Babamın memesindeki küçük kitle

Emily19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
491
416
33
Merhaba. Çok üzgünüm. Dün akşam babam memesinde küçük bir kitle fark etmiş. Küçük bir top gibi dikkatli dokunulmasa fark edilmiyor bile... bugün hastaneye gitti ve ayın 19 unda gel film çekelim demişler . Sinirden gülesim geliyor nedense her neyse.. Kardeşim yok şuan da Üni sınavına hazırlanıyorum . Babam hayvancılık yapıyor . Eğer babama birseu olursa ne yaparim bu kadar işle nasıl başa cikarim diye düşünüyorum kara kara. Ortada bir kanser belirtisi yok hiçbir şey yok ama benim ailem sanki yarın oleceklermis gibi tribe giriyorlar . Gerçekten canım sıkıldı. Annem yok emekli olamadın ise gir çalış diye babama baskı yapıyor babam sürekli ya kansersem diye düşünüyor kara kara. Arkadaşlar lütfen dua edin de sağa çıkalım. Kafayı yiyeceğim.

Birde bizde kanserlik genetik gibi birsey en çok o korkutuyor beni . Babam da kafasına taktı sürekli göğsüne dokunuyor.

Muhtemelen yağ bezesidir.
Erkeklerde meme kanseri ihtimali çok düşük diye biliyorum.
Umarım korktukları gibi bir durum söz konusu değildir.
Size de sabırlar diliyorum.
Teşekkür ederim umarım öyledir

Merhaba. Çok üzgünüm. Dün akşam babam memesinde küçük bir kitle fark etmiş. Küçük bir top gibi dikkatli dokunulmasa fark edilmiyor bile... bugün hastaneye gitti ve ayın 19 unda gel film çekelim demişler . Sinirden gülesim geliyor nedense her neyse.. Kardeşim yok şuan da Üni sınavına hazırlanıyorum . Babam hayvancılık yapıyor . Eğer babama birseu olursa ne yaparim bu kadar işle nasıl başa cikarim diye düşünüyorum kara kara. Ortada bir kanser belirtisi yok hiçbir şey yok ama benim ailem sanki yarın oleceklermis gibi tribe giriyorlar . Gerçekten canım sıkıldı. Annem yok emekli olamadın ise gir çalış diye babama baskı yapıyor babam sürekli ya kansersem diye düşünüyor kara kara. Arkadaşlar lütfen dua edin de sağa çıkalım. Kafayı yiyeceğim.
Korkutmayin kendinizi yağ bezesidir büyük ihtimal. Geçmiş olsun

Göğüs ucunun 3 4 parmak kadar üstünde

Simdi kitle duyulunca ilk akla hemen kanser geliyor, ama erkeklerde gögüs kanserinde baska belirtiler de oluyor genelde. Mesela gögüs ucun iceri dogru inmesi, gögüs ucunda uzun süre kalan yaralar, gögüs ucundan sivi gelmesi gibi.
Ergenlik cagina gecerken ve yaslanirken hormon degisikliklerden dolayi kitleler olabiliyor. Istatistiklere baksak 5 kitleden 4 tanesi iyi huylu cikiyor. O yüzden zor olsada ilk önce iyi düsünmeye calissin..Gecmis olsun

Back
X