laf da sokamiyosun alip karsina konusamiyosun da. Malesef alismak zorundasin ben de cok ozeniyorum ama huy iste yani degismez artık. Babam kopegimle bile daha cok muhabbet ediyodur heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…