Iyi geceler kızlar konu babam sinir hastası bir kız çoçuğu olmama ragmen bagırtısını hakaretini eksik etmezdi sürekli bagırır çagrır sinirlenir hiçbirşey konuşmam zaten sırf bu yüzden çok özsaygısı olmayan biri oldum benle palyoçaya benzemişşin bu rujla der kahkaha atar anneme kızım sen çok mu akıllısın der bu adamdan çektigim nedir ergenligiminde anne bağımlısı olmuştum sırf bu yüzden
Bazen dusunuyorumda sorun arkadas cevresiyle yada is vs alakali oldu mu mesafeni koyarsin biter ama ailevi oldu mu sorun devamli o yuk sirtinda hic gecmemek üzere
Seni anliyorum canim bizde cocukken herseyimize bagirir cagirirdi gerci simdide farkli degil ya ama 28 yasima basicam hala yanindan gecmeye korkarim neye bagiracak kizacak diye simdi bende buraya babami anlatmaya kalksam konunu sobote edicem en iyisimi hic acmayayim agzimi
Allah yardimcin olsun ben kurtulamadim babamdan insallah sen kurtulursun ne diyeyim
Bazen dusunuyorumda sorun arkadas cevresiyle yada is vs alakali oldu mu mesafeni koyarsin biter ama ailevi oldu mu sorun devamli o yuk sirtinda hic gecmemek üzere
Seni anliyorum canim bizde cocukken herseyimize bagirir cagirirdi gerci simdide farkli degil ya ama 28 yasima basicam hala yanindan gecmeye korkarim neye bagiracak kizacak diye simdi bende buraya babami anlatmaya kalksam konunu sobote edicem en iyisimi hic acmayayim agzimi
Allah yardimcin olsun ben kurtulamadim babamdan insallah sen kurtulursun ne diyeyim
O ilacı bende kullanmıştım. Yan etkisi çok olmayan düşük dozlu bir ilaç bildiğim kadarıyla. Gizli de olsa kullanın. İşin baba kısmına gelirsek ekonomik özgürlüğünüz yoksa kurtulamazsınız. Okuyorsanız okulunuzu bitirin yoksa çalışın. Kendi paranızı kazanıyorsanız kimseyi dinlememe lüksünüz oluyor şu hayatta. İlaçla birlikte psikolog yardımı alabilirsiniz. Konu anne-baba olunca öyle kolay geçmez içinizdekiler
En güzeli evden ayrılmak. Okulunu mu bitireceksin, işe mi gireceksin... Bir süre sabredip tabii, hemen de olmuyor o işler.
İlaçlarını da kullan. Babanın psikolojisi bozuk mu bilemem ama karakterinin normal olmadığının farkındasın o zaman seni bu kadar etkilemesine izin verme.
Cipralex iyi gelir umarım kullan bence görmez. Çantandan çıkarmazsın...
Siz de babanızdan etkilenmeye başlamışsınız galiba, manyak falan demek doğru değil, onun yaptığını yapmayın siz.
Babanızla ne kadar az muhatap olursanız o kadar çok rahat olursunuz bu durumda. Pek çok kişi babasından dönem dönem ağır laflar duymuştur herhalde, olmaması lazım tabi ama oluyorsa da takmamayı öğrenmek lazım.