Babamın sevgilisi var :(

Gerçekten üzüldüm , böyle bir yorum yapacağım aklıma gelmezdi ama sizin tüm yazdıklarınızı okudum ona istinaden yapıyorum

Annenize asla söylemeyin , zaten babanız sizin haberdar olduğunuzu biliyor.

Madem anne çok kötü şeyler yapabilecek potansiyelde ,bilmesin yazık kaldıramaz.

Eşle bi konusun dicem ama oda babaya söyler size karşı kinlendirir iyice , çünkü bunu yapabilecek bir kadın hayli hayli çocuklarına karşı da doldurur.

Bence beklemede kalın ne kadar zor olsa da , zaten herşey olacağına varır . bunlar herşeyi dusunmus hatlar mesajlar falan .

Allah yardımcınız olsun

Kahrolunmayacak gibi değil, Allah akıl fikir versin babanıza ne diyeyim bilemedim.
Ama anneniz adına çok üzüldüm...

Siz babayla konusmayin ama annenize söyleyin derim tabi annenizin tepkisini söz bilirsiniz agir gelecekse kendisinin görmesini sağlayın :(

kadını kocasına soylemekle tehdit edin

madem babanız ayrılmıyor belkı kadın ayrılır

annenız çok üzülebilşr haklısınız belkı ben de olsam soyleyemeyebılırdım anneme

ama kadınla kesınlıkle konusun mesaj atın bırseyler yapın

Babamla bu konuyu konuştuğum halde gerekli dönüşü alamazsam, anneme söylerdim durumu.

Nasıl nerden anladiysaniz o delilleri saklayın cekebiliyorsanoz fotolari çekin beraber kadinla babanızın. İlk önce annenize sonra kadının kocasına söyleyin. O iki ahlaksizda ne b.k yiyorlarsa yesinler

Siz babayla konusmayin ama annenize söyleyin derim tabi annenizin tepkisini söz bilirsiniz agir gelecekse kendisinin görmesini sağlayın :KK43:
bence bu iyi fikir. birgün habersiz gibi gidin annenizle, babanızı o kadınla görmesini sağlayın @gelmesendeolur

annenizi üzmeyin
kadına ulaşın ve babanızın peşine bırakmazsa kocasına gideceğinize hatta mahallede rezillik çıkartacağınızı söyleyin

Annenizin bunu bilmeye hakki var, aldatilsam ve cocugun bunu bilip benden saklasa onu asla affetmezdim. O adamin baskasinin yatagindan cikip benimkine girmesine goz yumdugu icin kizimi da silerdim. Baskasindan ogrenecegine sizden duysun ve daha fazla bu rezilligin bir parcasi olmasin. Resmen mide bulandirici.

arkadaşlar kadınla ve kadının kocasıyla babam vasıtasıyla annem de tanışıyor aile dostu gibi
ve babamın işyerinde kadını görünce annem şüphelenmiyor kadınla muhabbet bile ediyor

Bu kadından kurtarsanız, başkasını bulacak babanız bu yola girmiş artık.
Annenizin kendini öldüreceğini filan zannetmiyorum, çok abartı değil mi?
Küçük çaplı bir kriz geçirir tamam ama ,toparlanır yani.

arkadaşlar kadınla ve kadının kocasıyla babam vasıtasıyla annem de tanışıyor aile dostu gibi
ve babamın işyerinde kadını görünce annem şüphelenmiyor kadınla muhabbet bile ediyor
siz de her şeye olmaz diyorsunuz. o halde seyirci kalın.
ya ayrılırlar, ya da babanızın beş kuruşsuz kalana kadar sömürür kadın. anneniz başkalarından duyar sadece boşanır. artık kısmet.

annenizin ve sizin kaybedeceğiniz pek bir şey yok. Ortada muhtaç durumda küçük çocukları olan aldatılan bir kadın olsa susun bekleyin derdim ama böyle bir durum yok annenize sahip çıkarsınız gül gibi yaşar giderseniz. Babanız sizin yüzünüze baksa ne olur bakmasa ne olur. Asıl kaybeden kendisi. Zaten parası bitince kadın tekmeyi vurup gidecek babana ve baban yalnızlıktan bin pişman olacak. Bence önce annenizi tatile gönderin bir yerlere sonra o kadının kocasının durumu öğrenmesini sağlayın ve geri planda bekleyin. Olaylar ortaya çıktığında da annenize anlatırsınız sakince.

[QUOTEyap6209, member: 99671"]yorumlar için Sağolun arkadaşlar
annem önce kadını sonra babamı öldürür işler çığrından çıkar
zaten o yapmasa kadının kocası yapar
Allah kahretsin[/QUOTE]
Ee ne yapacaksiniz peki bilmiyomus gibi mi davranacaksiniz yani bu cok buyuk bi haksizlik olur annenize

Kadınla konuşacak cesaretim yok haklı olsak ta önce bizim elimiz ayağımız titriyor
böyle de mülayim insanlarız
yırtık çirkef olamadık şu dünyada biraz

Yahu babanızla birlikte olup, annenizi boynuzlayan kadınla konuşmak için çirkef mi olmak gerek? Hak aramak ne zamandır çirkeflik olmuş?

Yanlız anneniz olayı öğrenince babanızı ve kadını öldürecek kadar piskopat, babanız kocası piskopat olan bir kadınla fingirdeyecek kadar ahlaki duygulardan yoksun ve umursamaz biri ama siz kardeşler çok mülayimsiniz? Sizi kim yetiştirdi acaba, aklımda deli sorular...

yani şöyle iğrenç hareketlerin adını karasevda koyan insanlardan herşey beklenir..

annenize sahip çıkın , özellikle manevi desteğinizi sonuna kadar hissetsin. babanız için hiçbir şey yapmanıza gerek yok, bırakın pisliğinde boğulsun.

Back
X