Simdi ortada büyük hatalar ve büyük sorunlar var. Kizlik zarinin gitmis olmasi benim icin bir sorun teskil etmiyor, ama bu toplum icin ve özellikle ailen icin büyük bir sorun teskil ediyor bunu biliyorsun. Üstelik bu adam seni üzüyor, geri gelip tamamen benim olacaksin diyor seni kandiriyor üzerinde baski kuruyor...Inanilmaz seyler bunlar.
Simdi onu sevdigin icin birlikte olmana birsey diyemem fakat sen bu adamin ic yüzünü gördükten sonra böyle bir hataya düsmemeliydin. Simdi bu hatanin arkasinda durmalisin! Tekrar söylüyorum kizlik zarini kaybetmis olman degil hatan, hatan böyle bir insana yenik düsmen ve seni sindirmesine izin vermen, onun yanlis bir insan oldugunu bile bile iliski yasaman. Sonraki sorunlari düsünmeden davranman sana simdi ne büyük sorunlar aciyor.
Fakat madem böyle durum, güclü olman gerekiyor. Ortaya cikacaksa da cikacak zaten, ailen seni reddetse bile, bir yolunu bulup okumalisin. Sen böyle bir insanla evlendigin zaman ne olacak biliyor musun? Hayatin mahvolacak!
Insanlar mutlu olacaklarini, güvenecekleri, baslarini omuzlarina yaslayip hayati birlikte paylasacaklari cok sevdikleri insanla evlenirler genelde. Ama senin hayatina giren bu kabus gibi insan senin hayatini zorlastirmaktan baska bir ise yaramayacak.
OKULUNU OKU, isterse ailen seni reddetsin, burs bul, hayatin zorluklariyla savasmak zorundasin.