Babamın ölümünün 1. yılı ve yalnızlığım

En zor gününü hatırlayabilecek kadar ince olsaydı eski olmazdı diye düşünüyorum... Bir de neden böyle bir beklentiye girdiğinize anlam veremedim :44::44::44:

Canım başın sağolsun. Sevdiğin insanın hayatından eksilmesi, ona dokunamayacak, onu göremeyecek olmak kötü.
Ayrıca eski sevgiline gelince sen baba acısı yaşamışın bunu düşünme bile. Çok iyi olsaydı zaten ESKİ sevgili olmazdı.
Benim canım annemin bir sözü var ''elin gülü ele kokmaz''der.O senin acını bilmez,anlamaz.

başın sağolsun canım. yerine konmayacak birini kaybetmişsin. baba insanın arkasındaki duvarı derim ben hep. eskine gelince.yeri dolmayacak değil. eski işte boşver. sen sana acılarına mutluluklarına değer verecek insanlara layıksın

Ben annemi kaybettim.
Bir cok sevdigimiz insanla beraberdik o zaman.
Cenazemiz gordugum en kalabalik olanlardandi.
Hic gorusmedigim ilkokul arkadasim bile duyup gelmisti.

Ertesi sene babam abim ve ben vardik o aci gunu hatirlayan.
Bu hayatin kosusturmasi icinde boyle bir gercek iste.
Babanizin mekani cennet olsun.

bu senin canın,senin kaybın,senin acın
elin adamından düşünmesini,hatırlamasını ya da aramasını beklemek bence anlamsız olur...
kişi kendi bile zaman zaman unutabiliyoken kaybını
o nasıl hatırlayabilir
onu unut ve bişey bekleme kimseden
ateş düştüğü yeri yakar zaten..

En zor gününü hatırlayabilecek kadar ince olsaydı eski olmazdı diye düşünüyorum... Bir de neden böyle bir beklentiye girdiğinize anlam veremedim :44::44::44:

aslnda beklentiye girmedm. hassas bi zamanımda. o fotoğrafları görünce kendimi tutamadım hepsi bu. bazen olarak duygusal yaklaşabiliyorum :18:

aslnda beklentiye girmedm. hassas bi zamanımda. o fotoğrafları görünce kendimi tutamadım hepsi bu. bazen olarak duygusal yaklaşabiliyorum :18:
canım basın sagolsun alalh sabır versin cok ii anlıorum seni o insana onun duygularına cok deger veriorsun o üzülse bn yanında olurdum diyorsun da karsı taraf bizim gibi deil:(bn özelden msj atamıorum hala :S

canım basın sagolsun alalh sabır versin cok ii anlıorum seni o insana onun duygularına cok deger veriorsun o üzülse bn yanında olurdum diyorsun da karsı taraf bizim gibi deil:(bn özelden msj atamıorum hala :S

canım birsürü konu açtım burda ona neler yaptığımı anlattım hala anlamadı ya pess zaten varsın bundan sonrada anlamasn

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun,babanızın mekanı cennet olsun..Sizin önem verdiğiniz konnulara önem vermeyen biir insanı, düşünüp üzülmek yersiz.Bazen insanlar tarih kavramlarını hatırlayamıyorlar,tarihini unutmuşta olabilir,bunu atlamamak gerekir.
Şuan görüşmediğiniz bir insanın neler yaptığına bakmayın artık.Üzülen yine siz oluyorsunuz,başkası değil.

YAvrum benim ya ALLAH sabırlık versin sana öncelikle.sonrasında üzülme dua et seni yarı yolda bırakan birinden kurtulmuşsn sadece şükret ...

Başınız sağolsun.
Sizi en zor anınızda bırakıp giden düşüncesiz bir adamdan babanızn senesini hatırlayıp araması gibi
bir düşünce mi bekliyorsunuz.
Yalnızlığınızı eskide kalmış birinin doldurmasını beklemeyin.
Ayrıca hala fotolarına baktığınızı da göz önünde bulunduracak olursak szde bir ışık var hala yanan.
Bu ışığı söndürüp vakit tasarrufu yapın.Sizi hakeden biri gelip o ışığı yeniden yakana kadar...

Canım benim başınız sağolsun,mekanı cennet olsun babanın..
Babamı kaybetme sınırına geldim ama ne kadar dua etsem az,şükürler olsun ki kaybetmedim.
Seni çok iyi anlıyorum,çünkü ben o hallerde ağlarken sevgilime mesaj attığımda umursamadı aramadı bile sadece 3 saat sonra nasıl oldu baban dedi ve o kadar,bir daha konusu bile açılmadı.Daha sonra çok sevdiği yakın bir kız arkadaşının babası hastanede diye benimle beraberken taa bahçelievlerden akşamın 8inde kadıköye gitti.O gün ne kadar zoruma gitti ne kadar zoruma gitti anlatamam.Bu tür insanlardan böyle davranışlar beklemek dahi yanlış.İyiki bitmiş bence sana layık değilmiş.Sana layık olan hem baba hem arkadaş hem sevgili olan değerini bilen biri inşallah karşına çıkacak sen üzülme yeter.Kendini de yalnız hissetme sen göremesen de babalar kızlarını hiç yalnız bırakmaz o seni hep görüyor..Sen gül,dimdik dur,baban da gurur duyar seninle canım arkadaşım..

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun,babanızın mekanı cennet olsun..Sizin önem verdiğiniz konnulara önem vermeyen biir insanı, düşünüp üzülmek yersiz.Bazen insanlar tarih kavramlarını hatırlayamıyorlar,tarihini unutmuşta olabilir,bunu atlamamak gerekir.
Şuan görüşmediğiniz bir insanın neler yaptığına bakmayın artık.Üzülen yine siz oluyorsunuz,başkası değil.

haklısınız. üzülenin ben olduğu kesin ..

Başınız sağolsun.
Sizi en zor anınızda bırakıp giden düşüncesiz bir adamdan babanızn senesini hatırlayıp araması gibi
bir düşünce mi bekliyorsunuz.
Yalnızlığınızı eskide kalmış birinin doldurmasını beklemeyin.
Ayrıca hala fotolarına baktığınızı da göz önünde bulunduracak olursak szde bir ışık var hala yanan.
Bu ışığı söndürüp vakit tasarrufu yapın.Sizi hakeden biri gelip o ışığı yeniden yakana kadar...

ne güzelde yazmışsınız .. yüreğinize sağlık..

Canım benim başınız sağolsun,mekanı cennet olsun babanın..
Babamı kaybetme sınırına geldim ama ne kadar dua etsem az,şükürler olsun ki kaybetmedim.
Seni çok iyi anlıyorum,çünkü ben o hallerde ağlarken sevgilime mesaj attığımda umursamadı aramadı bile sadece 3 saat sonra nasıl oldu baban dedi ve o kadar,bir daha konusu bile açılmadı.Daha sonra çok sevdiği yakın bir kız arkadaşının babası hastanede diye benimle beraberken taa bahçelievlerden akşamın 8inde kadıköye gitti.O gün ne kadar zoruma gitti ne kadar zoruma gitti anlatamam.Bu tür insanlardan böyle davranışlar beklemek dahi yanlış.İyiki bitmiş bence sana layık değilmiş.Sana layık olan hem baba hem arkadaş hem sevgili olan değerini bilen biri inşallah karşına çıkacak sen üzülme yeter.Kendini de yalnız hissetme sen göremesen de babalar kızlarını hiç yalnız bırakmaz o seni hep görüyor..Sen gül,dimdik dur,baban da gurur duyar seninle canım arkadaşım..

Allah razı olsun.. teşekkr ederim.. insanın ciğerini yakan beklemediğin kişinin sana bu şekilde davranması .. o durum insanı kahrediyor

canım öncelikle basın sagolsun.Allah sana ve ailene sabır versin.bence hic üzülme canım cünkü erkek arkadasın aslında böyle yaparak gercek yüzünü göstermiş .cünkü bu cok hassas bi konu ne olursa olsun bunu hatırlayıp yanında olmalıydı cok haklısın..eminim bi gün kafasına dank edicek ve seni arıyacak.Kendini üzmemeye calıs dicem cok bos bi laf olucak ama eger bu kadar umursamaz ve adi briyse zaten gercekten hayatından cıktıgı iyi olmus bana kalırsa.Allah babanın mekanını cennet etsin

Seni o kadar iyi anlıyorum ki; annemi kaybettiğimde ona nasıl ihtiyacım vardı, sadece başın sağolsun diye bir mesaj atmıştı...

Boşver, vefası yok bunların düşünmemeye çalış

Babacığın nurda yatsın, al bir abdest otur dua et, onun şimdi senin duana ihtiyacı var, o hayırsızı düşünüp kendini hırpalama, zaten canın yanmış, Allah'a havale et

ha bu arada kendini sakın yalnız hissetme..sunu unutma ki bu kötü günler de elbet bi gün gecicektir.erkek arkadasını,yaptıgı terbiyesizliği düsünmmeye calıs aklına geldikce baska seylere odaklan.kendini her kötü hissettiginde dua et ve Allaha sıgın canım.bosluguna gelip de sitem etmek icin sakın onu aramaya kalkma,bi gün yaptıgı hatayı zaten anlıcaktır.ve bi de bi insan baskası tarafından gercekten üzülünce emin ol bunun bedelini cekiyo..o da cekicektir.karsına cok cok daha iyileri eminim cıkıcaktır Allah bahtını acık etsin,sana uzun ömürler versin.

ha bu arada kendini sakın yalnız hissetme..sunu unutma ki bu kötü günler de elbet bi gün gecicektir.erkek arkadasını,yaptıgı terbiyesizliği düsünmmeye calıs aklına geldikce baska seylere odaklan.kendini her kötü hissettiginde dua et ve Allaha sıgın canım.bosluguna gelip de sitem etmek icin sakın onu aramaya kalkma,bi gün yaptıgı hatayı zaten anlıcaktır.ve bi de bi insan baskası tarafından gercekten üzülünce emin ol bunun bedelini cekiyo..o da cekicektir.karsına cok cok daha iyileri eminim cıkıcaktır Allah bahtını acık etsin,sana uzun ömürler versin.

canım benim çok teşekkür ederim. kadrimi kıymetimi anlar mı orası muamma.. ama Allah korusun onun ailesine birşey olsaydı ben kol kanat olmazmıydım ?
olurdum tabi nasıl göğüs gererdim .. düşünüyorum da o benm için kılını bile kıpırdatmadı

Back
X