Baban alsin sana da iç

Kocanız ailenize sinir olduğu için laf sokmaya kalkmış elbette gereksiz bir laf olmuş. .
Bence benim istediğim içki değil sensin karşılıklı sohbet ve sen..deseydiniz..
Sinirlenip trip atmak sorunu çözmez.

Sizin söylediğiniz çok saçma bence. . Ama eşiniz babanızı niye karıştırmış ki.. çok sinir olurum böyle şeylere.. ben olsam o an tamam şaka yaptım anlamadın ama babamı niye karıştırıyorsun.. birbirimizin ailesiyle görüşmüyorsak ağzımıza da almamalıyız diye biraz sert çıkardım.

Ailenizde ve kocanizin ailesinde icen yoksa teorik olarak size ters bir durum oluyor olmali bu, yani kisaca ozenilecek bir durum olmamali yada bizde icsek falan demek size ters dusuyor olmali. Simdi siz sanki ozenilecek bir seymis ve siz yapmiyormussunuz gibi bunu bu isten hoslanmayan kocanize soylerseniz adamda sinirlenir tabiki, herkesin hassas bir noktasi var. Ama adam daha cok sizin cocukla birlikte gidiyor olmaniza gicik olmus olacakki ilk bahanede ofkesini kusmus. Ha ama baban alsin ic demesine resmen mahalle teyzesi laf sokma sanati olmus.

İçmekten hop nerden babana geldi diycem ama aklı orda demekki fırsattan istifade çıkartıveriyor, ah ah!

Sen içmeyen adama içelim demişsin.
O da alkole gıcık olacak ki baban alsın demiş.
Sen de babama ne demek istiyorsun diye sorduğunda açık açık benim babam alkolik mi demeye getirmişsin. Senin için de sanki bu hakaret.

O da sen bana ne demek istiyorsan o demiş. Yani adam alkole fena karşı ve alkolik olmak onun için çok kötü. Hakaret gibi algılamış.

Durum bu.

Biraz boş bir konuşma olmuş sanki, madem ağzınıza sürmüyorsunuz. Ona kızmıştır.

Konunun asıl özeti tamamen bu.

Bu tür bi konu için araya bence soğukluk sokmaya gerek yok. Oda ailesiyle olmak isterdi ama demekki olamıyor. Belki benim niye ailem böyle ve görüşmüyorum deyip üzülmüş üzültüden öyle birşey demiş olabilir. Evlilikte Bazen bazı şeyleri alttan almak lazım

Ne gereksiz bir kavga 've sohbet
Sen benim babama ne demek istiyorsun o da baya ilginc

Konu haricinde yazıyorum neden bayramın ilk gününü eşinizle geçirmeyip direk ailenize gidiyorsunuz gidin ama 2.günü gitseniz daha iyi olmaz mı böyle yaparak aile bağlarınızı etkiliyorsunuz . (Not kişisel düşüncemdir.)

Yaklaşık bir yıldır ailemi goremiyorum.Esimin ailesi ramazan da buradaydı eşim beni böyle bırakıp gitti ailesinin yanına.Ben de bu yüzden ilk fırsatta ailemin yanına gitmek istedi..

Esiniz cok güzel cevap vermis "sen bana ne demek istiyorsun" diyerek, kusura bakmayın istemsizce güldüm cok akıllıca cevap vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…