Babamm

Gokyuzusenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
70
5
1
31
Babamin telefonuna bakiyordum mesajlara girdim adamin biri selam diye mesj atmis 3 gun once falan. Sonra diger gun yine yazmis yarin gel ev var.. bu ne demek ya bu arada telefonunu almama hic kizmaz mesaj gondermeyi bile bilmiyo ama o gelen mesaj nedir yarin gel ev var ne ya soramiyorumda

O mesaj atanın numarasını alın ve arayın en azından sesini duyun gerçekten erkek mi yoksa kadın mı diye sonrasında ne yapmanız gerektiğine karar verebilirsiniz

Kadin degil...
Yanlis mesaj degil...

Peki ne???

Yapman gereken ne biliyomusun o numarayi ara sesi kadinmi erkekmi onu bi çöz önce...
Kadinsa hic bisey yapma kapat teli babanla görüs sonra...
Erkekse ismini ögrenmeye calis sonra babana git sor baba senin x adinda bi arkadasin var mi diye...

Gerisi de sana kalmis artk... Ama önce erkek mi kadnmi çöz...

Numarayı al facede arat bak bakım kimmis belki çıkar.yalnız okurken bian oha dedim erkekse niye öyle bisey desn ? Şüphelendiğini bisey varmi

Bu millet sözüm ona 2 amcayı asansörde ne hallerde gördü.
Bize sorman hata akla zilyon tane secenek geliyor.
Kadın cıksa sevincez o moddayız

Babanızın mesajlarını karıştırma gereği duymanız sağlıklı değil. http://www.kimbunumara.com/ bu siteden numarayı sorgulatabilirsiniz, kesin doğru olmamakla birlikte belli yaş grubunun bilgileri yüksek oranda doğru çıkıyor. Ayrıca telefon numarasını kaydederek whatsapp profil fotoğrafınada bakabilirsiniz.

Yılbaşında genelde alkol alındığı için, alkol almış birinin yanlışlıkla ve bilinçsizce mesaj atma olasılığıda oldukça yüksek. Kaldı ki eğer babanız şüphe edeceğiniz şeyler yapsa telefonunu sürekli kurcalamanıza izin vermez.

Bir çok ihtimal var.Herkes kadın yazmış. Ya nerden biliyorsunuz. Git babana açıkça sor. Belki ev arıyordu baban. Belki yanlış mesaj attı. Ama anlaşılan babana guvenmiyorsun buraya yazman bunu gösteriyor. En iyisi açıkça sor.

Sadece bu 2 msjdan boyle bir sonuca ulasmaniz tuhaf geldi. Belki babaniz o kisiyle birlikte ev alip satiyordur kar amacli. Yani emlakcilik gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…