Babamın yüzüne nasıl bakarım !!

son durumuznuz nedır artk rahatsız etmıyor dımı.. evet ya bana da aynı seylerı soylemısler psıkolojım bozukmus.. sımdı de calıstıgım yere uzun zamandr gormedıgım ortak tanıdığımız bırı geldı kesın benm halımı ogrenmek ıcın gondermıstır psikopat:22:

son durum; aradan 4,5 yıl geçti... ve beni aramayı 2 yıl önce bıraktı, şu an nişanlanmış. onun adına seviniyorum... zaten en kolay yolu bu idi kurtulmanın, sevebilecek bir başkasını buldukları zaman rahatsız etmiyorlar. sizinki taze, bir süre daha rahatsız etmeye uğraşır ama sonra kesinlikle hayatın yalnızca tek bir kere sunulmadığını anlar. çünkü sanıldığının aksine tek bir kez yaşıyoruz ama tek bir hayatı yaşamıyoruz asla.

son durum; aradan 4,5 yıl geçti... ve beni aramayı 2 yıl önce bıraktı, şu an nişanlanmış. onun adına seviniyorum... zaten en kolay yolu bu idi kurtulmanın, sevebilecek bir başkasını buldukları zaman rahatsız etmiyorlar. sizinki taze, bir süre daha rahatsız etmeye uğraşır ama sonra kesinlikle hayatın yalnızca tek bir kere sunulmadığını anlar. çünkü sanıldığının aksine tek bir kez yaşıyoruz ama tek bir hayatı yaşamıyoruz asla.

siz naptınız evlendınız mı?

bu tür tehditlere bende maruz kaldım ama tek bir farkla benim ailem bana değil ona inandı .. dua edin aileniz sizin yanınızda
gidin savcılığa şikayet edin..

Son düzenleme:
peki siz naptınız evlenmek zorunda kaldım demeyın bana:20:

hayır evlenmedim :) benimde buna benzer bir konum vardı.. benzer bir vaka ile karşılaştım bir arkadaş araya girdi naptıysa gitti .. bi süredir ses yok geri gelirse artık gözüm karardı onu mu yok edeirm kendimi mi bilmiyorum :)

bence annen "evet götüreceğiz psikoloğa siz merak etmeyin" desin
baban da "ben kızıma ceza veririm sen merak etme oğlum" desin

böylece onlar da susarlar. ama daha devam ederlerse polise başvurabilirsiniz bence

Back
X