babanıza nasıl söylediniz

melek3210

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
166
47
13
merhaba hanımlar 2 hafta sonra beni istemeye gelcekler ve babama nasıl söylicez bilmiyoruz annemin hiç cesareti yok ben zaten bacaklarım titriyo utancımdan korkumdan ve heyecanımdan annem kabul etmez diyor ya kabul etmezse diye korkuyorum o zaman napcam ben bi fikir verin bana .

Halaniz amcaniz falan soylese yada sevdigi saydigi biri sonucta kiz cocugu isteyeni var gelsinler bi tanisalim falan diye

İki hafta sonra gelecekler diyorsunuz, daha babanız sevgiliniz olduğundan haberdar değil?

Bu kadar beklemişsiniz bence hiç söylemeyin. Geldiklerinde öğrensin, sürpriz olur.

Sorunuza gelirsem, babacığım vefat etti. Anneme evlenmeye karar verdiğimi haber verdim, sonra da getirip adamı tanıştırdım. Ama babam sağ olsaydı yine aynı şekilde davranırdım.

Sizin yerinizde olsam istemeyi erteler, babama durumu açıklar ve adama biraz zaman tanırım.

Son düzenleme:
İki hafta sonra gelecekler diyorsunuz, daha babanız sevgiliniz olduğundan haberdar değil?

Bu kadar beklemişsin bence hiç söylemeyin. Geldiklerinde öğrensin, sürpriz olur.

Sorunuza gelirsem, babacığım vefat etti. Anneme evlenmeye karar verdiğimi haber verdim, sonra da getirip adamı tanıştırdım. Ama babam sağ olsaydı yine aynı şekilde davranırdım.

Sizin yerinizde olsam istemeyi erteler, babama durumu açıklar ve adama biraz zaman tanırım.
benim isteme olayını en son bahara erteledik ama dün birden hortladı erteleme şansımız yok erkek arkaşımın abisi yabancı ülkede yaşadığı için türkiyeye yılda bir geliyolar o yüzden böyle acele bir karar aldık.

İstemeye gelecekleri gün belli ve babanızın haber yok.

Önce babanızla konuşulsaydı da sonra tarih falan verilseydi karşı tarafa.

Çok mu sert babanız, sizin çekinmenizi anlarım da anneniz neden korkuyor o kadar?
evet sert bi yapısı var annem bazen bu konuları açınca kzın aklına böyle şeyler sokma diyo hemen

Baba kabul etmez elbet.
Öyle pat diye istemek mi olurmuş?:63:
Önce damat gelsin,bir tanışsın bakalım.
Birkaç defa da erkek erkeğe çıksınlar.:kahve:
Benim babama "2 hafta sonra beni istemeye geliyorlar" desem,"ne istiyorlarmış fırın mı burası, ekmek mi verecez" der.:sopa:

24-veya 25 yaşında olsanız babanız emin olun bir şey demezdi 22 yaş ona şuan küçük gelebilir en güzeli bence annenizin konuşması hiç kimse anneniz kadar babanızın üstünde etkili olamaz.

Baba kabul etmez elbet.
Öyle pat diye istemek mi olurmuş?
Önce damat gelsin,bir tanışsın bakalım.
Birkaç defa da erkek erkeğe çıksınlar.
Benim babama "2 hafta sonra beni istemeye geliyorlar" desem,"ne istiyorlarmış fırın mı burası, ekmek mi" verecez der.
şehirler ayrı öyle çok gelip gitsinler istemiyorum allah korusun yol bu sonuçta sonra vicdan azabı bize kalmasın ve tanışmayla isteme söz hepsi bir olcak öyle konuştuk aramızda tabi babam ne dicek bakalım

Back
X