Çok zor hem psikolojim bozuldu hem de hiç Bi şekilde vücut yorgunlugum geçmiyor sanırım bu da psikoljik kardeşim var ona da üzülüyorum ablam uzakta nasıl toparlanıp başa çıkacağız bilmiyorumHastalıkla sınanmak öyle zor ki! Sizi çok iyi anlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor hem psikolojim bozuldu hem de hiç Bi şekilde vücut yorgunlugum geçmiyor sanırım bu da psikoljik kardeşim var ona da üzülüyorum ablam uzakta nasıl toparlanıp başa çıkacağız bilmiyorumHastalıkla sınanmak öyle zor ki! Sizi çok iyi anlıyorum
Kaz dağlarını duymuştum oksijen bakımından turkiyenin en iyi bölgesiymiş şu an böyle bi imkanımız yok bi de aort damarında da sorun çıkması bizi çıkmaza surekledi tek koahla kalsaydik ona yonelirdik inanin su an kafam karmakarisik ne yapacagimi bilmiyorumEk olarak belki canakkale kaz daglari olabilir
Su an tasinma imkanimiz yok maalesef keske olsa bi de ek hastalıklar cıktı çok uzgunumKoah hastaları için ülkemizde yaşamak için tercih edilen bazı bölgeler var. Oksijen oranı yüksek başka özellikleri falan da var. Tam bilmiyorum bir araştırın. Taşınma, başka yerde yaşama imkanı varsa değerlendirin.
Benim bildiğim bikaç yer;
İzmir menemen göktepe (isminden emin değilm) köyü.
İzmir seferihisar
Bursa güzelyalı
Dalyan gökbel köyü
Allah sifa versin, benimde bilgim yok malesefKaz dağlarını duymuştum oksijen bakımından turkiyenin en iyi bölgesiymiş şu an böyle bi imkanımız yok bi de aort damarında da sorun çıkması bizi çıkmaza surekledi tek koahla kalsaydik ona yonelirdik inanin su an kafam karmakarisik ne yapacagimi bilmiyorum
Allah razı olsun inşallah sizde bugünleri geride bırakacaksınız.evet böyle durumlarda tüm ev halkı polyanacılık oynar ama herşey içte birikir o yüzden destek almanızı önerdim,lütfen kendinize dikkat edin siz iyi olmazsanız babanız da hissedecek.bol bol öpüp koklayın sarılın sevginizi gösterin ki enerjiniz yükselsin.bu arada buhar makinesi yok demişsiniz en kısa zamanda mutlaka edinin rahatlatacaktırYenmenize çok sevindim inşallah daha da iyi olur Allah yardımcınız olsun.ben moral olarak hiç iyi değilim annem belli etmiyor ama o da öyle kardeşim yeni mezun sayılır ise başladı herşeyin çok başında ona da üzülüyorum koahla mücadele etmeye çalışırken bu durum cıktı artık Allah beterinden saklasin diyorum ne yapacağımızı sasirdik
Faydası oluyorsa hemen alırız nemli hava iyi mi geliyorAllah razı olsun inşallah sizde bugünleri geride bırakacaksınız.evet böyle durumlarda tüm ev halkı polyanacılık oynar ama herşey içte birikir o yüzden destek almanızı önerdim,lütfen kendinize dikkat edin siz iyi olmazsanız babanız da hissedecek.bol bol öpüp koklayın sarılın sevginizi gösterin ki enerjiniz yükselsin.bu arada buhar makinesi yok demişsiniz en kısa zamanda mutlaka edinin rahatlatacaktır
İnşallah en kısa zamanda şifa bulun
Ilk defa duyuyorum bakacağım sagolunAidin salih gerçek tıp kitabı. Bir bakın ne olur.
Merhaba, bana da iletebilir misiniz numarasini? Cok tesekkurlerAktarlardakine güvenmiyorum. Aldığımız kişinin telefon numarasını verebilirim size isterseniz. Aydın'da alternatif tıpla ilgilenen, güvenilir, emekli bi öğretmen var. Kendisi toplayıp yapıyor. Litresi en son 300 liraydı sanırım. Gayet uygundu fiyat.
Evet buhar uygulaması koah da önemlidir doktorunuz bu zamana kadar nasıl söylememiş,babamda başlangıç olduğu halde önermişti Dr günde en az üç defa 10 ar dakika uygulasanız bile faydası olur (maskeyle uygulayın ama odaya uygulamak yerine) hazneyi de kaynamış soğumuş su ile doldurunFaydası oluyorsa hemen alırız nemli hava iyi mi geliyor
Alternatif tıp, otlar hakkında düşünceniz nedir bilmiyorum ama benim babama da geçen yılbaşında koah teşhisi kondu. 68 yaşında. 1 hafta hastanede yattı.
Daha önce de başka bir kişiden edindiğimiz tecrübeye dayanarak halk arasında kantaron yağı olarak bilinen ama aslında yüzlerce çeşidi olan zeytin yağı ve bitki karışımı ile babam 2 ayda iyileşti. Şu an ciğer kapasitesi ve nefes alıp verişinde hiçbir problem yok. Akciğer kanserini bu otla yenenleri tanıdım ben.
Tıbbın her derde devası yok maalesef. Alternatif yöntemleri denemenizi tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Alternatif tıp, otlar hakkında düşünceniz nedir bilmiyorum ama benim babama da geçen yılbaşında koah teşhisi kondu. 68 yaşında. 1 hafta hastanede yattı.
Daha önce de başka bir kişiden edindiğimiz tecrübeye dayanarak halk arasında kantaron yağı olarak bilinen ama aslında yüzlerce çeşidi olan zeytin yağı ve bitki karışımı ile babam 2 ayda iyileşti. Şu an ciğer kapasitesi ve nefes alıp verişinde hiçbir problem yok. Akciğer kanserini bu otla yenenleri tanıdım ben.
Tıbbın her derde devası yok maalesef. Alternatif yöntemleri denemenizi tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.
Bu normal alınan bebekler içinde kullanılan makinelerden mi bahsediyorsunuz maskeyle kullanım nasıl oluyorEvet buhar uygulaması koah da önemlidir doktorunuz bu zamana kadar nasıl söylememiş,babamda başlangıç olduğu halde önermişti Dr günde en az üç defa 10 ar dakika uygulasanız bile faydası olur (maskeyle uygulayın ama odaya uygulamak yerine) hazneyi de kaynamış soğumuş su ile doldurun
Numarayi bana da yazar misiniz rica etsem.
Evet onlar eczaneye soğuk buhar makinesi derseniz yardımcı olurlar makine içinde de maske mevcuttur zatenBu normal alınan bebekler içinde kullanılan makinelerden mi bahsediyorsunuz maskeyle kullanım nasıl oluyor
Canım evet maalesef geçti. Ne istersen sorabilirsin cevaplamaya çalışırım.Amin çok sağolun uzun uzun yazmışsınız belli ki başınızdan bu hastalık geçmiş dr lar geniş bilgi vermiyorlar ilaç v.s o kadar bide 4 senede çok ilerlemiş sigarayı bırakmasına rağmen.bu arada bronkodilator nedir bilmiyorum şu an evde solunum cihazı vs yok.vitaminlerle ilgili bisey de söylemedi dr neden bu kadar bilgisiz bırakılıyoruz anlamıyorum
Bu nebülizatör canım. Babanın hangi aşamada olduğunu öğrenmeye çalış demiştim ya. Şimdi ilk aşamalarda bronkodiltörler yeterli geliyor sonra ciğere daha direkt ulaşması gerektiği hallerde ilacın nebülizatör cihaınıniçine damlayı kırıp serumla karıştırıp koyuyorsun burnundan maskeyle alıyor.Evet onlar eczaneye soğuk buhar makinesi derseniz yardımcı olurlar makine içinde de maske mevcuttur zaten
Minnie zor bir durum anlıyorum seniBabam uzun zamandır koah hastası son zamanlarda nefesi iyice daralır oldu.yasam kalitesi iyice düştü iki adım atsa nefes nefese kalıyor koah tedavisi olmayan ilerleyici bir hastalikmis ben buna çare arar çözüm üretmeye çalışırken bugün hastanede aort damarında genişleme olduğunu söylemişler ciğerleri de 4 sene öncesine göre kötü durumdaymış.cok üzülüyorum 65 yaşında işime hayatıma konsantre olamıyorum çok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum artik aniden olecekmis gibi geliyor kaybetme korkusu beni de hasta etti çok sıkıntılıyım bu hastalıklarla ilgili bilgisi olan var mı?Ben nasıl hayatıma konsantre olacağım....
Ben de siparis verdim, cok tesekkurler. Gelismeleri paylasacagim burada, insallah sifa olur.Aktarlardakine güvenmiyorum. Aldığımız kişinin telefon numarasını verebilirim size isterseniz. Aydın'da alternatif tıpla ilgilenen, güvenilir, emekli bi öğretmen var. Kendisi toplayıp yapıyor. Litresi en son 300 liraydı sanırım. Gayet uygundu fiyat.
Ben de siparis verdim, cok tesekkurler. Gelismeleri paylasacagim burada, insallah sifa olur.