Ben babamı en son bugün gördüm , bugün sarıldım, evimiz de babamla son sabahımızdı bugün , son kez dokunusumdu babama , son kez sesinizi duyusumdu, son kez elimden tutusuydu ,
Bugün babamla son günümüzdü evimizde, her seyimizin sonuydu, evden çıktığı andan itibaren geri dönmeyecekti bugün, babamı gecen sene bugün yoğun bakıma kaldırdılar ve oradan da kara toprak aldı babamı

bir daha gelemedi gelemedi
1 sene oldu ben ilk günkü gibiyim çok kötüyüm her gün gözümün yası dinmiyor, alısmadım alısamıyorum yokluğuna gekecekmiş gibi bir his var içimde , ben babamın saçına aklar düşmüş halini göremeden aldı toprak

çok özlüyorum çok en çokta baba demeyi, Telefon çalarken babamm yazısını görmeyi özledim , 1 ayda babam ve dedemş kaybettim ben aynı acıları 2 kez yaşadım ben , dedem değildide sanki babamı 2. Kez gömüyorlar gibiydi: ( çok zor ölüm çok , hayatınızda en büyük kelimeyi bilse sildiriyor hayatınızdan Baba gibi
Ne olur anne ve babalarınızın kıymetini bilin , annem sunu dedi babam bunu dedi diye onlara kin gütmeyin toprak aldığını vermiyor

sonra babam diye anama diye toprağa sarılmak zorunuza gider

Ben babamdan razıyım, Rabbimde razıdır inşaallah, dualarınızda babamı içinde dua eder misiniz

ben nasıl alıscam yokluğuna ne zaman dinecek gözyasım hiç bilmiyorum Rabbim sabrımızı versin inşaallah:
Bir evladın babasının öleceğini bile bile yaşaması kadar çaresiz zor bi acı olamaz, eli kolu bağlı babasına bakıp bugün mü yarın mı bişey olacak diye sürekli kendi kendini yiyip bitirmesi, öleceğini biliyor mu acaba babam diye diye düşünüp kafayı yemesi, sabahlara kadar basında oturup soluğunu dinlemesi kadar acı hiç bişey olamaz

hayatımın 13 ayını çıkardım ben