babanıza nasıl söylediniz

Bak şimdi önce saygılı konuşmayı öğren.
Sonra şu yazdıklarıma gelince birebir kendi yaşadıklarımı yazdım.
Önce beş,altı defa kocam geldi tanıştı,kaynaştı,babamdan %100 olmasa da oluru aldı,aileler tanıştı,babam yumuşadı,öyle isteme oldu bizde.
Ben zaten yaşım sana göre çok büyük olduğu için öyle söylerken öncesinde de sonrasında da utanmadım.
He sen bunu nasıl algıladın bilmiyorum ben sen sormuşsun ben de kendi yaşadıklarıma göre seni yönlendirdim işte.
Bencede 22 küçük değil bu konuda uzerine cok gidiyorsun..Artı bende evliyim bende bu durumları atlattim benimde annem söylemişti ama bende babamın daha sonra yüzüne bakmadım babam sert bir insan değil bakamama sebebim ise daha önce babamın karşına hiç bu şekilde cikmamayisim yada saygı...

Bence 2 hafta sonra tanışma gibi bir şey yapın. Damdan düşer gibi beni istemeye gelecekler dese kızım ben de kızarım. Bu ne acele önce bi tanışalım derim. Ayrıca babam vermez be demek turşunu mu kuracak?

Ben babama deseydim ki beni istemeye gelecekler.... babam da bana derdi ki evlenme kararını kiminle verdiysen git ondan istesinler seni.... üstüne bir de sert bir bakış ve o adamlar daha bir iki yıl bırak istemeyi tanışmaya dahi gelemezlerdi...

Annem babama görüştüğüm birisinin olduğunu çocuğun ciddi olduğunu söyledi babam da sen hele tanış bak bakalım nasillar dedi annem tanıştı onay verdi babalar da tanisabilir dedik. Bir aksam evimize geldiler cay icmeye, oturduk sohbet ettik sonra onlar bizi yemege çağırdı birkac kere beraber dışarı çıktık ailecek... babam onları tanıdı ve sevdi tamam artık gelebilirler dedi ama zaman vermedi kaç kere süründürdü... ben o zaman deli olmuştum ama şimdi iyi ki de öyle yapmış diyorum olaylar yavaş yavaş, sakin sakin olması gerektiği gibi ilerledi... :KK66:

Varsın biraz geç evlenin ama babanız sürece dahil olsun önce tanışsınlar gidip gelinsin babadan onay alınsın (zaten anne onay vermiş sanırım) hiç pişman olmazsın emin ol.... büyükler bizim görmediğimizi görürler...

evlenme teklifi aldığım gün anneme söledim kararını öğrenmek için olumlu baktı oda babama söledi bi gelsinler dedi oda abimede danışıldı sonuçta büyüğüm kararı önemli geldiler konusuldu beraber karar verildi

Annem babama bir erkek arkadaşım olduğunu çıtlatmıştı zaten..
Tanışmaya gelmek istiyorlarmış, ne dersin? dedi.. O da kabul etmiş..
Hatta sonra babam beni çağırdı odaya, benden ön bilgi aldı, kimdir nedir diye, hayatımın en heyecanlı anlarındam biriydi:oops::rolleyes:

Önce tanışmaya, sonra istemeye geldiler.

Korkmayın bu kadar, hayırlı işler bunlar olacak.. En müsanibi de annenizin söylemesi, iyi bir anını yakalayacak kocasının:KK31:

merhaba hanımlar 2 hafta sonra beni istemeye gelcekler ve babama nasıl söylicez bilmiyoruz annemin hiç cesareti yok ben zaten bacaklarım titriyo utancımdan korkumdan ve heyecanımdan annem kabul etmez diyor ya kabul etmezse diye korkuyorum o zaman napcam ben bi fikir verin bana .
annenizin soylemesinden baska cozum yok. beni istemeye geleceklerini annem soylemisti, babamin asla ve asla kabul etmeyecegini bile bile annem soylemisti yinede.

Hangi baba hevesli hevesli tamam evlensin der ki... yani ben öyle bir baba görmedim duymadım. Tabi ki mutlu olsun yuvasını kursun ister ama hevesli görünmez olamaz daa :KK12:

Ben babama deseydim ki beni istemeye gelecekler.... babam da bana derdi ki evlenme kararını kiminle verdiysen git ondan istesinler seni.... üstüne bir de sert bir bakış ve o adamlar daha bir iki yıl bırak istemeyi tanışmaya dahi gelemezlerdi...

Annem babama görüştüğüm birisinin olduğunu çocuğun ciddi olduğunu söyledi babam da sen hele tanış bak bakalım nasillar dedi annem tanıştı onay verdi babalar da tanisabilir dedik. Bir aksam evimize geldiler cay icmeye, oturduk sohbet ettik sonra onlar bizi yemege çağırdı birkac kere beraber dışarı çıktık ailecek... babam onları tanıdı ve sevdi tamam artık gelebilirler dedi ama zaman vermedi kaç kere süründürdü... ben o zaman deli olmuştum ama şimdi iyi ki de öyle yapmış diyorum olaylar yavaş yavaş, sakin sakin olması gerektiği gibi ilerledi... :KK66:

Varsın biraz geç evlenin ama babanız sürece dahil olsun önce tanışsınlar gidip gelinsin babadan onay alınsın (zaten anne onay vermiş sanırım) hiç pişman olmazsın emin ol.... büyükler bizim görmediğimizi görürler...
evet öyle tabiki

Annem babama bir erkek arkadaşım olduğunu çıtlatmıştı zaten..
Tanışmaya gelmek istiyorlarmış, ne dersin? dedi.. O da kabul etmiş..
Hatta sonra babam beni çağırdı odaya, benden ön bilgi aldı, kimdir nedir diye, hayatımın en heyecanlı anlarındam biriydi:oops::rolleyes:

Önce tanışmaya, sonra istemeye geldiler.

Korkmayın bu kadar, hayırlı işler bunlar olacak.. En müsanibi de annenizin söylemesi, iyi bir anını yakalayacak kocasının:KK31:
ayy ne heyecanlı ya odaya çağırması iyi konuşabilmişsiniz heyecandan :)

Kaç yaşındasınız?
Eşim direk kendi konuştu (tanışmadığımız için)

ee sonra ne dedi babanız
istemedigi kisi oldugundan hayir olmaz gelmesinler dedi :silah:
ama sonra geldiler istemeye. gerçi simdi ayrildik ama sonuç olarak soruna cevap : o kisiyi tanidigi için istemedi gelmelerini, gelecekleri tarihi bile umursamadi sessiz sessiz durdu onlarin gelmesine kadar.

istemedigi kisi oldugundan hayir olmaz gelmesinler dedi :silah:
ama sonra geldiler istemeye. gerçi simdi ayrildik ama sonuç olarak soruna cevap : o kisiyi tanidigi için istemedi gelmelerini, gelecekleri tarihi bile umursamadi sessiz sessiz durdu onlarin gelmesine kadar.
hmm üzüldüm senin adına hayırlısı olsun

İstemeye gelecekleri gün belli, baba habersiz, PES BU KADARINA!

Ben de olan şu, aile geldi öncesinde, bir tanıştılar, sonrasında sizden haber bekliyorum X Bey, Y Hanım dediler. :KK45:

Sonra babam aileyi, eşimi araştırdı, en sonunda onay verdiğinde, gelsinler dedi. Anca o zaman geldiler.

Yani babacığımdan habersiz iş çevirmedim, ayıptır yahu!!!

ayy ne heyecanlı ya odaya çağırması iyi konuşabilmişsiniz heyecandan :)
:KK48::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Valla pek konuştuğum söylenemez.
Yanlış hatırlamıyorsam 3 soru sordu babam.
Yaşı kaç
Nereli
Ne iş yapıyor
;)
Zar zor cevap verip ve susmuştum:oops:

Olsun yaa, ne tatlı bir anı,hoş bişey bence

Back
X