Babamın sevgilisi var :(

Anneniz o kadinla sohbet muhabbet ediyormus üstelik ....pesss yani resmen aptal yerine koyuyorlar annenizi.
Ne igrenc insanlar yahu..ben olsam annemin bu durumda olmasini istemez ve söylerdim. Bilmeye hakki var.
Ortaligi dagitirsa dagitsin..size ne? Sizin yapamadiginizi yapacak iste ne güzel.. siz oturup kardesinizle birde babanizin kara sevda sacmaligini dinliyorsunuz...pesssss. Midem bulandi

yüzyüze bakmamız lazım çünkü
o kadın meydanı iyice boş bulur
hepten koparamayız malı mülkü alır

Mal mulk söz konusu ise o kadinin kocasi belki de biliyordur.Kadin babanizi yoluyor muhtemelen. Babanizin malini mülkünü koruyun sadece onun dışında ne yaparsa yapsin açıkçası karismayin kötü olmayın babanizla. Anneniz hic hissetmiyor mu.

Anneniz bosaninca zaten babanin mali mülkünü alir. Ne meydani ne bos birakmasi yahu.. meydan kalmis sanki ortada. Ne rahat insanlar var.. nerdeyse babanizi savunacaksiniz

Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk :KK43:
Cok kötü bir durum anneniz içinde gurur kırıcı bence konuşun ayrılmaları en hayırlısı

hiçbir öneriyi beğenmediğimi söylüyorsunuz da siz şimdi kişileri tanımadığınız için yorumlarımdan herşeye hayır diyor gibi olmuşum.
olaydaki herkesin bazı manyaklıkları yapabilitesi var
kadının kocası öğrense babam ölebilir böyle birşeye sebep olmak kolay değil
anneme söylesem babamı ve kadını öldürebilir
ve gerçekten çok şaşkınım iki ucu boklu değnek.

Arkadaşının aldatılmasına sessiz kalanı gördüm de bana inanmaz sebebiyle, annesinin aldatılmasına sessiz kalanını ilk defa görüyorum. Benim çocuğum bana yapsa bunu uzun süre yüzüne bakmazdım heralde. Yalnız siz mal derdine düşmüşsünüz. P mallar ortak olur evlilikten sonra alındı ise. Yapmayın annem biraz delidir deyip aptal yerine konmasına izin vermeyin

Kara sevdasini bide oturmus dinliyorsunuz. Ne kara sevdasi yahu. Kadinla görüsüyor kara sevda ortada yok.
Sevda ve ask böyle olmaz bide oturmus size anlatiyor utanmaz. Bosansin annenizden ne hali varsa görsün ama böyle aldatmak neyin nesi.
Annenizi karsiniza alin konusun yanindayiz sonuna kadar diyin. Ilk anda öfkelenir vs elbet ama sakinlestirmek sizin elinizde. Kanitlari toplayin mahkemede gösterin..mali da mülküde alirsiniz. Zaten aldatinca nikah kalkmiyor mu..ortada evlilik kalmamis sadece anneniz aptal yerine koyuluyor suanda sizde göz yumuyorsunuz buna.. hersey bitmis daha neyine susuyorsunuz? Ha simdi kiyamat kopacak ha sonra ne degisecek. Sadece anneniz sizin bildiginizi ve söylemediginizi ögrenince size de tepkili olacak.
Babaniz ve o kadin bu pislikleri yapmayi göze aldiklarina göre ölüm vs yok ortada..siz öyle düsünüyorsunuz demek. Ha birbirlerini öldürme potansiyelleri varsa da babaniz ve kadin bilmiyormu bunu saniyorsunuz?

Son düzenleme:
hiçbir öneriyi beğenmediğimi söylüyorsunuz da siz şimdi kişileri tanımadığınız için yorumlarımdan herşeye hayır diyor gibi olmuşum.

Gizli bir sahte facebook hesabı açıp kadına tehdit mesajı gönderin. Şu kişiyle olan ilişkini biliyorum eğer biran önce nokta koymazsan eşinle irtibata geçicem deyin. 3 gün mühlet veriyorum eğer dediğimi yapmazsan olacaklardan sorumlu olan sen olursun yazın.

Eğer facebook hesabı yoksa gidin bi ankesörlü telefondan güvenebileceğiniz bir kişiye kadının telefonunu aratın ve bu yazdıklarımı söyletin. Kadının sesini tanıyamayacağı birisi olsun bu arattığınız kişi. Böylelikle baban sizden şüphelenemez.

Gizli ilişkileri olduğundan ve ortaya çıkmasını istemediklerinden savcılığa falan da gidemezler zaten suç duyurusu için.,

Ayrıca annem duyarsa öldürür. Kadının kocası duyarsa öldürür falan demişsiniz. Babanızın aşktan gözü kör olmuş yazdığınıza göre. Siz eğer hiç bir şey yapmazsanız ve bu ilişki böyle devam ederse ne belli babanızın bi süre sonra kadının kocasını engel görüp öldürmeye falan teşebbüs etmeyeceği.

Ayrıca şahsi fikrim böyle bi şerefsizliği yapan kadın ve adam zaten yaşamamalı ama öldüren kişiye yazık oluyor sonuç olarak..

madem annenize söyleyemiyorsunuz, babanızlada aranızın bozulmasını istemiyorsunuz o zaman kadının kocasının bu durumu duymasını sağlayın. gizli no dan falan arayın arattırın yada başka bir yöntem bulun bir şekilde öğrenmesini sağlayacak. babanız düşünsün bundan sonrasını bi zahmet .

Arkadaşlar neolur akıl verin.
iki kız kardeşiz evliyiz,
kardeşimle beraber babamın şüpheli hareketleri üzerine araştırma yapıp evli ve çocuklu bir bayan sevgilisi olduğunu keşfettik ve durumdan eminiz.Zaten kadın babamın işyerine uğruyor her gün çay muhabbet havalarındalar.
Annemizin haberi yok.
Babamla kardeşim konuştu babam kara sevdaya tutulmuş gibi ayrılmaya niyeti yok.
sizce biz ne yapmalıyız.çok üzülüyoruz kahrolduk :KK43:

Ortaya çıkarın derim ben. Yetişkin insanlar yaptıklarının sorumluluğunu almalılar. Hem anneniz öğrenmeli hem de karşı tarafın eşi ve çocukları.

Canım babana östrojen takviyesi yapabilirsiniz aklıma gelen yöntem bu açıkçası. Bu kadınla seks yapmak için birlik tedir. Kadın da parası için. İlişkinin dinamikleri bunlar. Ya yemeğe şap atacaksınız ya da babanın paraya erişimini keseceksiniz. Ya da kocasina veya varsa çocuğuna soyleyecrksiniz. Hatta en güzeli küçük kasabada yaşıyorum diyorsunuz dedikodusu çıksın. Kadının ailesinden kimse yok mu annesi babası veya kardeşleri bu rezillikten çekincek birileri dedikodu çıkarsa geri basar diye tahmin ediyorum

Amca antropozda belli..

Kadının kocası muhtemelen biliyor; danışıklı dövüş. Yoksa öyle dükkanda rahat rahat oturmalar .. Fink atmalar mümkün mü? Bir de para işi var deniyor. Adam sormuyor mu karısına değirmenin suyu nerden geliyor diye..

Sizin zannettiğiniz gibi sex işi bile olmayabilir. Amca orta çağ bunalımında ve aşk dolu mesajlar, liseli aşıklar gibi takılmalar vs ile ruhu şad oluyor belli :)

Karı koca bu amcayı yoluyorlar belki de..
Yalnız ben anneye çok üzüldüm. Eğer tabi o bilmiyorsa..
Bilip de susan da çok çünkü..
Şayet kadıncağız bilmiyorsa, onurlu bir kadınsa, çok üzüldüm ona. kocası tarafından yarı yaşındaki kız İle aldatılıyor, evlatları ise para pul mal mülk uğruna susuyor. Annelerinin duygu dünyası değil, babalarının parası 1. Planda evlatlar için anladığım kadarıyla.

Umarım anne öğrenince boşanır, alacağını alır ve düzenini kurar.

Peki hikayede ki herkes adam öldürecek kadar manyak ama siz nasıl bu kadar pasif kalabiliyorsunuz abla kardes o biraz tuhaf. Herşeye Hayır demeniz karşı çıkıyorum. Sonuçta burada beyin fırtınası yapıyoruz. Birinin aklına gelmeyen öbürünün aklına gelir. Ama sizin de bu hem karnım doysun
Hem pastam dursun anlayışı biraz garip. Bu işin kimsenin zarar görmeden bitmesi çok zor. Eğer öyle bir set istiyorsanız gözünüzü kapatacaksiniz. Hee ama en az zararla nasıl yapalım doğru bir bakis acısı ama her halukarda harekete geçmesi gereken sizsiniz.

Bence annenize haber vermeden kadını tehtid edin. Çok zor bir durum :(

yazık annenize saf saf hiç bir şeyden haberi yok

koca forum bile biliyor annenizin haberi yok muhtemelenilçedekiler de biliyodur dediğiniz gibi ilçeyse hepsi annenizin hakkında saf da diyodur

Back
X