Annem ve babam boşanıyor

Artık o kadar Sıkıldım ki her şeyden. Bir şey olduğunda atiyorum TV izliyoruz. Bir adam çıkıyor annrm direk babama bağliyor başlıyor saydirmaya. Yada yolda bir adam görüyoruz ayni babaniz falan diyor. Biktim artik sırf bu yüzden annemle dışarı çıkmak istemiyorum. Babam ahlaksız bir insan diye sürekli bizim de öyle olacagimizi düşünüyor. Telefona bakıyorum sakin kimseye resmini atma ha diyor. Ya nr alaka cidden ben artik yapmadığım şeyler yüzüne uyarilmaktan, sürekli her konunun babama gitmesinden, evdeki para konusundan BİKTİM. Sürekli mutlu bir insan olmaya calisiyorum iyileşmek istiyorum ama olmuyor. Çevremdekiler buna izin vermiyor. Geçen banyoya girdim telefonumu yanıma aldım sanmış bağırıyor telefon ile ne yapıyorsun diye. Telefon odamda masamda oysaki. Birşey yapsam güvenlerini kirsam tamam ama yapmadım ya dışarı bile cikmiyorum okul harici. Bir şeylere sinir olmaktan ders calisamiyorum. Cevremdeki kimseye anlatamıyorum bunları. Sadece teyzeme anlatabilirdim geçen sene vefat etti. O kadar yalnızım ki

En azından para ödüyormuş. Bizde tam tersi yıllarca biz ona ödedik şimdi ayrıldılar ev tamamen bana kaldı çalışmaktan yorulmaktan ve yetiştirememekten her yerim ağrıyor şuan. Hemde kendi geleceğime yatırım yapmak yerine yuvamı kurmak yerine mahfettiği hayatımızı düzeltmekle uğraşıyorum.

En azından para ödüyormuş. Bizde tam tersi yıllarca biz ona ödedik şimdi ayrıldılar ev tamamen bana kaldı çalışmaktan yorulmaktan ve yetiştirememekten her yerim ağrıyor şuan. Hemde kendi geleceğime yatırım yapmak yerine yuvamı kurmak yerine mahfettiği hayatımızı düzeltmekle uğraşıyorum.
Allah yardimciniz olsun duaların sizinle

Annemle babam severek evlenmiş insanlar ama babamın kötü huyları var mesela sürekli kahveye gitmesi gibi. İşten çıkınca gider ve geceye kadar gelmez. Evimizin yemeğini falan alır ama bizim elimize para vermez ve sürekli para bitti der. Kendisi mühendis ama yıllardır ilk defa arabası oldu evimiz bile yok kirada oturuyrouz onu da ödemiyor bazen. Babam nerdeyse bir yıldır işsizdi fabrikaların durumu çok kötü işçi cikartiyorlar mühendis nasıl alsınlar. Anne tarafım burada oturuyor onlar baktı hep bize evin yemeğini ekmeğini dedem aldı. Bu süre boyunca kira ödenmedi mobilya borçları kaldı dogalgazimiz kapandı kaç kışı soğukta geçirdik. Annem bizim için hep babama katlandi . baba tarafi da bu şehirde oturuyor ama onların hic biri ne aradı ne sordu. Babam simdi gecen ay iş buldu başka bir sehirden. Tam bir ay oldu maaşını aldı ve cumartesi geldi. Annemle otururken (Annemin anlatmasına göre) bir anda seni boşayacagim falan demeye başlamış. Ben odamda kitap okuyordum bağırma sesleri geldi gittim baktım bağırıyor bağırıyor. Öyle kalakaldim ben epilepsi hastasiyim bir anda ataklarim olmaya başladı bacaklarım falan atti. Girdim odaya kavga etmeyin boşanin ben sizin yuzunuzfen hasta oldum dedim. Diyecek çok şeyim vardı ama şok ile kalakaldim ağladım. Eve anneannemler falan geldi konusuldu . babam bizi sever ama bizi yemeğe götürmez mesela çocukluğumdan beri hic baba kiz aktivite yaptığımızi hatırlamıyorum bize biraz para verir çok istersek biz kendimiz gideriz sinemaya falan. Dün aksam da dışarı cikmistik bana kıyafet almıştı herşey güzeldi ne oldu bir anda anlamadım. Babamın telefonunu kurcalarken bir kaç kere başka kadınlar ile yazışmalarını görmüştüm bundan bir kaç yıl önce kaç ay Anneme söyleyememiştim stresten dwlirecektim. Ben bunların hic birini unutamiyorum bize karşı iyi ama anneme değil artik biktim okula bile giymedim bugün ağlamaktan yüzüm şişti. Babamın parayı dışarda yemesinden ve başkalarına muhtaç olmaktan biktim. Ben bir genç kızım ama kışları anneannemlrrde banyo yapıyorum çünkü evde sıcak su yok. Ne kadar utanıyorum. Artik biktim gecen sene bu olaylar yüzüne intihar ettim ben yoğun bakıma kaldirildim hap ictigim için . dun aksam babam odamıza geldi bir taraf seçin dedi anneniz mi ben mi. Tabiki de annem bizim için her şeye katlanan yıllarca susan bana sevgiyi tattiran kadın. Babam bugün işe çalıştığı şehre gitti yine. Ben dagildim toplayamiyorum halim yok artik dayanamıyorum.
Düzenleme: babam mesaj atmış artik bize 8 bin liralık maaşından 3 bin verecekmis. O kadar şoktayim ki. Kira zaten 850. Bunun elektriği doğalgazı okul harçlığı neleri var nasıl yetsin. Hickirarak ağlıyorum bumuymuş bizim degerimiz. Yıllarca her turlu psikolojik şiddeti yedik. Ben bu aile yüzüne hastalandim ilaçlar ile Sürünüyorum. Bu yaşimda para stresi yaşıyorum. Allah kimseye boyle bir baba vermesin. Hic bir şeyin hayrini görmesin bizi boyle üzdü ya Allah da onu uzsun.
allah herkesi bi şekilde sınar. Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez bunu bil. Annene faydası yok en azından boşansınlar. Okulunun yanında bi işe git annene bak. Er yada geç pişman olur ama iş işten geçmiş olur. Dualarım seninle canım

Artık o kadar Sıkıldım ki her şeyden. Bir şey olduğunda atiyorum TV izliyoruz. Bir adam çıkıyor annrm direk babama bağliyor başlıyor saydirmaya. Yada yolda bir adam görüyoruz ayni babaniz falan diyor. Biktim artik sırf bu yüzden annemle dışarı çıkmak istemiyorum. Babam ahlaksız bir insan diye sürekli bizim de öyle olacagimizi düşünüyor. Telefona bakıyorum sakin kimseye resmini atma ha diyor. Ya nr alaka cidden ben artik yapmadığım şeyler yüzüne uyarilmaktan, sürekli her konunun babama gitmesinden, evdeki para konusundan BİKTİM. Sürekli mutlu bir insan olmaya calisiyorum iyileşmek istiyorum ama olmuyor. Çevremdekiler buna izin vermiyor. Geçen banyoya girdim telefonumu yanıma aldım sanmış bağırıyor telefon ile ne yapıyorsun diye. Telefon odamda masamda oysaki. Birşey yapsam güvenlerini kirsam tamam ama yapmadım ya dışarı bile cikmiyorum okul harici. Bir şeylere sinir olmaktan ders calisamiyorum. Cevremdeki kimseye anlatamıyorum bunları. Sadece teyzeme anlatabilirdim geçen sene vefat etti. O kadar yalnızım ki
Sen de dinlemeyeceksin annenin şikayetlerini. Benim buradan içim sıkıldı. Resmen roller değilmiş, sen annesin o çocuk. Bazı mesajlarda da okulun yanında işe gir denmiş. Örgün eğitimde lise okunurken işe mişe giremezsin. Zaten önce annenin çalışması lazım. Senin değil. Para değil, derslerin senin meselen.

Annesi babası ayrı biri olarak yazıyorum üzülme annen en iyisini yapıyor anneni seni daha fazla üzemiycek baban
Bende zor şeyler yaşadım ama bitti gitti
Sen annene destek ol çünkü zorlu bir süreç

allah herkesi bi şekilde sınar. Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez bunu bil. Annene faydası yok en azından boşansınlar. Okulunun yanında bi işe git annene bak. Er yada geç pişman olur ama iş işten geçmiş olur. Dualarım seninle canım
Teşekkür ederim inşallah ya. Annemler hastaligim yüzüne falan asla izin vermezler çalışmama. Benim biraz oyunculuk yeteneğim var istediğim zaman zorlarsam anlayabiliyorum. Bir oyunculuk ajansına gitmiştim. Bir kaç diziden çağırdılar ama ailem izin vermedi. Başka türlü bir iş nasıl olur bilemedim

Sen de dinlemeyeceksin annenin şikayetlerini. Benim buradan içim sıkıldı. Resmen roller değilmiş, sen annesin o çocuk. Bazı mesajlarda da okulun yanında işe gir denmiş. Örgün eğitimde lise okunurken işe mişe giremezsin. Zaten önce annenin çalışması lazım. Senin değil. Para değil, derslerin senin meselen.
Evet. Teşekkür ederim. Bende o kadar biktim ki

Evet
Annesi babası ayrı biri olarak yazıyorum üzülme annen en iyisini yapıyor anneni seni daha fazla üzemiycek baban
Bende zor şeyler yaşadım ama bitti gitti
Sen annene destek ol çünkü zorlu bir süreç
Evet ben artik boşansinlar istiyorum. Annem hala barışma peşinde. Sürekli aratiyor kendi hakkında konuştutturuyor falan

Anne ve babanızın arasında kalmışsınız. Çocuklarına yaptıkları kötülüğün farkında bile değiller. Çok yazık gerçekten. Boşanacaksada, boşanmayacaklarsada ona göre gereği gibi davranmalılar. Anne, baba olan onlar.,siz değilsiniz.Okul ve derslerini düşünmeniz gereken çağda, ailevi sorunlar yüzünden bunu yapamayacak duruma gelmişsiniz.Allah yardımcınız olsun.Annenizde bir karar verdiyse, arkasında durup, gereğini yapsın. O olmaz, bu olmaz demenin alemi yok. Boşanma şartlarını belirleyip, kendide çalışması gerektiğini anlaması gerekiyor. Mutsuz ve huzursuz yaşamak, en ağır işi yapmaktan daha da zor. Bunu anlarsa, gerisini halledecektir.

Back
X