- 23 Mayıs 2016
- 166
- 47
- 13
çalışmıyor babam bu aralar sadece ben çalışıyorum bu yüzden kabul etmez diye düşünüyoruz en çokta.Yaşınız mı küçük ya da farklı bir sebep mi var kabul etmeyeceğinizi düşündüren.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışmıyor babam bu aralar sadece ben çalışıyorum bu yüzden kabul etmez diye düşünüyoruz en çokta.Yaşınız mı küçük ya da farklı bir sebep mi var kabul etmeyeceğinizi düşündüren.
mecbur o konuşcak artık bi de yengemle beraber konuşsunlar diyorum nasıl olur acaba24-veya 25 yaşında olsanız babanız emin olun bir şey demezdi 22 yaş ona şuan küçük gelebilir en güzeli bence annenizin konuşması hiç kimse anneniz kadar babanızın üstünde etkili olamaz.
çalışmıyor babam bu aralar sadece ben çalışıyorum bu yüzden kabul etmez diye düşünüyoruz en çokta.
şehirler ayrı öyle çok gelip gitsinler istemiyorum allah korusun yol bu sonuçta sonra vicdan azabı bize kalmasın ve tanışmayla isteme söz hepsi bir olcak öyle konuştuk aramızda tabi babam ne dicek bakalım
İyi de evladı evleniyor adam öyle kolay razı gelmez bence.şehirler ayrı öyle çok gelip gitsinler istemiyorum allah korusun yol bu sonuçta sonra vicdan azabı bize kalmasın ve tanışmayla isteme söz hepsi bir olcak öyle konuştuk aramızda tabi babam ne dicek bakalım
Son olarak karşı tarafla konuşurken böyle yapalım felan diye karar almanız çok yanlış hala babanız bilmezken belki de babanız kabul etsede hemen yapalım demeyecek erteleyecek bu tip durumları büyüklere bırakmak bence en iyisi.şehirler ayrı öyle çok gelip gitsinler istemiyorum allah korusun yol bu sonuçta sonra vicdan azabı bize kalmasın ve tanışmayla isteme söz hepsi bir olcak öyle konuştuk aramızda tabi babam ne dicek bakalım
aynen bende böyle düşünüyorum iş arıyor zatende ne biliyim kısmetBöyle bir sebep çok saçma değil mi? Sonuçta babanız nereye kadar sizin maaşanıza güvenip evlenmenize karşı çıkacak ki? Belki tam tersine siz konuyu açtığınızda babanızda iş bulma arayışına girer.
ne stresli bi işmiş bu ya bide söyledikten sonra kabul ederse babamın yüzüne bakmatanda utanırm ben yaSon olarak karşı tarafla konuşurken böyle yapalım felan diye karar almanız çok yanlış hala babanız bilmezken belki de babanız kabul etsede hemen yapalım demeyecek erteleyecek bu tip durumları büyüklere bırakmak bence en iyisi.
vakit yok ya sorun bu işteİyi de evladı evleniyor adam öyle kolay razı gelmez bence.
Tanımadığı etmediği adam,aile...
Vicdan azabıyla ne alaka?
Aklına öyle kötü şeyler getirme,yakışık olan bir kaç defa gelip görüşmesidir babayla.
İşte bunlar hep çocukluktan.ne stresli bi işmiş bu ya bide söyledikten sonra kabul ederse babamın yüzüne bakmatanda utanırm ben ya
küçük mü ? 22 yaş küçük mü yani bence ideal hayat çok kısa sonuçta insanın sevdiğiyle kurduğu hayaller var zamanla olması gereken şeyler.İşte bunlar hep çocukluktan.
İnsan evlenmek istediğini söyledikten sonra niye utansın aklı başında yaşta olsa.
Niye küçücük yaşta bu işlere kalkışıyorsun ki?
Kusura bakma da o işler öyle vakit yok demekle olmuyor.vakit yok ya sorun bu işte
Düşüncen yanlış sen erkek tarafına göre değil erkek tarafı size göre hareket edecek bu işler öyle oldu bittiye gelirse emin ol güzel olmaz erkek tarafı genelde zaten herşey çok hızlı olsun bitsin ister karışma gerekirse beklesin erkek tarafı emin ol zaten baban da bekletecek.vakit yok ya sorun bu işte
Bana göre küçük hem de çok küçük.küçük mü ? 22 yaş küçük mü yani bence ideal hayat çok kısa sonuçta insanın sevdiğiyle kurduğu hayaller var zamanla olması gereken şeyler.
son söz babamda bitcek zaten istesemde karışamıyorum malesefDüşüncen yanlış sen erkek tarafına göre değil erkek tarafı size göre hareket edecek bu işler öyle oldu bittiye gelirse emin ol güzel olmaz erkek tarafı genelde zaten herşey çok hızlı olsun bitsin ister karışma gerekirse beklesin erkek tarafı emin ol zaten baban da bekletecek.
Ama böyle olmaz ki bir gelsin tanışsın adamcağız sen resmen oldu bittiye getiriyorsun belki onaylamayacak belki araştıracak sen böyle yaparsan istemez , de ki babacım birisi var benimle evlenmek istiyor bir gelsin tanışsın seninle de istemeye gelecekler dersen ben olsam ben de istememşehirler ayrı öyle çok gelip gitsinler istemiyorum allah korusun yol bu sonuçta sonra vicdan azabı bize kalmasın ve tanışmayla isteme söz hepsi bir olcak öyle konuştuk aramızda tabi babam ne dicek bakalım
Birebir aynı yazmışız!!!!Düşüncen yanlış sen erkek tarafına göre değil erkek tarafı size göre hareket edecek bu işler öyle oldu bittiye gelirse emin ol güzel olmaz erkek tarafı genelde zaten herşey çok hızlı olsun bitsin ister karışma gerekirse beklesin erkek tarafı emin ol zaten baban da bekletecek.
değil bence uzak olunca herşey zor oluyo herşey sorun oluyo 1 gün mutluysan 2 gün değilsin özlem var çünkü arada.Bana göre küçük hem de çok küçük.
Ablamla tanıştırmıştım önce. Anneme anlattı. Sonra ikisi bir babamla konuştu. Gelsinler bi dedi. İkinci gelişlerinde verdi. Seviyorduk birbirimizi. Babam otoriter dominant biri ama kısmet konularında naif oluyor. Ki benden önce evlenmemiş abim ve ablalarım vardı.babanız ne tepki vermiş olmaz felan dememiş mi hiç