- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
Evet güvenmiyor. Zaten konudan da anlaşıldığı gibi bizim babamla fikirlerimiz taban tabana zıt. Ben doğal olarak kendi kafama uygun birini bulup getiricem damat olarak. O da istiyor ki damadı onun gibi olsun, kendi fikirlerine yakın olsun. Benim getireceğim birini beğenmeyeceğini düşünüyor ki zaten kimi getirirsem getireyim öyle yapacak, o kadar saçma şeylerle insanları sınıflandırıyor ki. En basitinden onun oy verdiği partiye oy vermeyen biri, kesin kötü bir insan bin tane laf söyleyebilir sırf bu yüzden. Bende onla aynı partiye oy vermiyorum diye sen çevrenden çok etkileniyorsun, arkadaş çevren şöyle böyle diye konuşup duruyor seçim zamanları. Sanki benim kendi düşüncem fikrim yok gibi. İstiyor ki her konuda aynı olalım. Ayrı bir birey olduğum fikrini benimseyemiyor.[/QUOTE]
anladım.ama eğer onun istediği gibi biriyle evlenirsen ve sende o adamdan hoşlanmazsan o şekilde hayat geçmez.annene konuştun mu bu durumu babamın bana davranışından rahatsızım diye.yani hepimiz gibi senin de severek evlenmek hakkın
anladım.ama eğer onun istediği gibi biriyle evlenirsen ve sende o adamdan hoşlanmazsan o şekilde hayat geçmez.annene konuştun mu bu durumu babamın bana davranışından rahatsızım diye.yani hepimiz gibi senin de severek evlenmek hakkın