• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babammm

Üzülmemek elde değil..baba kelimesini duyunca yüreğim yaşadığım acıyı kaldırmıyor bende ona özlemimi ,hissettiğim acıyı buraya yazarak rahatlıyorum yoksa dayanamam.Elbette dualarım hep dilimde ,hep kalbimde...Allah senden de razı olsun.

Babam kurban olurum sana..Bu bayram yanımda olamayacaksin .Allahım affet beni isyan etmiyorum ama çok zamansız oldu hersey.. babam mekanın cennet olsun .Sen benim sagimdin solumdun golgemdin ,canimdin. Allahın rahmeti üzerine olsun çok mutsuzum çok bayram nasıl geçecek, günler nasıl geçecek:KK61::KK61:
Ay en hassas olduğum konu allah rahmet eylesin canım benim babam da hasta birsey olacak diye mahvoluyorum

Allah rahmet eylesin cnm basın sağolsun bende 11 yasindaydim babam vefat ettiginde simdi 26 yasindayim her animda aradim ariyacagimda onun yokluğunu babanin yerini doldurabilecek bişey yok evet alisiyosun onsuz yasamaya ama unutamiyosun siginacak bi dalin gitmis oluyo bi tarafin eksik oluyo cok zor zamanlar gecirdigimde hep dedim o olsaydi farkli olurdu diye arkami dayayacagim bi dag olacakti siginacagim bi liman olacakti ama Rabbim böylesini uygun görmüş isyandan uzak durmak lazim Allah muhafaza. Tekrar basın sagolsun cnm

Ay en hassas olduğum konu allah rahmet eylesin canım benim babam da hasta birsey olacak diye mahvoluyorum
Allah razı olsun.Babam dağ gibi yanımdaydı gölgesi yetiyordu..Sesi hala kulaklarımda o hastanede acı ile bağıran sesi...

Geçmiş olsun babana canım.Allah başından eksik etmesin ona onu ne kadar çok sevdiğini söyle ve bol bol sarıl öp,pozitif enerjini ver daha çabuk iyileşir.

Sağol canım Allah razı olsun.Seninde babana Allah rahmetini esirgemesin,mekanı cennet olsun .Sende babana doymamışsın,küçük yaşta zor zamanlar yaşamışsındır..Zor canım.. her an aklıma geldikçe,baba kelimesini duydukça gözlerim dolu dolu oluyor.Allah sizede sabır versin.Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Allah rahmet eylesin cnm basın sağolsun bende 11 yasindaydim babam vefat ettiginde simdi 26 yasindayim her animda aradim ariyacagimda onun yokluğunu babanin yerini doldurabilecek bişey yok evet alisiyosun onsuz yasamaya ama unutamiyosun siginacak bi dalin gitmis oluyo bi tarafin eksik oluyo cok zor zamanlar gecirdigimde hep dedim o olsaydi farkli olurdu diye arkami dayayacagim bi dag olacakti siginacagim bi liman olacakti ama Rabbim böylesini uygun görmüş isyandan uzak durmak lazim Allah muhafaza. Tekrar basın sagolsun cnm

Basınız sağolsun
Babam konusunda çok hassasim aklım çıkıyor ona bişey olacak diye. .
Baba ile ilgili ne zaman bişey duysam yada okusam benim yaşlar akar..
Babama çok aşığım
Siz de sabırlı olun güçlü olun sizi bekliyor emin olun

Sağol canım Allah razı olsun.Seninde babana Allah rahmetini esirgemesin,mekanı cennet olsun .Sende babana doymamışsın,küçük yaşta zor zamanlar yaşamışsındır..Zor canım.. her an aklıma geldikçe,baba kelimesini duydukça gözlerim dolu dolu oluyor.Allah sizede sabır versin.Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Aminnn cnm

Basınız sağolsun
Babam konusunda çok hassasim aklım çıkıyor ona bişey olacak diye. .
Baba ile ilgili ne zaman bişey duysam yada okusam benim yaşlar akar..
Babama çok aşığım
Siz de sabırlı olun güçlü olun sizi bekliyor emin olun
Çok sağol canım.Allah babana sağlıklı uzun ömür nasip etsin.

Benim babamda sekiz ay önce öldü :'( öyle çok özlüyorum ki onu keske bir kez sarılabilsem sesini duyabilsem... Babama rahmetli denmesi bile tuhafıma gidiyor alışamıyorum :'(

97f0fbdd83add212977924fce1f396d7--baba.webp
o kadar doğru yazmışlar ki çocukluğum babamla birlikte gitti,şimdi çok güçlü ama çok yalnız bi kadınım...Sizin de başınız sağ olsun aynı sene kaybetmişiz babalarımızı

Babam kurban olurum sana..Bu bayram yanımda olamayacaksin .Allahım affet beni isyan etmiyorum ama çok zamansız oldu hersey.. babam mekanın cennet olsun .Sen benim sagimdin solumdun golgemdin ,canimdin. Allahın rahmeti üzerine olsun çok mutsuzum çok bayram nasıl geçecek, günler nasıl geçecek:KK61::KK61:
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

Eki Görüntüle 2048543 o kadar doğru yazmışlar ki çocukluğum babamla birlikte gitti,şimdi çok güçlü ama çok yalnız bi kadınım...Sizin de başınız sağ olsun aynı sene kaybetmişiz babalarımızı
Bu yazı var ya
Bu yazıyı her gördüğümde içime ateş düşüyor sanki.Aynen o kadar doğru bir yazı ki...
Sizinde başınız sağolsun.Toprağı bol olsun mekanı cennet olsun inşallah.
Seneler geçtikçe acısı daha da derinleşiyor.
Bizler olgunlaştıkça onlarla yaşadıklarımıza daha da anlam yüklüyoruz ve acısı asla dinmiyor.
Gece sıkıntıdan konularıma bakarken başlığı gördüm.
Herşey çok yeniyken içimi dökmek için açmıştım ara ara yazıyordum sağolsun arkadaşlar moral vermişler.Okurken burnumun direği sızladı resmen.

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun inşallah. Hepimiz bi gün aynı yerdeyiz, kimimiz geç, kimimiz erken gidiyor.
Ne güzel bi bağınız varmış. Ben babamla şuan sırf 7.5 aylık kızım ailenin ne olduğunu bilsin, kopuk bi ilişki içinde yaşamasın diye görüşüyorum ama o bunun farkında değil. Keşke zamanında sorumluluklarının farkında olup bizi ziyan etmeseydi. Şuan 48 yaşında şu yazıyı okurken onunda bi gün gideceğini düşündüm. Önceden üzülmem diyodum ama büyük konuşmuşum yinede sanırım üzülürüm.

Bayram nasıl gececek diye düşünürken bak üzerinden kaç bayram geçti değil mi ? Soğumayın acı olmuyor giden gidiyor unutulmuyor ama Acıya alışıyor insan :( hayatta kaldığı yerden devam ediyor. Allah gani gani rahmet eylesin nurlar içinde uyusun .

Back
X