- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Normalde ağzına içki sürmeyen biri neden alkol tüketmek ister?Kizlar biz esimle birbirimizin ailesiyle gorusmuyoruz.Ben de bu yüzden yarın kızımı alip ailemin yanina gidecem.Aksam eşimle oturmuş film izliyorduk. Karı koca karşılıklı içiyordu.Bende öylesine esime dedim ki biz de bir gün şöyle karşılıklı icsek dedim. Ama öylesine normalde İkimizde ağzımıza sürmeyiz kesinlikle.Bizim ailede de içen yoktur. O da yarın gidiyorsun ya baban alsinda iç dedi. Ay çok sınır oldum Sen benim babama ne demek istiyorsun dedim sen bana ne demek istiyorsan o dedi.Gider ayak uzatmak istemedim ama çok sinir oldum.
Gerçekten aklına ilk bu mu geldi?senin gidiyor olman üzerinden laf sokmak istemiş
he ilk aklıma bu geldi. yani kızıyla birlikte ailesinin yanına gidecek. adam- sebebi belli değil- ailesine bilenmiş durumda. benden her ne istiyosan uğraşmam baban uğraşsın diyerek laf sokmaya çalışmışGerçekten aklına ilk bu mu geldi?
Hiç öyle düşünmemiştim.
Fıstığım bizde de alkol kullanılmaz, asla içmeyeceğiz demeyiz ama içmiyoruz sonuçta, lakin arada öyle bir sofra kurmuş oluyoruz ki ya da şöyle güzel bir Müzeyyen Senar şarkısı dinlediğimizde offfff ne içilirdi be deriz karı-koca, konu sahibesi de içeceğinden değil öylesine söylemiş, eşinin böyle tepki vermesi gerekmezdi bence, ailesine gidiyor diye mi trip atıyor acabaNormalde ağzına içki sürmeyen biri neden alkol tüketmek ister?
Eşiniz saygısız belli, ona denecek bir şey yok, Allah'ım kolaylık versin inşallah
Adam güzel söylemiş bence ben olsam eşim bayram günü beni bırakıp gitse ben de laf sokardım normal yani insanlık haliNe denir ki.bu lafın üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?