Babamın ölümünün 1. yılı ve yalnızlığım

Seni o kadar iyi anlıyorum ki; annemi kaybettiğimde ona nasıl ihtiyacım vardı, sadece başın sağolsun diye bir mesaj atmıştı...

Boşver, vefası yok bunların düşünmemeye çalış

Babacığın nurda yatsın, al bir abdest otur dua et, onun şimdi senin duana ihtiyacı var, o hayırsızı düşünüp kendini hırpalama, zaten canın yanmış, Allah'a havale et

sanırım hepsi vefasız .. hepsi

Başın sağolsun canım
Ne desekte acını hafifletmez biliyorum
Ama zor bir dönemden geçiyosun bırak bide onu düşünüp üzülme
Belki unutmuştur senin kadar kimse umursayamaz sonuçta
Sakın bu duygusallıkla mesaj falan yazmayada kalkışma
Bırak ne hali varsa görsün

Başın sağolsun canım
Ne desekte acını hafifletmez biliyorum
Ama zor bir dönemden geçiyosun bırak bide onu düşünüp üzülme
Belki unutmuştur senin kadar kimse umursayamaz sonuçta
Sakın bu duygusallıkla mesaj falan yazmayada kalkışma
Bırak ne hali varsa görsün

4 aydır hiç konuşmuyorum. herşey bu kadar kolaymış demek. ne diyim ki :

başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının allah sizlere uzun ömürler versin... sen babacığına bol bol dua et annene varsa kardeşlerine sarıl onun dışında herşeyi evinin kapısında bırak ...boşver ne hali varsa görsün nasıl bir insan olduğunu gördün işte

Bu onun alcaklıgı,terbiyesizliği..Emin ol bi gün o da cok üzülücek,seni bu kadar üzen kıran biri bunun bedelini elbette ödeyecektir ilahi adalet yerini bulacaktır.Sen gönlünü ferah tut,gün gelicek karsına cok cok daha iyi biri cıkıcak ozaman anlıcaksın böyle asagılık bi insan icin üzülmenin ne kadar bos oldugunu.Allah yardımcın olsun umarım kısa sürede atlatırsın.ama her sey bir gün yoluna giricek,seni yarı yolda bırakan da perişan olucak buna inan derim ben

Back
X