Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap verin bnaaaaa
Babana üniversiteyi ercih ettiğini söyle, sevgilinede "aşkım burada beraber yaşayalım" dersin ozaman.. Belli bir zamandan sonra kafanda profil oturacak ve sevgilinide takmayacaksın.. Önüne bak sana kimsenin faydası yok sonuçta. Hele bir sevgilinin asla.. Ama şu anda bu durumdan kendini kurtarmak için iki tarafıda bu şekilde idare ediceksin..
Ayrıldıysan da umursama artık.. Ben mesaj atlamışım sanırım![]()
kızlar konuyu burdan acıyorum bastan bilin diye.bugün doğum günüm ve ondan bi mesaj bekledm oda bi yabancı gibi doğum günün kutlu olsun yazdı.sonrada kendine ii bak dedi.canım cok yanıyo onun yanımda olmamı bekledim sonra dayanamadım aradım sen aileme karsı beni mahcup ettin yanımda olmadın diye daha bana o hattı kullanmıcaktın diyo ben senin icin hersey yaptım sen yalnız bıraktın niye aradığımıda bilmiyorum icimdekileri sölemek icin aradım seni dedim sonra bundan sonra birlikte olmıcaz kendine ii bak falan dedi canım cok yanıyo doğum günümde ağlattı beni o kadar sey yaptım ona karsı ve o bana bunları yasattı.içim çok dertli bunalımlara girdim kafam bi trilyon oldu.
lanet olsun ben hayatımı kararttım her yönden değmeyen biri için kendimden utanıyorum
:111::111::111:
kizlar okadar sana diyor mesaj atma filan, sen hala ariyorsun, milletin agzinda tüy bitti daha ne desinler
a-ra-ma !!! sanane kuzenindenaramak icin kendine firsatlar yaratma
ama bosa konusuyoz sen ondan ayrilmassin![]()
can skıntısından yazıyorum isde demek istedğinizi anlıyorum sürekli tekrarlamayın aynı durumu siz düsünün