- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
- 43
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
-
Sevgili kısmını örnek olarak söyledimSevgiliden önce Derslerinizle ilgilenin.
O ünvan doğuştan varderslerini çalış,
başarılı ol ve x abinin kızı ünvanından sıyrıl.
Cok küçük yer, inanın hiç bu kadar tahmin etmemistimEe sen neden orayı tercih ettin ki bunların olacağı belliymiş. Çok mu küçük yer ki herkes birbirini tanıyor
Daha 1.siniftayim. Makara olarak yazmıştım onu da, mullet ciddiye alıp babama yetistirmiş, bi resim atarım babamın haberi olur.. Ben istiyorum ki tanınmayım tanimasinlar beni.. Hadi face neyse de okulda tanidik yuzler gormek istemezdimCanım o kadar büyütülecek bir durum değil. Kaç sene var okulunun bitmesine? Sevgilinle okul da gezmeyiver n'olcak?
İnsanlar hayata dair planlarını facebook'da niye paylaşırlar hiç anlamam zaten. Yazma özelini, planını orada. Elalem bilse ne bilmese ne senin sınava gireceğini mesela.
Dedim ya hiç inandirici değil diye, benim sinifimda da var oyuncu. Ama benim kadar tanıdığı yok.. Keske böyle olmasaydi cok bunaldimsen üniversite de mi okuyorsun cidden ?
bölüm arkadaşlarım var kliplerde oynayan, modellik yapan, yarışmalarda derece yapmış kimse gidip de aa sen o musun demez yani.
Boşver takma kimseyi... okul hayatı çok hızlı geçiyor; kimse için okulunu/kariyerini değiştirmeye değmez. Sen keyfine bak, güvenmediğin tiplerden de uzak dur.Daha 1.siniftayim. Makara olarak yazmıştım onu da, mullet ciddiye alıp babama yetistirmiş, bi resim atarım babamın haberi olur.. Ben istiyorum ki tanınmayım tanimasinlar beni.. Hadi face neyse de okulda tanidik yuzler gormek istemezdim
Ögretmenlik okuyorum. Babam baskıcı biri ondan kaynaklanıyorhangi bölümde okuyorsun ? ailen baskıcı yapıda mı peki bu senin davranışlarını etkiliyor mu yoksa sadece tanınmaktan mı rahatsız oluyorsun ? ay çok mu soru sordum ne
Keyfime de bakamiyorum bunlar yüzündenBoşver takma kimseyi... okul hayatı çok hızlı geçiyor; kimse için okulunu/kariyerini değiştirmeye değmez. Sen keyfine bak, güvenmediğin tiplerden de uzak dur.
Tesekkur ederim siz anladiniz beni.. En çok korktugunum şey dedikodu....Geçebilirsen geç ya bu ne.İnsan gençliğini yaşamalı bence haklısın.Aşk da kapını çalar dediğin gibi.İstediğin zamanda da çıkmıyor ki karşına.Dersini de çalışırsın,gençliğini de yaşarsın.Ama baban bu kadar baskıcıysa nasıl ikna olur bilemedim.
Hakkında hayırlısı olsun ya. :/
Ögretmenlik okuyorum. Babam baskıcı biri ondan kaynaklanıyor
O dedikodudan korkuyo. Senin hakkinda biri kötü bisey desin ben nasıl bakarim milletin yüzüne diyo.. Ben napiyim sen söyle, milletin agzi torba degilkiyavaş yavaş büyüdüğüne, bir şeylerin değiştiğine ikna etmeye çalışabilirsin o zaman :) ben de ailemin yanında okudum, üstelik meslektaşız.. zorluklarını biliyorum. ama sonuçta üniversite okuyacak yaşa geliyorsun, hayatını kurmak için bir adım atıyorsun elbet sevgilin, flörtün olacak bu fikre alışmaları çok önemli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?