öncelikle başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin,mekanını cennet yapsın. 7 ay önce babamı kaybettim.daha önce dedemi ve dayımı kaybetmiştim ölüm çok acı bişey ama baba acısı bambaşka birşey,önce hissizdim hiçbişi hissedemedim tamamen hissizdim.sonra sonra zaten içimde varolan o acıyı hissetmeye başladım yavaş yavaş yokluğu koymaya başladı,ve şu an yokluğu kalbimde çok güçlü bi şekilde yer etmiş durumda,o büyük acı da bu yerin içinde.her aklıma geldikçe o yaraya bıçak sokuluyor gibi oluyor,hele hatırladıkça son günlerini son zamanlarını,hastanede yattığı günleri falan onu son görüşümü,tarif edilemez bişey bu.ben kendimi en çok mezarına gittiğimde huzurlu hissediyorum,rahatlamış,mutlu hissediyorum sanki onu oraya gittiğimde yeniden bulmuşgibi oluyorum,garip bir etkisi var mezarına gitmenin bende.çok karışık hisler yaşıyorum o mezarlıkta.onunda beni görüp sevindiğini düşünüyorum,sanki o yaşıyor biyerlerde bende onu gidip ziyaret ediyormuşum gibi oluyor,boşluğa yokluğuna sarılmaktansa somut bişiye yani mezarına sarılmış gibi oluyor insan.Allah kolaylık versin sabır versin sevdiklerini yakınlarını kaybedenlere :Saruboceq: