- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.310
- 448
kızlarrr bana yardım edin çok heyecanlıyım mayıs ayında erkek ark ailesi gelmek istiodu ben de az önce pat diye salona girdim sizinle bir şey konuşmsk istiyorum dedim biraz anladılar annem hürrem bitsin konuşalım dediii.
nasıl başlasam neler desem geçen ay evlenme teklif etti erkek arkadaşım onu söyleyip yüxüğümü göstersem ayyy bilemedim 2 saatim var düşünmek içinnn hadi yardım edin şekerler yaaaa

edit :) kızlar dün hürrem bitti yanlarına çağırdılar.Ama ben nasıl geveliyorum dedim ki vazgeçtim konuşmicam :) zaten annem benim tahmin ettiğimden fazlasını anlatmış işte babam utanma falan dedi ben de başladım artık ciddi bir adım atmak istiyoruz ailesi mayıs 17de gelmek istiyor diye.Tepki vermek bi yana en son evdeki bi kaç halıyı değiştiririz bir de mutfağı boyarız diye misafir planı yapıolardı.:)Aşırı kolay oldu sizin anlayacağınız inş hep böyle devam eder.tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız :))
dipsiz not :) yüzükten bahsettim ama göstermedim :)

edit :) kızlar dün hürrem bitti yanlarına çağırdılar.Ama ben nasıl geveliyorum dedim ki vazgeçtim konuşmicam :) zaten annem benim tahmin ettiğimden fazlasını anlatmış işte babam utanma falan dedi ben de başladım artık ciddi bir adım atmak istiyoruz ailesi mayıs 17de gelmek istiyor diye.Tepki vermek bi yana en son evdeki bi kaç halıyı değiştiririz bir de mutfağı boyarız diye misafir planı yapıolardı.:)Aşırı kolay oldu sizin anlayacağınız inş hep böyle devam eder.tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız :))
dipsiz not :) yüzükten bahsettim ama göstermedim :)
Son düzenleme: