Babamin telefonundaki mesaj

merhaba herkese
bundan yaklasik 3-4 sene once , oncelerde benim kullandigim sonrasinda babama verdigim onun kullandigi bi telefon vardi . Yeni telefon aldigimdan kendi kullandigimi babama vermistim . O telefonun sarjini babam kaybetmisti bende gidip yeni sarj aldim ve onu telefona takip actim sonrasinda mesajlara girdim el aliskanligi iste , bi mesaj gordum babacim ben simdi ameliyata giriyorum kendine iyi bak seni seviyorum diye , acaba ben mi o mesaji ameliyat oldugum sirada attim diye dusunuyorum ben babama hayatta seni seviyorum demedim , ama tam olarak da hatirlayamiyorum numara turkiye nosuydu , ben yurtdisindayim. Sonra neyse o numarayi aradim ama aradiginiz numara gizli cagri kabul etmemektedir diyordu telesekreter . Ya acaba babamin bilmedigimiz bir cocugu mu var turkiyede ? aklimi yemek uzereyim kac senedir hep dusunuyorum . Ogrenme sansim da yok teyit etme sansim yok telefon kayboldu . Ama nufus kutugune baktim baska biri gorunmuyor babamin cocugu olarak . Off sizlerin fikrine ihtiyacim var napabilirim,
Bu arada babaannemler amcamlar falan hickimse bir gun bile boyle bisey agizlarindan kacirmadilar , babamin bi sozuu vardir , benim cocuklarim sizlersiniz baska cocugum yok diye .
Birsey daha eklemek istiyorum eger babamin cocugu olsaydi surekli para vs ihtiyaclari icin para gondermezmiydi sizce,

sürekli başka çocuğum yok diye niye belirtsin ki sıradan bir baba? bana var gibi geldi. ama maddi destek sağlamıyor olabilir. benim öz babam da sağlamıyor.

babana vukaatli nufus kayit ornegi alabirsin yada birine aldirabilirsin kimligiyle gidip

yanlış gelmiş bir msjda olabilir yani banada geçen oldu yanlışlıkla biri sayı hatası yapıp msjı bana atmıştı hatta rehberde kayıtlı numaraya attım nasıl oldu falan diye kendide şaşırdı

babanın telefonundan ara bakalım..yani ben olsam öyle yapardım..ayrıca sor babana mesaj olayını..bide benim çocuğum sizsiniz başkası yok demekte kafa karıştırıcı...olabilir olmaz diyemem...kızı ara konuş hatta buluş..kafandaki soru işaretlerini gider..

valla bana aylarca sözlümün dışında aşkım nasılsın diye mesaj atanda oldu kız arkadaşımın telefonu bozulunca benim telefonumdan mesajlaşmışlardır çünkü
belki yanlış gönderilmiştir belki bi arkadaşının kızı ya da oğlu babasının telefonu yoksa sizin babanıza mesaj atmıştır
sonuçta belli barizdir öyle seni seviyorum dicek kadar yakın bi çocuğu olsa babanızın 6 ay sizle 6 ay yurtdışında geçirmesi lazım yani bariz bi şekilde anlardınız babanınız ilgisinden.

yanlışlıkla gelmiş bir mesaj olabilir mi acep ?
insan böyle bir şeyi de soramaz hakkaten ya , ben soramam mesela ya bir yanlış anlaşılma varsa , babam bana sen kırk yıllık babandan şüphe mi ediyorsun der ..
Kesinlikle birde oyle olmama ihtimali var , eger yoksa oyle bisey birdaha babamin suratina nasil bakarim :(
Garip bir durum ama bu kadar yıl saklamışsa itiraf da etmez. Bu kadar yıl sakladığı bir şeyi de bu kadar açıkça yapmaz bence. Tuş kilidini bile zor öğrenmiş, mesajla uğraşıp riske girmezdi. Keşke öğrenseydiniz şu saatten sonra yapılacak bir şey yok bence. :/
Evet malesef...
eğer evlilik dışı bir çocuk ise, kimin nüfusuna geçirilir? annenin ya da annenin babasının üstüne yazıldıysa bulunması zor olur sanırım...
Bende oyle dusundum zaten o turluyse bulmam imkansiz .
Bir ihtimal geldi aklıma
Annen sağmı bilemiyorum sağ ise babnla evlilik devam ediyormu bilemiyorum
Fakat babanızın bir özel bayan ( çok özel)arkadaşı varsa onunda bir başkasından çocuğu varsa bu da babana baba diye hitap ediyor olamaz mı? Bu geldi aklıma
Ihtimal bile yok olamaz yani.
bence babanı biraz takip et, konuşmaları mesajları falan.
bence yanlış atılmış bir mesaj, yani öyle bir durum yok ama takip et diyorum belki aynı numaraya tekrar ulaşırsın
tamam ama su ana kadar 3 senedir ne baska bir mesaj ne de bir cagri , ama babam kac kere no degistirdi bunun da etkisi varmi bilemiycem
konu çok ilginçmiş ama yatıyorum. herkese iyi geceler.

kiz uc yil bekle simdi mi aklina dustu ben olsam aninda ogrenir numarayi da ezberimde falan tutar yazardim bi yerlere sormaliydin ama zamaninda bence
Ahh ahh hic sorma o zaman aklim nerelerdeydi bilmiyorum kii :(

Gerçekten garip bir olay.
Ama babanız mesaj silmeyi bilmeyen biriyse mesaj okumayı bilmeyen de biridir. Ve hayali oğlu ona 'seni seviyorum' diyecek kadar yakınsa babasının mesaj okuyamadığını da biliyordur.
Muhtemelen yanlışlıkla gönderilmiş bir mesaj.
insallah yanlis bir mesajdir , ama kizda olabilir bilemiyoruz haliyle :(
Çelişkili ve zor bir durum, ama en net cevabı babanızdan öğrenebilirsiniz. Yalnız soracaksanız yüz yüze sorun ki mimiklerini inceleme fırsatınız olsun.
Cesaretim yokki , hem utaniyorumda :(
Benim babam da hep sizden baska cocugum yok derdi annemden once yaptigi evlilikten bir oglu oldugunu ogrendik yillar sonra. Ilk cocugu ben degilmisim yani. Nerde nasil oldugunu bilmedigim bir abim var.. Kendisi itiraf etti. Bizde annemle nufustan baktirmistik ama gorunmuyor . Yani o lafin altinda biseyler vardir mutlaka. Normal degil cunku boyle bisey soylemesi.
Ayy gercekten mi !! :( Nasildi siz hic hissetmedinizmi peki ?
yanlış mesaj olabilir.
Insallah oyledir
ancak "benim sizden başka çocuğum yok" demesi düşündürücü.
normalde babalar böyle bir şey deme ihtiyacı duymazlar? :KK43:

şimdi telefonunu kurcalarsan yine bulursun bişey bence
Baktim ama yok hicbir iz su an cunku o no ve telefon sizlere ömur :(
sürekli başka çocuğum yok diye niye belirtsin ki sıradan bir baba? bana var gibi geldi. ama maddi destek sağlamıyor olabilir. benim öz babam da sağlamıyor.

Kekse mesajin tarihine baksaydiniz sizin ameliyat Tarihimizle uyusuyormu diye
Keske keske keske baksaydim ama ahh salak aklim :(
yanlış gelmiş bir msjda olabilir yani banada geçen oldu yanlışlıkla biri sayı hatası yapıp msjı bana atmıştı hatta rehberde kayıtlı numaraya attım nasıl oldu falan diye kendide şaşırdı
Insallah oyle birseydir .
babanın telefonundan ara bakalım..yani ben olsam öyle yapardım..ayrıca sor babana mesaj olayını..bide benim çocuğum sizsiniz başkası yok demekte kafa karıştırıcı...olabilir olmaz diyemem...kızı ara konuş hatta buluş..kafandaki soru işaretlerini gider..
Sicagi sicagina mesaj elimdeyken yapsaydim boyle senelerce dusunmezdim ama is isten gecti gibi :(
valla bana aylarca sözlümün dışında aşkım nasılsın diye mesaj atanda oldu kız arkadaşımın telefonu bozulunca benim telefonumdan mesajlaşmışlardır çünkü
belki yanlış gönderilmiştir belki bi arkadaşının kızı ya da oğlu babasının telefonu yoksa sizin babanıza mesaj atmıştır
sonuçta belli barizdir öyle seni seviyorum dicek kadar yakın bi çocuğu olsa babanızın 6 ay sizle 6 ay yurtdışında geçirmesi lazım yani bariz bi şekilde anlardınız babanınız ilgisinden.
Aslinda aklimdaki ihtimallerden biri de bu belkide en kuvvetlisi , babamin bi arkadasinin telefonunu odunc almasi ve bu msji gormeside kuvvettli ihtimallerden , yazdiign gibi eger cocugu olsaydi ziyaret vs ederdi belki , para gonderirdi , arardi sorrardi ama babam vicdanlidir oyle olsaydi yapardi diyorum ama bilmiyorum of of :(

Bukadar kendinizi yiyeceginize, baba bana bi mail geldi, biri kardesim oldugunu yani senin cocugun oldugunu iddia ediyor, bu nedemek diye bi sorun... Tavirlarindan anlatsiniz bisey olup olmadigini, maili görmek isterse, sinirle sildim, biri dalga geciYor heralde dedim, ama kafamida karistirdi simdi neden biri durduk yere böyle bisey gönderdi deyin...:ssz:

Back
X