Babamm

Kadın da olsa, erkek de olsa
Durumlar kötü

Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık misali

Telefonunu kurcalamana kızmıyorsa, paniklemeden sor babana mesajın anlamını, bu ne babab böyle diye.

Babanı tanıyan sensin son zamanlar kıyafetinde parfümünde bir değişiklik olduysa aldatııyordur
adam belkide kumar oynuyor epey yaygın erkekler arasında

Ben olsam baba bu mesajlar kimden der ve tepkisini ölçerim.
Ama ben babama bunu sorabilcek yapıdayım sizi bilemem.

Erkek mi kadın mı ara öğren. Kadın ise adını öğren kimi aramistim acaba falan de sanki onemli bir yerden ariyormus gibi. Aslında adam kadın farketmez, öğrenemezsen bile numarayı kaydedip telefoncuya falan git rica et kime ait diye. Bulunursa sosyal medyadan ara, araştır. Babana da sor ama bir sekilde belli etmeden. Aldatma varsa bence güzel bir oyun oyna da akılları başına gelsin.

ne yazacağımı bilemedim yorumlar beni çok farklı düşünmeye itti

Erkek kadın adam.. :))))

Ya arkadaşlar ne kadar demotive edici yorumlar bunlar. Kız burda korktuğu bir durumu paylaşmış, bu kadar önyargıya sevk etmek gerçekten doğru mu? Kadın olsa keşke lafları. Lütfen biraz empati kurmayı deneyin.
Babanız belki sizden gizli kiralık/satılık ev arıyor olabilir G Gokyuzusenin . sonuçta adamın biri dediğinize göre numarası kayıtlı biri. insan babasına yakıştıramaz, aklına getirmek istemez görmek istemez böyle şeyleri. yahut işini düşünün belki işiyle ilgili bir durum olabilir. peşin hüküm vermeyin. artık babamıza da güvenemeyeceksek nasıl yaşayacağız bu evrende?

Ogrendim olayi icmeye gideceklermis o yuzden adam oyle mesaj atmis. Anneme soz vermisti icmicem daha diye. Biz sıkıştırdık bu mesaj ne falan dedik ilk bilmiyorum yanlis gelmistir dedi ara o zaman adami dedim soylemek zorunda kaldi. Allahtan aldatma durumlari falan degil...

Tanımadığım biri her hafta manilerle hayırlı cumalar diler bana. Bence beni başka biri sanıyor çünkü birde hayırlı işler diler. Çalışmıyorum.

boş ev var ,kadın ayarladık gibi geliyor bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…