babamla nasıl konuşucammmmmm

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
kızlarrr bana yardım edin çok heyecanlıyım mayıs ayında erkek ark ailesi gelmek istiodu ben de az önce pat diye salona girdim sizinle bir şey konuşmsk istiyorum dedim biraz anladılar annem hürrem bitsin konuşalım dediii. :27: nasıl başlasam neler desem geçen ay evlenme teklif etti erkek arkadaşım onu söyleyip yüxüğümü göstersem ayyy bilemedim 2 saatim var düşünmek içinnn hadi yardım edin şekerler yaaaa:52::52::52::52:

edit :) kızlar dün hürrem bitti yanlarına çağırdılar.Ama ben nasıl geveliyorum dedim ki vazgeçtim konuşmicam :) zaten annem benim tahmin ettiğimden fazlasını anlatmış işte babam utanma falan dedi ben de başladım artık ciddi bir adım atmak istiyoruz ailesi mayıs 17de gelmek istiyor diye.Tepki vermek bi yana en son evdeki bi kaç halıyı değiştiririz bir de mutfağı boyarız diye misafir planı yapıolardı.:)Aşırı kolay oldu sizin anlayacağınız inş hep böyle devam eder.tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız :))

dipsiz not :) yüzükten bahsettim ama göstermedim :)

Son düzenleme:
Hürrem bitsin evet :)
Önce annemle konuş babama soylesin bakalim.
Sanirim çok tepkili değiller.

kızlarrr bana yardım edin çok heyecanlıyım mayıs ayında erkek ark ailesi gelmek istiodu ben de az önce pat diye salona girdim sizinle bir şey konuşmsk istiyorum dedim biraz anladılar annem hürrem bitsin konuşalım dediii. :27: nasıl başlasam neler desem geçen ay evlenme teklif etti erkek arkadaşım onu söyleyip yüxüğümü göstersem ayyy bilemedim 2 saatim var düşünmek içinnn hadi yardım edin şekerler yaaaa:52::52::52::52:

Hemen evlenme teklifi aldım buda yüzüğüm deme bence :52: Senin yerinde olsam önce annemle konuşurdum haberi var mı onun bilmiyorum gerçi.. Yani sevgilin olduğunu biliyorlar mı sadece geleceklerini mi söyleceksin yoksa ilk defa herşeyi şimdi mi anlatacaksın ?

annem her şeyi biliyor 6 yıllık beraberliğim.babama da biraz çıtlatmış hatta hafif hafif babam dalga geçio benimle :52: benimki daha çok konuya nasıl girsem falan.yüzüğü göstermiim o zaman :)

annem her şeyi biliyor 6 yıllık beraberliğim.babama da biraz çıtlatmış hatta hafif hafif babam dalga geçio benimle :52: benimki daha çok konuya nasıl girsem falan.yüzüğü göstermiim o zaman :)

Oo o zaman işin çok kolay =)) Sizde biliyorsunuz bir sevgilim var ve artık ciddi bir adım atmak istiyoruz sizinde izninizle mayıs ayında gelmek istiyorlar de bitsin gitsin:52:

bence annene yüzüğü göster anne evlilik teklifi aldım adı konsun istiyoruz şu zamanda gelmek istiyorlar dersin annen gerisini halleder :)

anne söyle annen açsın konuyu senin açman pek doğru olmaz önce annen sonra sen baban kızarsa da böylece yırtmış olursun :27:

galiba herkes konuyu anneme yıkıp kaçmakta hem fikir :))) benimde kafama yattı bu fikir :)))

Ay konunuzu okurken sanki Hürrem'den sonra ben konuşacak kadar heyecanlandım. :1: Bence yüzüğü göstermeyin. Öncelikle annenize anlatsaydınız, o uygun bir dille babanıza söyleseydi daha iyi ve daha kolay olurdu. Hürrem'den sonra gelişmelerden haberdar edersin.

topu annene at canım :9::9: yüzüğüde gösterme...hadi bakalım heyecanlı günler başlıyor..:32::32:

Bide benim babam gibi neden kendisi söylemiyor diip tiribe giren ve 1 haftadır benimle konuşmayan bir baban varsa bu söylenenlerin hiç biri seni kurtarmaz. Kızgınlığı sadece neden en söylememişim bunu da düşün derim. Hala konuşamadık annem hala uğraşıyr ama oda bende konuyu açmaya cesaret edemiyoruz. Kolay gelsin canıö sana sonucu merakla bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşke önce annene söyleseydin,babanı biraz hazırlardı :)

Bence de teklif aldım deyip yüzük gösterme.
Birisiyle tanıştım,bir süredir görüşüyoruz.Emin olmadan size anlatmak istemedim.Artık ciddi düşünüyoruz ve sizinle tanışmak istiyor diyebilirsin.

Valla ben oturur böyleyken böyle der yüzüğümü bile gösterirdim:27:
Aranızdaki diyaloga bağlı yani.

gelin ata binmiş ya nasip demiş de, onlar anlar:27:

Hakkatten niye bizi merakta bırakıyorsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X