- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
- Konu Sahibi sensiz__asla123
En zor gününü hatırlayabilecek kadar ince olsaydı eski olmazdı diye düşünüyorum... Bir de neden böyle bir beklentiye girdiğinize anlam veremedim :44::44::44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En zor gününü hatırlayabilecek kadar ince olsaydı eski olmazdı diye düşünüyorum... Bir de neden böyle bir beklentiye girdiğinize anlam veremedim :44::44::44:
canım basın sagolsun alalh sabır versin cok ii anlıorum seni o insana onun duygularına cok deger veriorsun o üzülse bn yanında olurdum diyorsun da karsı taraf bizim gibi deilaslnda beklentiye girmedm. hassas bi zamanımda. o fotoğrafları görünce kendimi tutamadım hepsi bu. bazen olarak duygusal yaklaşabiliyorum :18:
canım basın sagolsun alalh sabır versin cok ii anlıorum seni o insana onun duygularına cok deger veriorsun o üzülse bn yanında olurdum diyorsun da karsı taraf bizim gibi deilbn özelden msj atamıorum hala :S
canım konularına baktım zaten böyle birisiyle sallamamak lazım biraz da gurur yapıoruz sanırım bizi nasıl sevmez die kendi özgüvenimize zarar verioruzcanım birsürü konu açtım burda ona neler yaptığımı anlattım hala anlamadı ya pess zaten varsın bundan sonrada anlamasn
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun,babanızın mekanı cennet olsun..Sizin önem verdiğiniz konnulara önem vermeyen biir insanı, düşünüp üzülmek yersiz.Bazen insanlar tarih kavramlarını hatırlayamıyorlar,tarihini unutmuşta olabilir,bunu atlamamak gerekir.
Şuan görüşmediğiniz bir insanın neler yaptığına bakmayın artık.Üzülen yine siz oluyorsunuz,başkası değil.
Başınız sağolsun.
Sizi en zor anınızda bırakıp giden düşüncesiz bir adamdan babanızn senesini hatırlayıp araması gibi
bir düşünce mi bekliyorsunuz.
Yalnızlığınızı eskide kalmış birinin doldurmasını beklemeyin.
Ayrıca hala fotolarına baktığınızı da göz önünde bulunduracak olursak szde bir ışık var hala yanan.
Bu ışığı söndürüp vakit tasarrufu yapın.Sizi hakeden biri gelip o ışığı yeniden yakana kadar...
Canım benim başınız sağolsun,mekanı cennet olsun babanın..
Babamı kaybetme sınırına geldim ama ne kadar dua etsem az,şükürler olsun ki kaybetmedim.
Seni çok iyi anlıyorum,çünkü ben o hallerde ağlarken sevgilime mesaj attığımda umursamadı aramadı bile sadece 3 saat sonra nasıl oldu baban dedi ve o kadar,bir daha konusu bile açılmadı.Daha sonra çok sevdiği yakın bir kız arkadaşının babası hastanede diye benimle beraberken taa bahçelievlerden akşamın 8inde kadıköye gitti.O gün ne kadar zoruma gitti ne kadar zoruma gitti anlatamam.Bu tür insanlardan böyle davranışlar beklemek dahi yanlış.İyiki bitmiş bence sana layık değilmiş.Sana layık olan hem baba hem arkadaş hem sevgili olan değerini bilen biri inşallah karşına çıkacak sen üzülme yeter.Kendini de yalnız hissetme sen göremesen de babalar kızlarını hiç yalnız bırakmaz o seni hep görüyor..Sen gül,dimdik dur,baban da gurur duyar seninle canım arkadaşım..
ha bu arada kendini sakın yalnız hissetme..sunu unutma ki bu kötü günler de elbet bi gün gecicektir.erkek arkadasını,yaptıgı terbiyesizliği düsünmmeye calıs aklına geldikce baska seylere odaklan.kendini her kötü hissettiginde dua et ve Allaha sıgın canım.bosluguna gelip de sitem etmek icin sakın onu aramaya kalkma,bi gün yaptıgı hatayı zaten anlıcaktır.ve bi de bi insan baskası tarafından gercekten üzülünce emin ol bunun bedelini cekiyo..o da cekicektir.karsına cok cok daha iyileri eminim cıkıcaktır Allah bahtını acık etsin,sana uzun ömürler versin.