- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Tutmaz için rahat olsun haksız yere edilen hiçbir beddua tutmaz.Erkek kardeşim evleniyor.Babam da kız kardeşimle bana işe girin destek olun diyor.Daha önceki babam ve kardesimle konumu okuyanlar bilir.Bende kesinlikle 1 lira vermiyorum.Babam bize beddua ediyor.Dün gene etti.Sebebi şarj aletini bulamaması.Sürüm sürüm sürünün beter olun.Süründügünüzü göreyim diye.Sürekli beddua ediyor.Tutar mı acaba?
TutmazErkek kardeşim evleniyor.Babam da kız kardeşimle bana işe girin destek olun diyor.Daha önceki babam ve kardesimle konumu okuyanlar bilir.Bende kesinlikle 1 lira vermiyorum.Babam bize beddua ediyor.Dün gene etti.Sebebi şarj aletini bulamaması.Sürüm sürüm sürünün beter olun.Süründügünüzü göreyim diye.Sürekli beddua ediyor.Tutar mı acaba?
Valla baban alınma ama birilerinin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Rahat ol.Erkek kardeşim evleniyor.Babam da kız kardeşimle bana işe girin destek olun diyor.Daha önceki babam ve kardesimle konumu okuyanlar bilir.Bende kesinlikle 1 lira vermiyorum.Babam bize beddua ediyor.Dün gene etti.Sebebi şarj aletini bulamaması.Sürüm sürüm sürünün beter olun.Süründügünüzü göreyim diye.Sürekli beddua ediyor.Tutar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?