Babamın vefatı ve daha sonrasında olusan kaybetme korkusu :((

BasakSerince

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
302
0
16
İstanbul
Dayanamıyorum...
Babamı 6 ay önce kaybettim,annem ablam baskaydı benim icin ama babam bambaskaydı.Kaybedince alt üst oldum birde en kötüsü babamın ölüm anında yanında olusumdu o son yüzü, son kez elimi tutusu gitmiyor gözümün önünden:14: Sevdiğim bir cocuk var onun ve ailesi sayesinde güclü oldum hala birlikteyiz.. Erkek arkadasım eskiden esrar bile kullanan biriydi tam bir serseriydi askere gitti geldi değisti her kötü alıskanlığını bıraktı teyzesine bile tek sadık kaldığım kız diye bahsetti benden ona güveniyorum ama farkettim ki bende asırı kaybetme korkusu basladı , bir yere gitse birsey olacak diye korkuyorum sadece ona karsı değil annemle birlikte uyuyorum annem hareket etmesin gece cok korkuyorum nefes almıyor mu diye birde üstüne ablam bu sene gelin olup gurbete gidicek eksiklik olucak yine ama sevdiğine kavusucak diye seviniyorum onun adına, erkek arkadasım bugün ise basladı calıstığı yer eski isi sigorta yapıp, maasınada zam yapıcak gayret iyi ama eski sevdiği kız oradaymıs ama suan o kıza karsı birsey hissettiğini sanmıyorum cünkü abisi biliyormu eskiden sevdiğini bilmem ama suan abisi yanık o kıza kızıda gördüm cok pis tuaf bir kız , erkek arkadasım nefretle bahseder hep ondan öğrenince soka girdim o yüzden en son aklıma gelicek seydi , eskiden onu sevdiğini bugün face sifresini bularak ve mesajları okuyarak anladım... Arkadasına demis o kız icin neler cektim biliyorsun ama simdi rabbim banada güldü demis ve benden cok güzel bahsetmis zaten 3 ay sonra söz düsünüyoruz , ailelerimiz tanısıyor ama yinede korkuyorum calısma desem para lazım, durumları pek iyi değil hemde bizim geleceğimiz icin hemde ona bildiğimi belli etmek istemiyorum bu yüzden psikologa gitmeye karar verdim erkek arkadasımada söylücem bu kaybetme korkusunu ve babamın durumunu atlatamadığımı ama ondanda korkuyorum ya bu kızın psikolojisi iyi değil diyerek farklı düsünürse diye zannetmem ama herseyi düsünüyorum iste :14: Ne yapıcam ben kızlar ya Rabbim kimseye böyle acı vermesin hele bugünde babamı rüyamda gördüm seviyordu beni cok etkilendim alt üst oldum,kendi kendime konusmaya basladım korkuyorum delirmekten:14:

Basın sağolsun canım:14: cok zor günler gecirdiğin belli bencede psikologa git cünkü bu durum iliskine de yansıyabilir,iliskinde kötü sürece giderse daha kötü olursun ,sen iyi ol ki annen ve ablan icin bundan sonra hersey mutlu,huzurlu olsun hem ablan icinde zor olucaktır kendi düğününde babasız olucak o yüzden iyi ol ki ablanada destek cıkabilesin, ALLAH sabır versin:14:

Basın sağolsun canım:14: cok zor günler gecirdiğin belli bencede psikologa git cünkü bu durum iliskine de yansıyabilir,iliskinde kötü sürece giderse daha kötü olursun ,sen iyi ol ki annen ve ablan icin bundan sonra hersey mutlu,huzurlu olsun hem ablan icinde zor olucaktır kendi düğününde babasız olucak o yüzden iyi ol ki ablanada destek cıkabilesin, ALLAH sabır versin:14:

Tesekkür ederim:14: Bu zamana kadar zaten ayakta biraz olsun kalabildiysem zaten ailem icindi ama ben onları ne kadar mutlu etsemde huzurlu etsem de yinede ben mutlu değilim,iliskim bozulmasın diye birazda gitmek istiyorum cünkü bunaltabiliyorum gitme dediğimde cocukta hayliyle anlamıyor cünkü hissettirmiyorum ve söylemiyorum icinde bulunduğum durumu...

Back
X