- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Babam gecen konuşuyorduk dedi ki çok para yiyosun bana da ogretsene para yemeyi dedi ben onla yaşıyorum öyle kiyafet aldığım yok 2 3 anca var. Bide çok yiyosun dedi saka güya gülüyor bide. Geçen lokantaya gittik corba ictim ama azdi çünkü cok yiyemiyordum istahsizim bir daha icicem dedim ictin ya dedi ve her para istedgimde kiyafet almak için yazin alirsin demeleri falan yazin annemin yanina gittigimde para istedim allah kahretsin parani demesi beni cok kirdi. Annem babama dava acmis bana para yollamiyor diye bide annmden istiyrouz para halbuki babam memur. Annem zor geciniyor. Dediki sen arkamdan vurdun beni yazın beni anlattin annene yüzüne bakilicak insan degilsiniz dedi. haksizmiydim yemek yemek disinda bişey alabildim mi hayır. Milletin içinde rezil düştüm simdi herşeyi yüzüne carptim alttan aldı herşeyi alicam imkna saglicam dedi. Bunca şeyden ben mi anlam çıkardım en son kendime kiyafet 2 yil önce aldim yaa ama onun çeşit çeşit ben fakir geziyorum güya haberi yokmus güya unutmus para istemelerimi. Bilet almis bana 270 lira verdim yolladim falan diyor. Herşeyini alicam diyor ben sana şaka yaptim diyor. Sizce bu adamin amacı ne ben anlamıyorum. Ben cok alinganmisim bana para yemek mevzusunda takilmismis. Senin menfaatin olmasa yapmassin dedim bende. Davayi geri ceksin annen dedi oysa corba icmeme takiyordu bu adam