- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ballıca mağarasını duydum ama kalıcı çözüm oluyor mu orasını anlamadım.bi de kalacak yer v.s var miRabbim şifa versin, ben tokatta oturuyorum Ballıca mağarası var burada gittiğimizde asım ve koah hastalarına iyi geliyor diye broşürleri vardı, tabi tam bilmiyorum ama isterseniz onu da Bi araştırabilirsiniz
Yanındayım ama bi çözümün yok icim acıyor o yüzden.k.validen bir an önce sigarayı bıraksın yoksa durum kötüye giderBöyle baba kız olayları beni öyle etkiliyor ki..Siz yeterki babanizin yaninda olun hep. Allahım şifa versin inşallah insanlar kacinci kanser evrelerinden kurtulup hayata tutunuyor.
Benim kayinvalidem de fis fıs kullanıyor ve hala sigaraya devam ediyor![]()
Amin sağolun cidden psikolojik anlamda dipteyim gece uyuyamıyor babam uzuluyorumAllah yardımcınız olsun burdan ne desek boş bol bol dua edin Allah a yönelin psikolog desteği alınn malesef bu dünya da hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar Allah şifa versin inşallah babanıza
ballıca mağarasını duydum ama kalıcı çözüm oluyor mu orasını anlamadım.bi de kalacak yer v.s var mi
Aort damarına dikkat edin. Koahı tedavi edelim derken gözardı edilebilir. Koahtan daha riskliBabam uzun zamandır koah hastası son zamanlarda nefesi iyice daralır oldu.yasam kalitesi iyice düştü iki adım atsa nefes nefese kalıyor koah tedavisi olmayan ilerleyici bir hastalikmis ben buna çare arar çözüm üretmeye çalışırken bugün hastanede aort damarında genişleme olduğunu söylemişler ciğerleri de 4 sene öncesine göre kötü durumdaymış.cok üzülüyorum 65 yaşında işime hayatıma konsantre olamıyorum çok mutsuzum ne yapacagimi bilmiyorum artik aniden olecekmis gibi geliyor kaybetme korkusu beni de hasta etti çok sıkıntılıyım bu hastalıklarla ilgili bilgisi olan var mı?Ben nasıl hayatıma konsantre olacağım....
Tekrar araştırayım belki faydası olurOnu ben de bilmiyorum canım kalıcı olur mu, broşürde gördüm sadece koah hastası adam iyileşmiş diye yazıyordu aklıma geldi, otel vardır diye düşünüyorum o tarafta ama
Bayram sonu kalp damarda randevusu biliyorum çok riskli ama beslenmesine falan da hiç dikkat etmiyorAort damarına dikkat edin. Koahı tedavi edelim derken gözardı edilebilir. Koahtan daha riskli
Beslenme kesinlikle yaşam kalitesini arttırıyor. Bir kez diyabet olsun olmasın şekerden uzak durmalı. Tuz da aynı şekilde. Paketli gıdalardan uzak durmalı. Tavuk mümkün olduğunca yememeli.Bayram sonu kalp damarda randevusu biliyorum çok riskli ama beslenmesine falan da hiç dikkat etmiyor