Öncelikle uyariyim.Eski ilişkimi konuya dahil etmeyin.Alakasi yok.Evde konusu geçmiyor.Bosanma tarihi konusu geçiyor arada oda birisi sorarsa.
Bir haftadır evde değildim.Babam sudan sebepten kavga çıkardı.Delirdim.30 senedir yapmadığım isyanı çıkardım.Ocaga çay suyu koydum.Alti kısık zaten kendisi yatıyordu.Bende ağırdan aldım.Su az olmuş.Uyanip bilgisayar'in başına geçiyor.Mutfakta masanın üstünde kızlar çok mu zor.Kaynayan suya biraz daha eklemek azsa.Telefona bakıyormuşum ben.Kendisi akşama kadar bilgisayar'dan kafayı kaldırmıyor.
Eskiden babannemde böyleydi.Cok zor insandi.Annem onunla 28 sene yaşadı.Annemin kaçta uyandığını falan herkese söylerdi.Gec kalkıyor falan derdi.Ben anlamıyorum genelde insanlar 9 10 gibi uyanır.Neden yabancı birine 11 12 de uyandı denilir evin dışındaki insanı ne ilgilendirir.Babannemin huyunu annemde babamda amcamlarda sevmezdi.
Şimdi aynı huyları kendisi yapıyor.Ben geç kalksaydim az önce akraba ile konuştu.Nur daha yeni uyandı.Ne zaman yemek yiyeceğiz bilmiyorum derdi.Ben erken kalktım arayan kişiye babam daha uyuyor.Hic karismadim.Surekli rencide ediyor.İste telefonumu ister gibi oldum.Nur telefonu istiyor sosyal medyadan geri kalmasın diyor.Aksama kadar Bilgisayar'da video izleyen adam beni eleştiriyor sürekli.
Sürekli iş görüşmelerine gidiyorum.Cazip gelen yerlerden dönüş olmadı.Diger işleri şartlarından dolayı istemedim.Mesela Ankara gibi yerde yol yemek ücreti yok ulaşım sıkıntısı var.Asgari ücret ve Kanunda ki çalışma saatlerinin üzerinde işçi çalıştırıyorlar.Fazla mesai ücreti izni hicbirsey yok.
Yürüyorum geziyorum evde ufak tefek işler.Babam emekli oldum ben deyip sadece çarşı pazar bilgisayar vs. Ama evde ben iş yapmazsam elestirir.Birde bunu yalnızken yapmıyor.Baska insanların yanında kaçta kalktığımi ne yemek yaptığımı sürekli söylüyor.Teyzem bile rahatsız oluyor ki.Anne tarafım geldiginde sürekli beni onlara kotuluyor.
Nisanliyken bile nişanlıma anne tarafımin yanında kadınlar varken sen niye sofraya yardım ediyorsun diye kızmış.
Kendi kardeşlerine kırgın annem hayatta değil.Surekli benden birşeyler bekliyor.Ben artık çok sıkıldım.Diyeceginizi de biliyorum işe gir çalış.Onu da yapıyorum bu sefer evde yemek yapıyor sana yemek yaptım diye söyleniyor.Baba zorunda değilsin diyorum yapıyor.İsten almaya geliyor gene zorunda değilsin diyorum gene çıkıp çıkıp geliyor.Omrumu yedi bitirdi ya.