Babamın telefonuna bakmalı miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Babam bugüne kadar hiç telefonunu saklamadi her gece alarm kurar hepimize ayrı ayrı sorar hatta size de kurayim der teleofnumuz olduğu halde. Dün aksam anneme kendi telefonundan kur demiş. Kendine mesaj filan geliyormuş ediyormuş . Kendisi kebapçı . İlk dedi ki yok usta gelirken domates al şunu al bunu al yazıyorlar ne.alaka dedi annem . Ya işte ickili mekan abuk subuk şeyler yazarlar içip içip dedi. İçkili bir restoranda çalışıyor kadınlar filan var abuk subuk tabi çalışan. Geçen de sarhoşken bana bn aileme.bakarim işte kendi.hayatima mesela bana surdayim gelsene hayatım.yazan kadın olur gitmem o bir sürü erkeğe yazar hangisi tutarsa filan diye bişey zirvaladi bende ne diyorsun baba ya diyip yatmaya gitmistim. Zaten canımı hemen sikabilen biriyim. Belki kadinlar abuk subuk mesaj atıyor bilemicem de bugüne dek babamın böyle bir vukuati olmadı kendisi aldatanlara da agir konusur ama şuan böyle telefonunu saklamasi saçma. Annemin umrund değil aman kim bakacak ona ne oleisne işte diyor teleofnunu hep yanında tutuyormus ama babam.artik onu da.soyledi. gizlice telefonuna baksam uyurken mesajlaşma filan görsem napicam bide bu var işte (

Ben bakardım ve yılanın başını küçükken ezerdim.
Benzer birşey olmuştu çünkü babama iş arkadaşı yazıp arayıp duruyordu.
Programla konuşmalarını kaydettim babam tarafından falso bir durum yoktu ama kadından hoşlanmamıştım. Kadını engelletti ben böyle pimpiriklenince, sonra takibe devam ettim kadının sesi kesimişti başkalarına yanaşmaya başlamıştı.

Bence biseyler karistiriyor gibi geldi durup dururken boyle bisey ortaya atmasi sacma ve sanrm ilk kez yapacak

Babadan yana bu şekilde bir durumdan güven sarsıldığı zaman geçmiyor inan bana eşim asla böyle biri değil ama ona bile çok zor güvendim ...
Eğer kaldiramayacksan bakma yok gerçekten babam sağlam adamdır karşılık vermez dersen bak ama ben olsam biraz daha gözlemlerdim

öyle olmuyor,bende babama kim bakar düşüncesindeyim ama bize göre öyle belki dışarıdakiler öyle düşünmez.Babamın yanında çalıştırdığı biri vardı kendine özen göstermeyen dış dünya ile pek ilgisi olmayan biriydi ve babama abi diye hitap ederdi ailecek tanıyoruz.Hiç aklımdan geçmez ne babamın ona bakacağı ne de onun babama bakacağı fakat aklımıza gelmeyen başımıza gelmiş.ben artık kimseye güvenmiyorum.

Siz nasil yakaladiniz sonrasinda ne yaptiniz

Siz nasil yakaladiniz sonrasinda ne yaptiniz
annem bakmazdı hiç babamın telefonuna ama bakmış annem yakaladı.nerdesin gibi konuşmalar olmuş babamda kendince inkar etti baştan sonra sadece dertleşiyoduk gibi şeyler söyledi.kız abisini kaybetmişti ondan dolayı dış dünya ile kapalıydı abisini anlatıyodu fln dıyo babam.kendince savunmalar yaptı.şimdi beraber çalışmıyolar,çünkü iş yeri kapandı.ben telefonda görüştüklerini düşünüyorum hala kız evden dışarı çıkan biri değil.annem zaten takıntılıdır hala durup durup tartısma çıkar bu konulardan

Bisey yakalarsaniz ustelenme bence huzurunuz bozulmasin numarayi silersin engellersin olur bite

Bakıp yakaladığın taktirde aksiyon alabileceksen bak..

anneniz sizin kadar önemsemiyormuş
msjları filan siliyor olabilir tabi böyle birşey varsa
bu saatten sonra boşanmayacaklarsa hiç araştırmayın

Tut ki aksi birşey gördün. Ne yapacaksın? Babam senin sözünü dinleyecek mi? Annene mi söyleyeceksin? Sonrası mühim

Biz zamaninda babamin dolayli da olsa yazismalarini gormustuk. Annemi ablam yasinda bir kizla aldatiyordu. Sonra ablam bir sekilde numarasini buldu kizin aradi. Babam evli oldugunu gizlemis. Hersey ortaya cikti babam yag gibi su ustune cikti. Bosanma noktasina geldiler ama bosanmadilar. Aradan 13 14 yil gecti. Gecen ay bosanma kagitlarini iceri verdiler. Gecikmeli de olsa bosaniyorlar. Yani anneniz icine sindirebilecekse, varsa aldatma gibi bir durum, ben uzerine gidin derim. Yoksa ugrasmayin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…