Bence biseyler karistiriyor gibi geldi durup dururken boyle bisey ortaya atmasi sacma ve sanrm ilk kez yapacakBabam bugüne kadar hiç telefonunu saklamadi her gece alarm kurar hepimize ayrı ayrı sorar hatta size de kurayim der teleofnumuz olduğu halde. Dün aksam anneme kendi telefonundan kur demiş. Kendine mesaj filan geliyormuş ediyormuş . Kendisi kebapçı . İlk dedi ki yok usta gelirken domates al şunu al bunu al yazıyorlar ne.alaka dedi annem . Ya işte ickili mekan abuk subuk şeyler yazarlar içip içip dedi. İçkili bir restoranda çalışıyor kadınlar filan var abuk subuk tabi çalışan. Geçen de sarhoşken bana bn aileme.bakarim işte kendi.hayatima mesela bana surdayim gelsene hayatım.yazan kadın olur gitmem o bir sürü erkeğe yazar hangisi tutarsa filan diye bişey zirvaladi bende ne diyorsun baba ya diyip yatmaya gitmistim. Zaten canımı hemen sikabilen biriyim. Belki kadinlar abuk subuk mesaj atıyor bilemicem de bugüne dek babamın böyle bir vukuati olmadı kendisi aldatanlara da agir konusur ama şuan böyle telefonunu saklamasi saçma. Annemin umrund değil aman kim bakacak ona ne oleisne işte diyor teleofnunu hep yanında tutuyormus ama babam.artik onu da.soyledi. gizlice telefonuna baksam uyurken mesajlaşma filan görsem napicam bide bu var işte(
öyle olmuyor,bende babama kim bakar düşüncesindeyim ama bize göre öyle belki dışarıdakiler öyle düşünmez.Babamın yanında çalıştırdığı biri vardı kendine özen göstermeyen dış dünya ile pek ilgisi olmayan biriydi ve babama abi diye hitap ederdi ailecek tanıyoruz.Hiç aklımdan geçmez ne babamın ona bakacağı ne de onun babama bakacağı fakat aklımıza gelmeyen başımıza gelmiş.ben artık kimseye güvenmiyorum.Babam bugüne kadar hiç telefonunu saklamadi her gece alarm kurar hepimize ayrı ayrı sorar hatta size de kurayim der teleofnumuz olduğu halde. Dün aksam anneme kendi telefonundan kur demiş. Kendine mesaj filan geliyormuş ediyormuş . Kendisi kebapçı . İlk dedi ki yok usta gelirken domates al şunu al bunu al yazıyorlar ne.alaka dedi annem . Ya işte ickili mekan abuk subuk şeyler yazarlar içip içip dedi. İçkili bir restoranda çalışıyor kadınlar filan var abuk subuk tabi çalışan. Geçen de sarhoşken bana bn aileme.bakarim işte kendi.hayatima mesela bana surdayim gelsene hayatım.yazan kadın olur gitmem o bir sürü erkeğe yazar hangisi tutarsa filan diye bişey zirvaladi bende ne diyorsun baba ya diyip yatmaya gitmistim. Zaten canımı hemen sikabilen biriyim. Belki kadinlar abuk subuk mesaj atıyor bilemicem de bugüne dek babamın böyle bir vukuati olmadı kendisi aldatanlara da agir konusur ama şuan böyle telefonunu saklamasi saçma. Annemin umrund değil aman kim bakacak ona ne oleisne işte diyor teleofnunu hep yanında tutuyormus ama babam.artik onu da.soyledi. gizlice telefonuna baksam uyurken mesajlaşma filan görsem napicam bide bu var işte(
Siz nasil yakaladiniz sonrasinda ne yaptinizöyle olmuyor,bende babama kim bakar düşüncesindeyim ama bize göre öyle belki dışarıdakiler öyle düşünmez.Babamın yanında çalıştırdığı biri vardı kendine özen göstermeyen dış dünya ile pek ilgisi olmayan biriydi ve babama abi diye hitap ederdi ailecek tanıyoruz.Hiç aklımdan geçmez ne babamın ona bakacağı ne de onun babama bakacağı fakat aklımıza gelmeyen başımıza gelmiş.ben artık kimseye güvenmiyorum.
Aynen, aldatma değil de p..nografik içerik görmüştüm. Leş gibi hem de. Çıkamıyorum etkisinden kaç sene oldu.Bakmazdım. Baktım çok pişman oldum. Yıllardır geçmiyor etkisi.
bende bakmazdim travmasini sadece kendim yasadim anneme tam anlatamadim cünkü hic kolay degildi burda bile yazmak istemiyorum su an, cok kötüBakmazdım. Baktım çok pişman oldum. Yıllardır geçmiyor etkisi.
annem bakmazdı hiç babamın telefonuna ama bakmış annem yakaladı.nerdesin gibi konuşmalar olmuş babamda kendince inkar etti baştan sonra sadece dertleşiyoduk gibi şeyler söyledi.kız abisini kaybetmişti ondan dolayı dış dünya ile kapalıydı abisini anlatıyodu fln dıyo babam.kendince savunmalar yaptı.şimdi beraber çalışmıyolar,çünkü iş yeri kapandı.ben telefonda görüştüklerini düşünüyorum hala kız evden dışarı çıkan biri değil.annem zaten takıntılıdır hala durup durup tartısma çıkar bu konulardanSiz nasil yakaladiniz sonrasinda ne yaptiniz
Bisey yakalarsaniz ustelenme bence huzurunuz bozulmasin numarayi silersin engellersin olur biteBabam bugüne kadar hiç telefonunu saklamadi her gece alarm kurar hepimize ayrı ayrı sorar hatta size de kurayim der teleofnumuz olduğu halde. Dün aksam anneme kendi telefonundan kur demiş. Kendine mesaj filan geliyormuş ediyormuş . Kendisi kebapçı . İlk dedi ki yok usta gelirken domates al şunu al bunu al yazıyorlar ne.alaka dedi annem . Ya işte ickili mekan abuk subuk şeyler yazarlar içip içip dedi. İçkili bir restoranda çalışıyor kadınlar filan var abuk subuk tabi çalışan. Geçen de sarhoşken bana bn aileme.bakarim işte kendi.hayatima mesela bana surdayim gelsene hayatım.yazan kadın olur gitmem o bir sürü erkeğe yazar hangisi tutarsa filan diye bişey zirvaladi bende ne diyorsun baba ya diyip yatmaya gitmistim. Zaten canımı hemen sikabilen biriyim. Belki kadinlar abuk subuk mesaj atıyor bilemicem de bugüne dek babamın böyle bir vukuati olmadı kendisi aldatanlara da agir konusur ama şuan böyle telefonunu saklamasi saçma. Annemin umrund değil aman kim bakacak ona ne oleisne işte diyor teleofnunu hep yanında tutuyormus ama babam.artik onu da.soyledi. gizlice telefonuna baksam uyurken mesajlaşma filan görsem napicam bide bu var işte(
Demek ki yalnız değilmişimbende bakmazdim travmasini sadece kendim yasadim anneme tam anlatamadim cünkü hic kolay degildi burda bile yazmak istemiyorum su an, cok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?