Babamın patavatsızlığı

Tüm suç sizde kusura bakmayın.
Yüzüne bile bakmamanız lazım siz ihtiyacını karşılıyorsunuz.
Bir alkışlamadığınız, ödül vermediğiniz kalmış.
Annenize ve onun emeklerine ihanet etmişsiniz.
O yüzden vicdan yapacaksanız babanıza değil bu adamın tüm pisliğini çeken,
sizler için deli gibi çabalayan annenize yapın o vicdanı.

Haklisiniz tum suc bende. Orda yapayalniz benim destegime ihtiyaci var diye dusundum. Bi katkim olur belki adam edebilirim hatalarindan ders cikarmasini saglayabilirim diye dusundum ama cok buyuk hata etmisim. Kendimi kullandirmaktan baska bisey yapmamisim. Duygu somuruleriyle cok guzel kandirdi beni. Yarin birgun gidicem dedim belki bi kac sene hic gormicem, geldigimde onu biraktigim yerde bulabilecegimin garantisi yok , olum var kalim var ilerde birgun keske demeyeyim pisman olmayayim vicdan azabi cekmeyeyim istedim ama bunlarin hicbirine degmedigini bir kez daha anladim. Dersimi cok iyi aldim. Bundan sonra arama mesafe koyucam 2 ay sonra da gidiyorum zaten bidaha ne zaman yuzunu gorurum Allah bilir. Ben asla onu bi kenara atan aramayan sormayan ilgilenmeyen bi evlat gibi gorunmek istemedim ama anladim ki hangi pisligini supurursem supureyim yarananilmiyor bu adama. En iyisi uzak durmak.

Halanıza söyleyin o dediğinizi kırk yabancı komşuda yapar :)
Bebek sevmek, iki oyuncak almakla babalık olmuyor.
Babam dağ gibi arkamdadır, beni yalnız bırakmaz, başım sıkışsa kol kanat gerer, ihtiyacım olduğunda hep yanımda buldum, mutluluğumuz için çok emek verdi, diyemedikten sonra babalık olmuyor onun adı...
tam tersi adam sizi hayat boyu babasızlığa mahkum etmiş, üstüne borç takıp, zor durumda bırakıp kendi hayatını yaşamış...

Haklisiniz benim bu cumleler cikmiyor agzimdan . Tam tersi kuyumu kazan, acigimi arayan, kullanmaya calisan bir baba var benim hayatimda. Yaptigi kucuk bir iyiligi babalik gorevi saymayan aninda maddi karsiligini bekleyen "karaktersiz" bir baba. Beni seviyor saniyordum ama onda gram evlat sevgisi yok anladim .

Hiç vicdan yapmana gerek yok. Gayet normal davranmış sın . Ne babalar var !!! ( Canım babacığım Nur için de ya ihşanlah )

Babanız dolandırıcı, bunu idrak edebildiyseniz eğer, o mahalleden bir daha geçmezsiniz...

Back
X