- 8 Eylül 2019
- 305
- 337
- 53
- 25
- Konu Sahibi Prettylittleliars2
Artık o kadar Sıkıldım ki her şeyden. Bir şey olduğunda atiyorum TV izliyoruz. Bir adam çıkıyor annrm direk babama bağliyor başlıyor saydirmaya. Yada yolda bir adam görüyoruz ayni babaniz falan diyor. Biktim artik sırf bu yüzden annemle dışarı çıkmak istemiyorum. Babam ahlaksız bir insan diye sürekli bizim de öyle olacagimizi düşünüyor. Telefona bakıyorum sakin kimseye resmini atma ha diyor. Ya nr alaka cidden ben artik yapmadığım şeyler yüzüne uyarilmaktan, sürekli her konunun babama gitmesinden, evdeki para konusundan BİKTİM. Sürekli mutlu bir insan olmaya calisiyorum iyileşmek istiyorum ama olmuyor. Çevremdekiler buna izin vermiyor. Geçen banyoya girdim telefonumu yanıma aldım sanmış bağırıyor telefon ile ne yapıyorsun diye. Telefon odamda masamda oysaki. Birşey yapsam güvenlerini kirsam tamam ama yapmadım ya dışarı bile cikmiyorum okul harici. Bir şeylere sinir olmaktan ders calisamiyorum. Cevremdeki kimseye anlatamıyorum bunları. Sadece teyzeme anlatabilirdim geçen sene vefat etti. O kadar yalnızım ki