merhaba babacıgım annem benım varlıgımı daha bu sabah ogrendı ve benımle konustu. sen anneme hep daha erken bebek sahıbı olmamız ıcın demıssın ama annem hep beklemıs benı... ben geldım babacım sen annemın anlattıgına gore cok ıyı kalplı ve cok yakısıklıymıssın bı de sır vereyım daha dunyaya gelmeden sen unıformanı gıyınce annem hep senı kıskanırmıs ve kıskanclık krızlerıne gırermıs sen calısırken :) annemın ve babamın cok mutlu ve eglencelı bı evlılıklerı oldugunu da anlattı bana.. anneme hep sen yeryuzundekı gorunen meleksın dermıssın.. annem de sana sende benım hayat kaynagımsın dermıs.. eger kı olursam annem gıbı bır melek olabılırım.. ne olur babacım benı annemden ve senden ayırma. soz verıyorum bulunması ımkansız seylerle annemın canını cektırmıcem sana zorluk cıkarmıcam.. annem benı dunyaya getırmek ıstıyormus sende ıstersen babacım ben hazırım.. senı cok sevıyorum mınık bebısın :)
bu kucuk yazıyı forumdakı bı arkadasımın sayesın de yazdım bu sabah ogrendım hamıle oldugumu ve esımı ıkna etme cabası ıcındeyım ınsallah o da ıster bebegımızı ve aldırmaktan vazgecer dualarınızı beklıyorum arkadaslar
biraz önce okudum forumdaki yorumlarını hatta yorum da yazdım bence bunu eşine okutmalısın sen çok ii bi anne olacaksın eşin de bunu biliyordur ve o küçük mucizeyi senden almak istemeyecektir.Çok güzel bi mektup olmuş etkilendim diyebilirim zaten hormonlar yüzünden hep ağlıyorum bu mektup da duygulandırdı beni :)
cok tesekkurler canım evet ıyı bı annesı ve ıyı bı babası olucak ınsallh mektubun uzerınde bıraz daha yogunlasabılırım.. ben bebegımı cok ıstıyorum esım de ıster umarım ve zorluk cıkarmaz bıze.. ben de yazarken agladım hormonlar tavan yapıyo sanırım :)
hemde nasıl tv de alakasız birsey görsem de duygu seline boğuluyorum gözüm doluyor eşim beni her öle gördüğünde panikliyo birşey mi oldu falsn diye :) onun o halini çok seviyorum
ahhhhhhh çok duygulandımm
hayırlı olsun canım bebeğiniz..
okadar güzel yazmışsın ki sanmıyorum eşin kayıtsız kalabilsin..
inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz..
canım benım cok sagol ınsallah.. cok sevınemedım ama sankı saatler gectıkce daha bı farklı oluyor duygularım
tabii daha hiçbirşeyin farkında değilsin, benim de alışmam haftalar almıştı..
ama müthiş birşey, yani ortada bir sağlık sorunu ya da çözülmesi imkansız bir sorun olmadıkça kıyılır mı hiç o cana.. eşinin de o kadar canii olduğunu sanmıyorum, olmadan öyle konuşmak kolay ama şimdi varlığından haberdar olunca değişecektir düşünceleri ve tutumu
ayy canım yaa benım henuz o kadar degıl :) bu sabah test sonucu ogrendım daha kac haftalık oldugumu bıle bılmıyorum pazartesı doktora gıdıcem.. annelık kadar babalık da guzel bı duygudur emınım.. senın hamılelık belırtılerın nasıldı canım ve kac aylık hamılesın
haberı vermek ıcın can atıyorum arasam mı acaba catlıcaammm sımdı :))
eşim benden daha heyecenlı her kontrole gittiğimde yanımdaydı özellikle kalp atışlarını duyunca gözleri dolmuştu çok tatlıydı :) benim hiçbir belirtim yoktu sacede adet kesildi o kadar ne bulantı ne bişe 4 buçuk aylık hamileyim karnımın büyümesinden baska bi belirtim de yokbi de dediğim gibi adetim kesildi çok rahat bi hamilelik geçiriyorum. inşallah seninde beni,m gibi geçer hamileliğin :)
kızlar ben dayanamadım aradım kocamıı aslında aksam verıcektım yuz ıfadesını cok merak edıyodum ama telefonda soyleyıverdım :) dedım kı baba oluyosun kociş dedım once sustu 1 2 dakıka. ıcımden dedım kabul etmıcek sonra ne aman ogrendın falan hemen ızın alıp gelıyorum dedı bı de erkek mı kız mı dıye sordu :) ne bılıyım dedım nasıl bılmezsın falan dedı saskına donduu :))))
merhaba babacıgım annem benım varlıgımı daha bu sabah ogrendı ve benımle konustu. sen anneme hep daha erken bebek sahıbı olmamız ıcın demıssın ama annem hep beklemıs benı... ben geldım babacım sen annemın anlattıgına gore cok ıyı kalplı ve cok yakısıklıymıssın bı de sır vereyım daha dunyaya gelmeden sen unıformanı gıyınce annem hep senı kıskanırmıs ve kıskanclık krızlerıne gırermıs sen calısırken :) annemın ve babamın cok mutlu ve eglencelı bı evlılıklerı oldugunu da anlattı bana.. anneme hep sen yeryuzundekı gorunen meleksın dermıssın.. annem de sana sende benım hayat kaynagımsın dermıs.. eger kı olursam annem gıbı bır melek olabılırım.. ne olur babacım benı annemden ve senden ayırma. soz verıyorum bulunması ımkansız seylerle annemın canını cektırmıcem sana zorluk cıkarmıcam.. annem benı dunyaya getırmek ıstıyormus sende ıstersen babacım ben hazırım.. senı cok sevıyorum mınık bebısın :)
bu kucuk yazıyı forumdakı bı arkadasımın sayesın de yazdım bu sabah ogrendım hamıle oldugumu ve esımı ıkna etme cabası ıcındeyım ınsallah o da ıster bebegımızı ve aldırmaktan vazgecer dualarınızı beklıyorum arkadaslar
eşinin eve gelinceki tepkisini buraya da yaz merak ederiz :)
canımm eşim haberi verdikten sonra hemen geldı demıstım ya gelırken de pembe ve mavi patik almış :) bıraz konustukdan sonra tekrar dondu ıse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?