Babanın evliliği onaylamaması?

Bir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik düşünüyoruz
Babam hiç olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı çağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun üzerinden 3 hafta geçti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve güzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim güvenlik görevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı söyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi sen çok iyi şartlara alıştın çok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu için ben doğulu kişileri iyi tanırım çocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini açıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi üzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam için sarıldı öptü yapma bizi üzme vs diye baya dil döktü bende çok ağladım
Konuşmayı da çocuğa söyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
22 yaşındayım bir yıldır beraberiz
Sevgilim babamın ikna olmak üzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi düşünüyor.
Bitirme bize yazık etme çok yaklaştık diyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gerçekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
Babamı da kırmak üzmek istemiyorum o yüzden elim kolum bağlandı
Haklı ama bunu evlenip 33 yaşına gelince anlarsın
Doğru düzgün işi olmaz sürekli işten çıkar

Kv ile uğraşırsın vs

Bosuna begenmedim butonuna basip durmayin. Benim oyle bos zamanimmi varda durup konu sahibinin eski konularini arastirip okuyim???? Ben
Suanki yazdigi konuya cevap olarak yazdim.

Bazilariniz demis kiziniz 22 yasinda evlenmek isterse ne dersin diye .. 22 yas benim icin erken yas degil.

konu sahibide kendiisne ve konustugu kisiye guveniyorsa arkasinda durur yok guvenmiyorsa durmasin zaten.

ayrica anne baba rizasi almak herzaman guzeldir.!

surekli erken yasta evlenenlere bir tepki bir tepki anlamak imkansiz.
Üzülüyoruz ondan tepki veriyoruz. Size de üzüldüm ben mesela. Ama herkesin kendi seçimi tabi, ne diyelim.

Babam hiç olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı çağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun üzerinden 3 hafta geçti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve güzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim güvenlik görevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı söyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi sen çok iyi şartlara alıştın çok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu için ben doğulu kişileri iyi tanırım çocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini açıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi üzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam için sarıldı öptü yapma bizi üzme vs diye baya dil döktü bende çok ağladım
Konuşmayı da çocuğa söyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
Sevgilim babamın ikna olmak üzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi düşünüyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gerçekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
Baban haklı

Üzülüyoruz ondan tepki veriyoruz. Size de üzüldüm ben mesela. Ama herkesin kendi seçimi tabi, ne diyelim.
Ilk evliligim 19 yasimda yaptim 20de ayrildim
Ikinci evliligimi 29da yaptim
Simdiki aklim olsa 29da yapardim ilk evliligi
Insan 20li yaslarda laylaylom oluyo hayatin gerceklerini goremiyo
Bikere ayaklarinin ustune basmiyosun bile
Bu nedenle karsi tarafa saglam duran bir birey olarak degilde miymiy sumsuk bi cahil olarak gorunuyosun
Zaten kucuk gelin alan ailenin aklindaki seyde hii yasi kucukmus biz ne dersek yaptiririz basini egeriz

Yanlis alintimi yaptim beno_O

Ilk evliligim 19 yasimda yaptim 20de ayrildim
Ikinci evliligimi 29da yaptim
Simdiki aklim olsa 29da yapardim ilk evliligi
Insan 20li yaslarda laylaylom oluyo hayatin gerceklerini goremiyo
Bikere ayaklarinin ustune basmiyosun bile
Bu nedenle karsi tarafa saglam duran bir birey olarak degilde miymiy sumsuk bi cahil olarak gorunuyosun
Zaten kucuk gelin alan ailenin aklindaki seyde hii yasi kucukmus biz ne dersek yaptiririz basini egeriz

Yanlis alintimi yaptim beno_O
Bana sanirim cevabiniz. Ben hicte oyle cahil sumsuk
Biri degilim😁 cok sukur meslegimide yaptim kendi ayaklarimin uzerindede duruyorum. Zaten kucuk biriylede evlenmedim esimle aramda yas farki var ama ikimizde ayni olgunluktayiz:) kendi yasimla biriyle asla anlasamazdim zaten😁 kendimi ne ezdiririm nede ezdirtirim o sizin sansizlignizmis ne diyim

Eski konunuza dayanaraktan babanin elini ayagini op basina koy. Babaniz gayet guzel yaklasarak olmamanizi soylemiz ope koklaya kiyamayarak. Bi elin malinin sartlariyla hayatinizi zehirmi edeceksiniz yapmayim Allah askina gozunuzu acin. Dogulu batili olarak ayrimciliktan yada isi yonunden babanizi dinleyin demiyorum. Eski konunuzda sevgilinizin nasil bi sigir olduguna dayanarak soyluyorum yol yakinken ayril basini taslara vurursun ah babam ssni dinleseydim dersin

Senin yaşında olmuş olsaydım keşke canım acele etme derim 10 yaş var aramızda zamana bırak babanda yumuşar hem sende biraz daha tanırsın gerçi evlendiğin zaman daha iyi tanırsın ama rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın inşallah canım ❤️🦋🙏

Bu konuda tek doğru yok. Mesela bazı çok geç evlenen insanlar da eşine karşı çok sert anlayışsız oluyor, ya da geç çocuk sahibi oluyor, proje çocuk yetiştirme ya da çocuğuna aşırı katı disiplin verme gibi.
Çok geç evlenenlere de üzülelim o zaman 😂

Bu kadar küçük evlenmeyin derim. 29 yaşımda evlendim. Garanti bir işim; evim ve arabam vardı. Ne eşimle ne de ailesi ile sorun yaşadım. Küçük evlenseydim sorun yaşardım. Bir de ben çok ufak tefek bir tipim. Asla ciddiye alınmazdım.

Back
X