Babanın bedduası tutar mı?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek kardeşim evleniyor.Babam da kız kardeşimle bana işe girin destek olun diyor.Daha önceki babam ve kardesimle konumu okuyanlar bilir.Bende kesinlikle 1 lira vermiyorum.Babam bize beddua ediyor.Dün gene etti.Sebebi şarj aletini bulamaması.Sürüm sürüm sürünün beter olun.Süründügünüzü göreyim diye.Sürekli beddua ediyor.Tutar mı acaba?

bazı babalar var baba demeye bin şahit ister.düşman bile ondan merhametlidir. böyleleri beddua ederse tutmaz diye düşünüyorum.zaten bi baba çocuğunun selametini istemiyorsa ne anladım o babalıktan.

Erkek kardeşim evleniyor.Babam da kız kardeşimle bana işe girin destek olun diyor.Daha önceki babam ve kardesimle konumu okuyanlar bilir.Bende kesinlikle 1 lira vermiyorum.Babam bize beddua ediyor.Dün gene etti.Sebebi şarj aletini bulamaması.Sürüm sürüm sürünün beter olun.Süründügünüzü göreyim diye.Sürekli beddua ediyor.Tutar mı acaba?
Tutmaz için rahat olsun haksız yere edilen hiçbir beddua tutmaz.
Annemin bana ettiği beddua tutsaydı şimdiye 5,6 yıllık meftaaydım :) şaka bi yana haksız yere anne babadan duyulan bu tür sözler nasıl yaralıyor insanı hala hatırladıkça içim sızlar. Başkasına kızıp hıncını benden çıkarırdı. Çok şükür geride kaldı hepsi.

Tutmaz
Haksızsa tutmaz

Ana baba bedduasi almamak her zaman iyidir.

Ama psikolojisi bozuk ota boka beddua eden bir babanin bedduasindan da korkmayin bence.

Vicdaniniz rahatsa sorun yok.

Sarj aletini bulamadi diye evlada beddua edilir mi ya?

Haklıı sebeplerle beddualar tutar daha doğrusu beddua demeyelimde ah diyelim. Öyle haksız insaların saçma sapan sebeplerden ahı tutmaz içini ferah tut

Valla baban alınma ama birilerinin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Rahat ol.

Haksız yere edilen beddua tutmaz ki önceki konunuzu hatırlıyorum siz haklıydınız Haklı olanı tutuyor ama ailemde örneği var.

Niye baba yani tutsa tutsa annenin tutar bence. Sarj aleti yüzünden beddua mı edilirmiş tövbesttt . İşte sırf biyolojik olarak bu sıfata sahip diye de anne , baba olunmuyor.

valla babam seneler önce kızım bize(kardeşimle kendisini işine) destek ol dedi kırmamak için tm dedim
hala onun arkasını topluyorm bana bi kredi cektirdi cocugum olcak daha bitiremedim :işsiz:

herkese destek olunmuyomş baba kardeş bile olsa

Back
X