Babamla birbirimizi sevmiyoruz

Benim babam evlat acisi gordu abim intihar etti ve bugun bana küs...bazi insanlar anne baba olamiyor rabbim bana oyle bir aci yasatsa bana ne yaparsa yapsin evladim köle olurum degil küsmek.bazi insanlar akillanmaz..bazi insanlar evladina yalan soylemekten utanmaz bazi insanlar kendi menfaatleri icin kendinden olan evladi harcar.tam da bu konular uzerine konu acmiastmki konunu okudum...sonuc ne biliyor musun? Koca bir yalnizlik...izle ve gör...bizimkini gecen acile kaldrmislar kimse yok..baba olsaydi evlatlari basucunda olurdu zaten
Vala bi erkek kardesım babamla konusuyor. Kız ve ben konusmuyoruz.annemle barısmak ıstıyor. Annem ıstemıyor. Evlendıgımden beri babamı görmedim ve konusmadım

Vala bi erkek kardesım babamla konusuyor. Kız ve ben konusmuyoruz.annemle barısmak ıstıyor. Annem ıstemıyor. Evlendıgımden beri babamı görmedim ve konusmadım
Adamın eve girmesine müsaade ediyor. Karnını doyuruyor. Dinlendiriyor. Bence gerçekten çekilin aradan. Anneniz de sizi suçlarsa şaşırmayacağım. Kadın, affetmek istiyor. Ama biraz uydum akıllı, sizin de çok etkinizde kalıyor. Kendi düşüncesi affetmek kadının. Lakin babanızdan da emin değil, yine ortada bırakırsa siz olmayacaksınız bu sefer.

Adamın eve girmesine müsaade ediyor. Karnını doyuruyor. Dinlendiriyor. Bence gerçekten çekilin aradan. Anneniz de sizi suçlarsa şaşırmayacağım. Kadın, affetmek istiyor. Ama biraz uydum akıllı, sizin de çok etkinizde kalıyor. Kendi düşüncesi affetmek kadının. Lakin babanızdan da emin değil, yine ortada bırakırsa siz olmayacaksınız bu sefer.
Şöyle annem diyor ki. Cama vuruyor kapıya vuruyor. Acmayınca gıtmıyor dıyor. Babamın da huyu kötü
Cami bile kırar. Annemın hayalıydı bosanmak. Ben cesaret verdım

Daha önce birçok konum var. Babam bize çok çektirdi. Çocukluk hayalim annemle babamın boşanması ve babamdan kurtulmaktı.Aylardır başka kadınla yaşıyor ve kadın hamile. Annemle ayrıldı. Ama ara ara annemin evine gidip halaa burası benim yuvam, kızının lafına baktın bizi boşalttı diyor. Annem mahkeme falan bilmez ben götürdüm annemi. Ama o da boşanmak istiyordu. Herkese benim onları boşattıgımı söylüyor. 1ayı geçti evlendim. Nikah sonrası babamla ne konuştum ne gördüm.Yoklugunu hissetmiyorum. Kayınpederimi arayıp kızı aldınız artık aramıyorsun demiş. Babamla ben bile konuşmuyorum. Ki eşimi arayınca beni sormaz bile. Evimi bile bilmez. Ama halaa kayınpederimle iletişimde kalmak istiyor. Anlamadıgım insanın öz babası nasıl böyle olur.Ne sevgi gördüm ne başka birşey. Şimdi o kadının çocuklarına bana yapmadığı babalıgı yapıyor.Bazen diyorum ölse konuşmadığım için pişman olur muyum. Ama o kadar çok çektirdi ki. Yıllarca onu görmeyeceğim, özleyecegimi sanmıyorum. Hadi bize çektirdi de. İnsan demez mi evladım napıyor falan. Eşimi bile napıyorsun diye arar. Ama bende numarası bile yok. Ondan nefret ediyorum.Bu nefret nasıl geçer bilmiyorum. Onun tek derdi evlenip gidelim ve evden bogaz eksilsindi.Erkek kardeşime karısına nasıl iyi davranıyor. Sanki onun kızı o. Hiç baba kız ilişkimiz olmadı, olmayacakta. Ona hakkımı helal etmiyorum.
Hakkınızı helal etmek zorunda degilsiniz. Önünüze bakın. Guzel bir gelecek sizi bekliyor. Annenizde eve almasin. Olmadi uzaklastirma alsin. Öyle cat pat kimsenin evine dalamaz. Ne isi varmis bu saatten sonra annenizin evinde. Nefret guclu bir duygu ve enerji birikimi bunu babaniz icin harcamayin derim. Kime nasil davraniyorsa umrunuz olmasin. Yoldan gecen bir adam olarak zihninize yerleştirin. Mutlu olmaya çalışın

Şöyle annem diyor ki. Cama vuruyor kapıya vuruyor. Acmayınca gıtmıyor dıyor. Babamın da huyu kötü
Cami bile kırar. Annemın hayalıydı bosanmak. Ben cesaret verdım
Tatlım kendini kandırma gözün sevem. Annen istiyor. Affetmek istiyor ama kendi de yapamıyor bunu. Onun için hep sürüncemede kalıyor. İstemeyen kadın, polisi arar, uzaklaştırma kararı çıkartır, haneye tecavüzden, huzur ve sükun bozmaktan işlem başlattırır.

Öyle kesinlikle. Babam alkolik sorumsuz. Bir emeklisi var.. İlerde ortada kalacak. Ve anneme saracak gene. Annemı nasıl kurtaracagız bılmıyom
Rahat vermez Babam. Herseyı yapacak şey var onda
sen elinden gelenin fazlasıni yapmışsın zaten, annen geri dönerse bu onun sorunu...senin yerinde olsam ikisiyle de görüşmezdim artık

Geri döneceğim dıyor. Gıtmıs dun annemın evınde uyumus yemek yemis. Deprem oldu ya burda elektrıklerı kesilmiş.annemın evınde telefonu sarj etmıs🤣
anneniz niye eve sokuyor hala? babanıza degil annenize kızın artık...babanız şu noktadan sonra masumdur benim açımdan, adam zorla girmemiş belli ki...annenizin hoşuna bile gidiyor olabilir bu durum

anneniz niye eve sokuyor hala? babanıza degil annenize kızın artık...babanız şu noktadan sonra masumdur benim açımdan, adam zorla girmemiş belli ki...annenizin hoşuna bile gidiyor olabilir bu durum
Bilmiyorum ki. Vala gırıp telefonu da sarja takar yemekte yer. Her hafta mutlaka gelır

Vala herkes benı sucluyor. Babam yuvamı yıktı dıyor. Ben aklına sokmusum annemın
annen hayır, ben istedim ve boşandım, kızımın suçu yok , istemiyorum artık bu adamı diyemiyorsa, kapısını kapatmıyorsa korkarım anne de böyle düşünüyor...çok üzüldüm düstüğünüz duruma ama annenizi sorgulamanıźın zamanı gelmiş bence

annen hayır, ben istedim ve boşandım, kızımın suçu yok , istemiyorum artık bu adamı diyemiyorsa, kapısını kapatmıyorsa korkarım anne de böyle düşünüyor...çok üzüldüm düstüğünüz duruma ama annenizi sorgulamanıźın zamanı gelmiş bence
Napayım eve gırıyor kapıya vuruyor. Cama vuruyor dıyor annemde. İllaki acıyor kapıyı

Eşinizin telefonundan engelleyin babanızı. kayınpederinize de söyleyin ben görüşmüyorum sizde görüşmeyin diye. Ben pek hoşlanmadım babanızın tavrından sanki bi çıkar kollayacak gibi geldi.
Helal etmemekte de sonuna kadar haklısınız.

Napayım eve gırıyor kapıya vuruyor. Cama vuruyor dıyor annemde. İllaki acıyor kapıyı
ayol adam içeri girmek için tabii kapıyı çalacak, zile basacak...benim komşular da bana gelecekleri zaman kapıya vuruyorlar açar mısın diye? gelen komşuysa buyur ediyorum ama dilenciyse, satıcıysa başka kapıya diyorum gidiyor...bu kadar...hiç ikileten satıcı olmadı mesela ama ısrar eden olursa direkt polisi ararım yine de açmam...anneniz ne kadar cahil , mazlum olursa olsun, istemese açmaz, bi de yemek yiyor, rahat rahat yatıp uyuyor adam evde...bu size normal geliyor mu gerçekten?

Bunun çaresi adamı eve alıp karnını doyurmak, dinlendirmek değil. Savcılığa gitmek. Ama anneniz yapamaz bunu, çünkü babanızı bir daha göremez. Ay şiştim ya.

ayol adam içeri girmek için tabii kapıyı çalacak, zile basacak...benim komşular da bana gelecekleri zaman kapıya vuruyorlar açar mısın diye? gelen komşuysa buyur ediyorum ama dilenciyse, satıcıysa başka kapıya diyorum gidiyor...bu kadar...hiç ikileten satıcı olmadı mesela ama ısrar eden olursa direkt polisi ararım yine de açmam...anneniz ne kadar cahil , mazlum olursa olsun, istemese açmaz, bi de yemek yiyor, rahat rahat yatıp uyuyor adam evde...bu size normal geliyor mu gerçekten?

Konusu , yeri değil biliyorum ama kapınıza gelen hic kimseye başka kapıya demeyin. Kırmadan yollamanin başka yolunu bulun.

İnsanlar çok tehlikeli, dikkat etmekte fayda var.

Konusu , yeri değil biliyorum ama kapınıza gelen hic kimseye başka kapıya demeyin. Kırmadan yollamanin başka yolunu bulun.

İnsanlar çok tehlikeli, dikkat etmekte fayda var.
Ay çok haklısınız, her ihtimali gözetirim ben de aynen, genelde ilgilenmiyoruz teşekkürler veya müsait değilim açamam kusura bakmayın sözcüklerini kullanıyorum zaten belki de bu yüzden şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama kibarca söylense de gizli anlamı" başka kapıya " oluyor o kapı açılmayınca direkt başka kapıya yöneliyorlar zaten :-) konu sahibinin annesi ise kocası ısrar etse de etmese de kabalaşarak ifade edebilir bunu iş o noktaya gelmiş çünkü, adam kapıyı zorla kırıp girmiyor hatta yemeği yatağı hazır bekliyor, niye gidip çalmasın ki kapıyı?

Anneme alma eve dıyorum. Annem napayım kapıyı öyle bır vuruyorkı acmak zorunda kaldım dıyor

Eşinizin telefonundan engelleyin babanızı. kayınpederinize de söyleyin ben görüşmüyorum sizde görüşmeyin diye. Ben pek hoşlanmadım babanızın tavrından sanki bi çıkar kollayacak gibi geldi.
Helal etmemekte de sonuna kadar haklısınız.
Para istemek ıcın muabbetı kesmiyor bence. Eşimle de konusmuyor aslında. Bırsey sormak ıcın falan arar anca

Back
X