babanıza nasıl söylediniz

evet ya işte bende öyle düşündüm ama o kişiler yok malesef burda tatile çıktılar şansıma.
Erkek arkadasini hic gormeden direkt istemeyi annen kabul etti mi?
Ilkonce konuyu annen babana acsin sonra da bi kahvegr cagirin cocugu ya da disaruda bi tanisma organize edin. Biraz tanisinlar hic tanimadigi birine nasil vericek kizini. Hem simdi soyleyip iki hafta sonra istemeye geliyolar desen cok emrivaki olur

Hic soylemesen belki gerek kalmaz buna geldiklerinde kendide sever kabul eder belki benim kuzenimde öyle olmustu dayimin haberi olmadı kendiliğinden kabul etti tabi araştırdı o taraf ısrarcı olduğu için kuzenimde istedigini belli etti sonradan ogrendiler is olup bittikten sonra simdiden söyleyince gelmesinler diye tepki gosterme ihtimali varmı gelip gittikten sonra citlatin yoksa tavrına gore

Bizim islerimizde kardeslerimki olsun ablamki olsun benimkini hep dayim ön ayak oldu canim dayim ya dayiniz amcaniz bi büyüğünuz yokmu.ayip bisey değil sonucta cesaretini toplayip annenizde acabilir konuyu.allah simdiden kolaylık versin ve hayirli kilsin :KK68:

Benim annem yok. Erkek arkadaşımı direkt kendim söylerim zamanı geldiğinde ,utanacak birşey yok onun rızasını direkt kendim almak isterim araya kimseyi koymam.

Valla ben kendim anlattım babama, kızkardeşim ve ben babamı odamıza davet ettik birtanede kahve yaptık babamıza ve açık açık kendim duygularımı kaygılarımı anlattım sağolsun dinledi ve gelsin çocuk önce bir onunla tanışayım dedi. Bence senin anlatman en mantıklısı çünkü kendini aşkını sevdiğini en güzel ve ikna edici sen anlatırsın araya başkalarını sokma derim

1. Canım değerini koru önce
  2. Ananı babanı yabana atma onlar eşşekbaşı değil üzerinde hakları olan insanlar
  3. Karşı tarafa elini verirsen kolun gider bu kafayla
  4. Sen kız evisin kızsın onlar sana göre adım atacak
  5. Seviyorum ölüyorum bitiyorumlarla yaptığın ve aldığın kararlar hiç mantıklı değil. birgün Allah muhtaç etmesinde baba evine dönmeye de yüzün olsun yüzün !!
  6. İnşallah bişeyler anlamışsın dır ??

Ne guzel ozetlemissin.. cok dogru.:KK9:

merhaba hanımlar 2 hafta sonra beni istemeye gelcekler ve babama nasıl söylicez bilmiyoruz annemin hiç cesareti yok ben zaten bacaklarım titriyo utancımdan korkumdan ve heyecanımdan annem kabul etmez diyor ya kabul etmezse diye korkuyorum o zaman napcam ben bi fikir verin bana .
Bence çok geç kalmışsın bu isteme işini biraz ertelemelisin
Ben ailemle farklı şehirde yaşıyordum
İlişkimiz oturduktan sonra aılemın yanına izine gittiğimde birisiyle görüştüğümü aileme söyledim
Ufak çaplı bir şoktan sonra kim nereli adı ne ne iş yapıyor kaç yaşında vs vs soruları geldi
Cevapladıktan sonra
Babam ne kadardır berabersınız ne düşünüyorsunuz vs dedi
Ben süresini ve birbirimizi tanımaya devam ettiğimizi henüz bir adımın benim için erken olduğunu söyledim
Bı kaç ay sonra babam erkek kardeşin tanışsın en azından dedi
Kardeşimle tanıştılar
Eşim sürekli tanışmak istiyordu ama ben süreyi biraz uzatmak için oldukça çaba sarf ettim
Eşim evlenme teklifi ettikten sonra
Babama evlenme teklifi ettiğini kendiside izin verirse benim cevabımın evet oldugunu söyledim
Yanlarına davet ettiler
Biz gidemedik izin mevzusundan dolayı
Ailem geldi
Tanıştılar ilk gün hep beraber yemek yedi
Bi kaç kez babamla kahve içmeye falan cıktılar
Son gün aileler tanıştı hep beraber piknik yaptık
Akşam eşim babamla dışarı çıktı istemeye gelmek için izin istedi
Babam bı kac gün düşüneceğini söyleyip konuyu kapattı
Üç gün sonra eşime tarih verdi gelip istediler

Bu dusunce yapisi beni cok yormaya basladi.. kizlar neden cekiniyor ya ? Erkek olunca ailesine sevdigim var diyince bisey olmuyor, ama kiz deyince dunyanin sonu sanki neden boyle ? Bu dusunce yapilari degismesse daha cok hemcinslerimiz bu sekilde suclu hissedecek kendilerini, oz guven kaybina urayacaklar, yazik gunah yani.. birakalimda sevenler kavussun degilmi..

Ben kendim söyledim babama. Baba görüştüğüm biri var. Ailesi gelip tanışmak istiyorlar. Şu kişi şuralı şu işi yapıyor dedim. Babam da tamam gelsinler tanisalim dedi. Fakat benim babamla aram her zaman çok iyidir. O yüzden cesaretli davrandim.
Babam bana çok güvenir. O seçtiyse ben onaylarim demiş anneme. Bu da böyle bir anim.

Babama aynen şöyle dedim: " Baba! x bana evlenme teklifi etti !!! Tanışmaya gelmek istiyorlar yılbaşında nasipse." Bu arada kasım sonuydu sanırım bunu söylediğimde veya aralık başıydı. Gözlerimin içi gülerek büyük bir heyecanla söyledim. Mutluluğunuzu babanıza hissettirin. O da sizin mutluluğunuzu görünce kıyamayacaktır

biz seni tanımak da aceba neden cekemeyelim arkadasim? Okudummu, Yeah! Evlendimmi, Yeah! Bence burda senden önde olanlar var, demekki sende onları cekemiyorsun.. bukadar koca meraklı olduğunu gösterme.. babam için 6yil sabrettim ben, sonra bir buçuk ay içinde dugun yaptık. Ayipladim seni ve uslubunu:ıslık::duduk:
sen kimsin be sana mı söylendi bu laf burda da insanlar gündemde olmaya çalışmak için yorum yapanlar var ya koca meraklısı sensin bence kimin evli olduğu ortada düzgün konuş tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde yorum yapmaya hakkın yok git başka yerde ilgi çekmeye çalış hadi naşşş.

Babama aynen şöyle dedim: " Baba! x bana evlenme teklifi etti !!! Tanışmaya gelmek istiyorlar yılbaşında nasipse." Bu arada kasım sonuydu sanırım bunu söylediğimde veya aralık başıydı. Gözlerimin içi gülerek büyük bir heyecanla söyledim. Mutluluğunuzu babanıza hissettirin. O da sizin mutluluğunuzu görünce kıyamayacaktır
sağolun teşekkürler

Bizim islerimizde kardeslerimki olsun ablamki olsun benimkini hep dayim ön ayak oldu canim dayim ya dayiniz amcaniz bi büyüğünuz yokmu.ayip bisey değil sonucta cesaretini toplayip annenizde acabilir konuyu.allah simdiden kolaylık versin ve hayirli kilsin :KK68:
amin sağol canım annem söyledi zaten dün :)

Bu dusunce yapisi beni cok yormaya basladi.. kizlar neden cekiniyor ya ? Erkek olunca ailesine sevdigim var diyince bisey olmuyor, ama kiz deyince dunyanin sonu sanki neden boyle ? Bu dusunce yapilari degismesse daha cok hemcinslerimiz bu sekilde suclu hissedecek kendilerini, oz guven kaybina urayacaklar, yazik gunah yani.. birakalimda sevenler kavussun degilmi..
aynen canım

sen kimsin be sana mı söylendi bu laf burda da insanlar gündemde olmaya çalışmak için yorum yapanlar var ya koca meraklısı sensin bence kimin evli olduğu ortada düzgün konuş tanımadığın insanlar hakkında bu şekilde yorum yapmaya hakkın yok git başka yerde ilgi çekmeye çalış hadi naşşş.
gerçek manada TERBİYESİZ VE SEVİYESİZsin. Esefle kınıyorum seni.. sen " cekemiyorsun dicem" diyerek başlattım, bende nin zihniyetin gore, tüm velilerimiz cekemiyorsun ozaman dedim. Pes.. 21 yaşında, ve gayet çocuk tavırlu uslub lu ve mantık dasin.

gerçek manada TERBİYESİZ VE SEVİYESİZsin. Esefle kınıyorum seni.. sen " cekemiyorsun dicem" diyerek başlattım, bende nin zihniyetin gore, tüm velilerimiz cekemiyorsun ozaman dedim. Pes.. 21 yaşında, ve gayet çocuk tavırlu uslub lu ve mantık dasin.
velilerimiz=evlileri.(Google keyboard):hamarat:

Back
X