Merhabalar 19 yasini yeni doldurdum. Kucuklugumden beri babasiyla kanka gibi olan kizlara cok ozenmisimdir gerek babamla aramizda fazla yas farki olmasi gerekte cok calismasi nedeniyle yanimda olamadi/olmadi. Okulda toplantilarda hep annem vardi , biyere gitsek hep annemle hatta şu bikac senedir oturup muhabbet bile etmemisizdir hep kacar bizden kahveye, küçük bi cifligi var surekli hayvanlarinin yaninda varsa yoksa tavuklari adamla baska bisey konusulmuyor.gecen ay cok kotu hastalandim 2-3 gün boyunca durmadan kustum hastaneye gidicez bam gidin diyor gelmiyor zaten aracimiz yok otobusle gidicez. Neyse annem kizdi falan geldi bu sefer bu. Simdi yarin kontrolum var bi akrabamoz aradi biz gidiyoruz sende gel diye diyorum babama siz kendinize bakmiyorsunuz diye kiziyor yahu kontrol bu mide agrisi cekiyorum cocuklugumdan beri cok hastaliklar gecirdim
Bende sinirlendim gitmiyorum dedim gitme mi dedik falan diye bagirdi bana bi suru sey dedi sonra da gitti yatti. Beni suçum ne simdi kontrole gitmesem daha kotu olucam agladim sonra annemin yaninda gitmicem dedim. Napayim yarin niye boyle yapiyor bu adam ?? Ayrica bi erkek arkadasim var babamin haberi yok annemle abim biliyor.benden 8 yas büyük benimle cok ilgileniyor sahipleniyor her derdime kosuyor acaba bu bbabamin ilgisizligi yuzunden mi bu kadar seviyorum diyorum bazen