Babamla sorunlar

Burcucum34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2019
983
172
23
Arkadaslar merhaba umarim dogru yere konu aciyorumdur asiro derecede moralim bozuk ağla maktan perisan oldum soyle anlatiyim babam sinirli bir yapiya sahip senelerce anneme cok cektirdi dayak vs bizede ayni sekilde artik biz buyuduk zaman zamsn yine huzur suzluklar yapiyo biseylere takılıyor ufak bii tartismada cok agir beddualar ediyo bende beddua duyunca tuylerim diken diken olan bir insanim bu aksam yine abimin tatile gitmesiyle alakali bir sorun yasadik abim tatile gitti diye bagirip cagirmaya laf soyelmye basladi annemle tartismaya basladilar bende dayanamayıp olaya mudahil oldum oyle agir beddualar ediyorku anlatamam yani diilinde sakiz yapmis surekli beddua ediyor hakli olsada olmadasa ufak bir tartismada yapıyor ve sinirlendigini gorunce daha beter yapyor tahrik ediyor dayanamiyip karsilik verincede olay dahada buyuyor siniri gecincede gelip opup ben onlari gonulden etmyorum size gelen bana gelsin diyip duruyor ben kiyarmiyim diyip duruyor napcagimi sasirdim.bu beddualarin dinen yeri varmidir bilmiyorum cunku insan dayanamayip karisilik veriyor buda gunah biliyorm pismanlik yasoyorum sonra ama o an engel olamıyorum napcagimi bilmiyorum boguluyorum resmen

için rahat olsun, haksız yere edilen beddua tutmaz, ayrıca beddua sahibine döner...sen değil, baban düşünsün yaptıklarının hesabını...senle ilgili değilse, hiç karışma, tartışma ortamını terket...

Öyle herkesin bedduası tutsa dünyada sağlam insan kalmaz merak etme.
Haksız yere yapılan beddua tutmaz, bedduayı her kim yaparsa yapsın.

Bazıları iyibki ana baba olmuş, ellerinde beddua silahı bir oraya bir buraya ates ediyorlar

Canim o an terkedemiyorsun iste yani engek.olamiyorsun annemd hakaret ediyor bende dayanamıyorum su an bile gozlerim dolu dolu dizimden rahatsizim ameliyat olucam cok hassasim bana insallah bacagin kopar diyor insan bunu soylermi bende karsiligi verdim evet o an dayanamadim pişmanım keske karismasadim.diyorum ama insan yasadigi bilir

son derece haklısın, ama dediğim gibi yaparsan, rahat edersin...annen alışmıştır bu duruma, sende ciddiye alma...bencede içinden geldiği için değilde, kimi insanlarda alışkanlık beddua lafları....

B

Benim babamda sever beddua eder ,hatta dövmeye kalkar ,
Kafaya takmayın hastalık bu, gereksiz hareketler

Sözüm meclisten dışarı bir atasözü varyA

Köpeğin duası tutsaydı gökten kemik yağardı...

Babaların bedduası tutmazmış boş verin

Baba bedduası tutar ama haksız yere olanı değil.Sen cevap verme babana karşısında durma öyle anlarda bak gelip gönülde alıyormuş belki psikolojisi iyi değildir

Beddua anlaminda agizdan cikan herseyin dinen yeri var. Sonradan pisman olsa bile allah korusun tutabilir. Psikolog destege falanmi ihtiyaci var acaba ilkten oyle yapip sonraki yaklasimina bakilirsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…