Babamla son günümdü bugün: (

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Ben babamı en son bugün gördüm , bugün sarıldım, evimiz de babamla son sabahımızdı bugün , son kez dokunusumdu babama , son kez sesinizi duyusumdu, son kez elimden tutusuydu ,
Bugün babamla son günümüzdü evimizde, her seyimizin sonuydu, evden çıktığı andan itibaren geri dönmeyecekti bugün, babamı gecen sene bugün yoğun bakıma kaldırdılar ve oradan da kara toprak aldı babamı:KK43: bir daha gelemedi gelemedi:KK43:

1 sene oldu ben ilk günkü gibiyim çok kötüyüm her gün gözümün yası dinmiyor, alısmadım alısamıyorum yokluğuna gekecekmiş gibi bir his var içimde , ben babamın saçına aklar düşmüş halini göremeden aldı toprak:KK43: çok özlüyorum çok en çokta baba demeyi, Telefon çalarken babamm yazısını görmeyi özledim , 1 ayda babam ve dedemş kaybettim ben aynı acıları 2 kez yaşadım ben , dedem değildide sanki babamı 2. Kez gömüyorlar gibiydi: ( çok zor ölüm çok , hayatınızda en büyük kelimeyi bilse sildiriyor hayatınızdan Baba gibi

Ne olur anne ve babalarınızın kıymetini bilin , annem sunu dedi babam bunu dedi diye onlara kin gütmeyin toprak aldığını vermiyor:KK43: sonra babam diye anama diye toprağa sarılmak zorunuza gider:KK43:
Ben babamdan razıyım, Rabbimde razıdır inşaallah, dualarınızda babamı içinde dua eder misiniz:KK43: ben nasıl alıscam yokluğuna ne zaman dinecek gözyasım hiç bilmiyorum Rabbim sabrımızı versin inşaallah:

Bir evladın babasının öleceğini bile bile yaşaması kadar çaresiz zor bi acı olamaz, eli kolu bağlı babasına bakıp bugün mü yarın mı bişey olacak diye sürekli kendi kendini yiyip bitirmesi, öleceğini biliyor mu acaba babam diye diye düşünüp kafayı yemesi, sabahlara kadar basında oturup soluğunu dinlemesi kadar acı hiç bişey olamaz :(:( hayatımın 13 ayını çıkardım ben:(

Son düzenleme:
Başın sagolsun canim. Mekani cennet olsun insallah babanin. Bende babamı kaybetmiş biri olarak o acıyı maalesef çok iyi bilirim. İnsanın hep bir tarafında kalıyor bu acı. Rabbim sabır versin

Başın sagolsun canim. Mekani cennet olsun insallah babanin. Bende babamı kaybetmiş biri olarak o acıyı maalesef çok iyi bilirim. İnsanın hep bir tarafında kalıyor bu acı. Rabbim sabır versin
Allah razı olsun inanın acısı hiç çıkmıyor ben deli oluyorum babamın yokluğu aklıma geldikçe

Yazın içimi yaktı babam sağ bazen ölse ne yaparım diye geliyor aklıma düşüncesi bile çok kotu allah sabir versin canım mekanı cennet olsun sabırlı olmaya çalış

Bende geçen sene ağustos ayında kaybettim babami. O toprakta ama ben ne yerdeyim ne gökte. Her günüm ağlamakla geciyor,yuregimi birsey sıkıştırıyo nefesim kesiliyo ama geri gelmicegini biliyorum bide 3 yasindaki oğlum cok düşkündü babama öldüğünde 2 yaşındaydı herkes unutur dedi ama ne unutmasi ruyasinda bile dedesini sayikliyor hergun amin dedem diyor. Çok zor canim çok zor ama allahın takdiri sadece yapabileceğimiz bolca dua etmek ve guzel anilarini hatirlayip biraz olsun yuregini yumusatmak. Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun. Allah geride kalan bizlere sabir versin

Başın sağolsun tatlım. Dedem vefat ettiğinde aynı duyguyu bende yaşamıştım, 9 yıl onun yanında yaşamıştım, babamı kaybetmiş gibi oldum. Hatta annem işte bugün büyüdüğümü ve aslında ne kadar güçsüz olduğumu anladım demişti. Bende babamı çok seviyorum, acını düşünmek bile istemiyorum ama ne güzel ki arkasında ona dua eden evlatlar bırakmış, sana güzel şeyler yaşatmış, güzel babalık yapmış. Allah rahmet eylesin

Ben babamı en son bugün gördüm , bugün sarıldım, evimiz de babamla son sabahımızdı bugün , son kez dokunusumdu babama , son kez sesinizi duyusumdu, son kez elimden tutusuydu ,
Bugün babamla son günümüzdü evimizde, her seyimizin sonuydu, evden çıktığı andan itibaren geri dönmeyecekti bugün, babamı gecen sene bugün yoğun bakıma kaldırdılar ve oradan da kara toprak aldı babamı:KK43: bir daha gelemedi gelemedi:KK43:

1 sene oldu ben ilk günkü gibiyim çok kötüyüm her gün gözümün yası dinmiyor, alısmadım alısamıyorum yokluğuna gekecekmiş gibi bir his var içimde , ben babamın saçına aklar düşmüş halini göremeden aldı toprak:KK43: çok özlüyorum çok en çokta baba demeyi, Telefon çalarken babamm yazısını görmeyi özledim , 1 ayda babam ve dedemş kaybettim ben aynı acıları 2 kez yaşadım ben , dedem değildide sanki babamı 2. Kez gömüyorlar gibiydi: ( çok zor ölüm çok , hayatınızda en büyük kelimeyi bilse sildiriyor hayatınızdan Baba gibi

Ne olur anne ve babalarınızın kıymetini bilin , annem sunu dedi babam bunu dedi diye onlara kin gütmeyin toprak aldığını vermiyor:KK43: sonra babam diye anama diye toprağa sarılmak zorunuza gider:KK43:
Ben babamdan razıyım, Rabbimde razıdır inşaallah, dualarınızda babamı içinde dua eder misiniz:KK43: ben nasıl alıscam yokluğuna ne zaman dinecek gözyasım hiç bilmiyorum Rabbim sabrımızı versin inşaallah:
4 sene önce kaybettim bende babamı. Acısı hiç geçmedi. Ölüm kabullenilmiyo sanki bi yerden çıkıp gelecek. Unutulmuyo alışılmıyo. Allah mekanlarını cennet etsin. Nurlar içinde uyusunlar.

Allah hepinizden razı olsun, bugün hayatta yokmuş gibiyim, çok zor tarifi olmayan bir acı:(

Mekanı cennet olsun, size de sabır diliyorum. Çok acı biliyorum, ben de yaşadım. Demişsiniz ya babamın saçlarına aklar düşmeden, diye... İçimi çok çok sızlattı bu cümle. Çünkü babam öldüğünde daha 36 yaşındaydı. Birlikte yaşayamadığımız anlara takılırsak, kafayı yeriz gerçekten. Çok ağır. O yüzden mecbur birlikte yaşadığımız anlara odaklanacağız.

Basın sağolsun canım allah yerini cennet eylesin inşallah :( sanada sabir ve dayanma gücü versin inşallah:(

Sizi teselli etmek isterdim ama, ben de bu konuda yaralıyım.. Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin, sizlere de sabırlar versin :(

17 yıl oldu hala ağlarım. Biri baba dediği zaman gözlerim dolar. Dün gece de ağladım hatta. Şu sosyal medyada bir kız düğününde babasıyla dans ediyordu. Çok ağladım, biz de olabilirdik. Ama ne okul ne de düğünümü gördü, ne de evladımı.
Ah..

Mekanı cennet olsun, size de sabır diliyorum. Çok acı biliyorum, ben de yaşadım. Demişsiniz ya babamın saçlarına aklar düşmeden, diye... İçimi çok çok sızlattı bu cümle. Çünkü babam öldüğünde daha 36 yaşındaydı. Birlikte yaşayamadığımız anlara takılırsak, kafayı yeriz gerçekten. Çok ağır. O yüzden mecbur birlikte yaşadığımız anlara odaklanacağız.
Ben annemin babasını hiç görmedim annem küçükken vefat etmiş , kızların kaderleri annelerine çekermiş derler ya benimkide öyle oldu:( çocuğum olmadı benim en çok bir çocuğum olsun görsün isterdim:( elinde baston tutuusnu saçlarına aklar düşmüş halini hayal bile edemeden kaynettim:( çok zor gerçekten Rabbm sabır versin

Ben annemin babasını hiç görmedim annem küçükken vefat etmiş , kızların kaderleri annelerine çekermiş derler ya benimkide öyle oldu:KK43: çocuğum olmadı benim en çok bir çocuğum olsun görsün isterdim:KK43: elinde baston tutuusnu saçlarına aklar düşmüş halini hayal bile edemeden kaynettim:KK43: çok zor gerçekten Rabbm sabır versin
Zaman geçtikçe daha az acı verecek. Şuan her şey çok taze, 1 sene nedir ki, o yüzden en acı şekilde düşünüyorsunuz. Kendinize eziyet etmemeye çalışın bu düşüncelerle, çünkü sonu yok. En iyi ilaç insanın sevdikleri, onlara sarılın sıkı sıkı. Umarım bir gün Allah size de nasip eder bir evlat sahibi olmayı.

17 yıl oldu hala ağlarım. Biri baba dediği zaman gözlerim dolar. Dün gece de ağladım hatta. Şu sosyal medyada bir kız düğününde babasıyla dans ediyordu. Çok ağladım, biz de olabilirdik. Ama ne okul ne de düğünümü gördü, ne de evladımı.
Ah..
Bende öyleyim bir baba dediği zaman burnunun direği sızlıyor gerçekten çok zor :+

Back
X