• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babammm

Babam kurban olurum sana..Bu bayram yanımda olamayacaksin .Allahım affet beni isyan etmiyorum ama çok zamansız oldu hersey.. babam mekanın cennet olsun .Sen benim sagimdin solumdun golgemdin ,canimdin. Allahın rahmeti üzerine olsun çok mutsuzum çok bayram nasıl geçecek, günler nasıl geçecek:KK61::KK61:

Allah C.C rahmet eylesin .
Sanada sabırlar versin tüm sevenlerine sabır versin.

Babam yaşıyor ama birbirimizden nefret bile etmiyoruz o derece yokuz yani hayatlarımızda hiç bilemedim şu babaya karşı hissedilen sevgiyi... Ne garip sevilen insanlar aramızda yoklar sevilmeyenler hala yaşıyor. Ilahi karar sorgulamamak gerek. Allah rahmet eylesin babanıza

Babam çok özledim seni..Allahın rahmeti üzerine olsun
Ben de özledim, meğer baba varken hep çocuk kalabiliyormuşsun.

Mekanı cennet olsun. Dua edin onun için, varlığını daha net hissedersiniz. Onun yok olmadığını biliyorsunuz zaten. Hepimizin gideceği yere önceden gitti sadece. Elbet sevdiklerimize kavuşacağız. Aynı yolun yolcusuyuz.

başın saolsun bende babamı 3 yaşındayken trafik kazasında kaybettım öleli 18 yıl oldu ben tanımadığım için ve annem saolsun yokluğunu hiç hissetirmediği için canım yanmıyor.
Mekanı cennet Olsun.

Babam yaşıyor ama birbirimizden nefret bile etmiyoruz o derece yokuz yani hayatlarımızda hiç bilemedim şu babaya karşı hissedilen sevgiyi... Ne garip sevilen insanlar aramızda yoklar sevilmeyenler hala yaşıyor. Ilahi karar sorgulamamak gerek. Allah rahmet eylesin babanıza
Allah razı olsun ..Evet İlahi adaleti sorgulamamak lazım aması var çok acı bir duygu babamla annemle çok hayallerimiz vardı.Onlar başka bir memleketteler.Ben deniz olan bir şehirdeyim ve dün sahilde babamı düşünüyordum hayatta olsaydı bu yaz onunla Denize karşı çay içecektik..onunla bunu bir daha asla yapamayacağımı bilmek burnumun direğini sızlattı..Tüm sevgimi,ilgimi anneme vermeye çalışıyorum..Sizde sevginizi annenize verin onunla ilgili tüm hayallerinizi gerçekleştirmeye çalışın.Çünkü zaman çabuk geçiyor,umarım babanızla aranız da düzelir...

Ben de özledim, meğer baba varken hep çocuk kalabiliyormuşsun.

Mekanı cennet olsun. Dua edin onun için, varlığını daha net hissedersiniz. Onun yok olmadığını biliyorsunuz zaten. Hepimizin gideceği yere önceden gitti sadece. Elbet sevdiklerimize kavuşacağız. Aynı yolun yolcusuyuz.
Evet arkadaşım Allah razı olsun..Aynı yolun yolcusu olduğumuzu bilmek rahatlatıyor biraz içimi..Dualarım her an dilimde Allah rahmetini esirgemesin babamdan.

gececek gıbı gelecek ama derın ızlerle.. Allah rahmet eylesın.. Size de sabırlar versın..

Basınız sağolsun çok acı gercekten

Benimde göz bebeğim babam aklım gıder ona bısey olacak dıye

En buyuk korkularım arasındadır onları kaybetmek uzak olmakta çok acı

Rabbım sabır versın

başın saolsun bende babamı 3 yaşındayken trafik kazasında kaybettım öleli 18 yıl oldu ben tanımadığım için ve annem saolsun yokluğunu hiç hissetirmediği için canım yanmıyor.
Mekanı cennet Olsun.
Çok sağol Allah razı olsun..Babanıza da Allah rahmet etsin,toprağı bol olsun.Allah sizlere ömür versin

gececek gıbı gelecek ama derın ızlerle.. Allah rahmet eylesın.. Size de sabırlar versın..
Allah razı olsun çok sağol.Evet o derin izler yerleşmeye başladı bile sesi hala kulağımda.Hergün arardı beni kızım naptın diye..artık aramıyor ,telefonum çalmıyor :,(

Basınız sağolsun çok acı gercekten

Benimde göz bebeğim babam aklım gıder ona bısey olacak dıye

En buyuk korkularım arasındadır onları kaybetmek uzak olmakta çok acı

Rabbım sabır versın
Çok sağol Allah razı olsun.Babana hep sarıl,ellerini öp.. Ben babam hastanedeyken doyamamıştım öpmeye doyamadım babama..Çok acı çok hayallerimiz yarım kaldı.

Ağlattın benı öpmezmıyım hıc sarılıp kokusunu içime cekıyorum doya doya

Ama bayramdan bayrama görüyorum doyulmuyo hıc onlara

Allah annenıze uzun ömür versın

Babam kurban olurum sana..Bu bayram yanımda olamayacaksin .Allahım affet beni isyan etmiyorum ama çok zamansız oldu hersey.. babam mekanın cennet olsun .Sen benim sagimdin solumdun golgemdin ,canimdin. Allahın rahmeti üzerine olsun çok mutsuzum çok bayram nasıl geçecek, günler nasıl geçecek:KK61::KK61:
Allah rahmet eylesin basıniź saolsun Rabbim sabır versin insallah :(

Ahh babamm yine burnumun direği sızladı. İnanmıyorum sen memlekette annemin yanındasın.Affet Allahım

Babam yine seni çok özledim hala inanamıyorum..Dün öğretmenler günüydü ve ilk sen ve annem arardınız beni sesinizle mutlu ederdiniz ah babammm ah :,( sesini özledim.

sevgili konu sahibesi üzülme artık....benimde babam vefat etti anlıyorum ama herzaman yazamıyorum dua et onun için hediye gitsin senden onu çok memnun eder bende senin ve baban için edeceğim üzülme

Back
X