- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Kizlar biz esimle birbirimizin ailesiyle gorusmuyoruz.Ben de bu yüzden yarın kızımı alip ailemin yanina gidecem.Aksam eşimle oturmuş film izliyorduk. Karı koca karşılıklı içiyordu.Bende öylesine esime dedim ki biz de bir gün şöyle karşılıklı icsek dedim. Ama öylesine normalde İkimizde ağzımıza sürmeyiz kesinlikle.Bizim ailede de içen yoktur. O da yarın gidiyorsun ya baban alsinda iç dedi. Ay çok sınır oldum Sen benim babama ne demek istiyorsun dedim sen bana ne demek istiyorsan o dedi.Gider ayak uzatmak istemedim ama çok sinir oldum.
Cevap veriyorum (A) Hiç icmiyorken içelim demekHiç içmiyorken içelim demek mi daha ilginç baban alsın iç demesi mi
Sen içmeyen adama içelim demişsin.
O da alkole gıcık olacak ki baban alsın demiş.
Sen de babama ne demek istiyorsun diye sorduğunda açık açık benim babam alkolik mi demeye getirmişsin. Senin için de sanki bu hakaret.
O da sen bana ne demek istiyorsan o demiş. Yani adam alkole fena karşı ve alkolik olmak onun için çok kötü. Hakaret gibi algılamış.
Durum bu.
Yaklaşık bir yıldır ailemi goremiyorum.Esimin ailesi ramazan da buradaydı eşim beni böyle bırakıp gitti ailesinin yanına.Ben de bu yüzden ilk fırsatta ailemin yanına gitmek istedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?