• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanıza sevgilinizi nasıl söylediniz yardım lütfen ?

Benim bildiğim işler ciddiye binme yoluna girerse söylenir. 1-2 sene sonra nişanlanmayı düşünüyorsan misal, şimdi söylemenin bir anlamı yok, 1-2 sene geçsin zamanı gelsin öyle söylersin. Bir de söyleyince bazı aileler sevgililik durumunu kabul etmiyorlar muhakkak adı konsun, yüzük takılsın falan diye tutturuyorlar.

Ben söylemedim, çok seviyorum ama yakın zamanda evlilik düşünmüyoruz, başka önceliklerimiz falan var, babam insanı sıkan biri değildir ama baba bu sonuçta belli olmaz, söz yapın bilmem ne derse mesela şu an öyle bişey yapamam. Gereksiz bişey yani şimdilik. Aileye bahsedince olay çok ciddiye binmiş gibi hissederim ben mesela.
haklısın sanırım bende zaten istemeye yakın babama acılıcam

Sevgilimi 5 yıldır tanıyorum sadece 2 kere gördü sevgilimi babam hastalıklardan dolayı ama arkadaşım olarak tanıştırdım. Ciddi bir adım atasıya kadar söylemeyi düşünmüyorum :KK43: sürekli sorun çıkar biraz beklemekte fayda var :oops:

ben o konuda cok dikkatliyim cok sukur bisey olmadı o yonden

bende aksine nasıl bir cesaret varsa dikkat falan hak getire.. üniversiteyi memleketimde okudum bütün sülalede orda tabi..bir gün bankadan çıkıyoruz eşimle pat daha kapısına yeni çıktık babam aradı napıyosun bankada diye... aha dedim kamera yerleştirmiş üstüme:KK70:

bende aksine nasıl bir cesaret varsa dikkat falan hak getire.. üniversiteyi memleketimde okudum bütün sülalede orda tabi..bir gün bankadan çıkıyoruz eşimle pat daha kapısına yeni çıktık babam aradı napıyosun bankada diye... aha dedim kamera yerleştirmiş üstüme:KK70:
babamda zaten surekli arar nerdesin n yapıyorsun okuldan cıktın mı :D

Ben babamdan çok annemin tepkisinden korkuyordum yine de söyledim anneme, istemeye gelecekler diye. Tabi günlerce sinir krizi geçirdi. Babama söyledi benim yanımda. Babam hiç tepki vermedi gayet doğal karşıladı. Ama iki yıl öncesinden ben olsam söylemezdim erken diye düşünürdüm. Ben 3 ay öncesinden söyledim gelip istediler bir gün sonra resmi olarak kocamdı :)

Ben babamdan çok annemin tepkisinden korkuyordum yine de söyledim anneme, istemeye gelecekler diye. Tabi günlerce sinir krizi geçirdi. Babama söyledi benim yanımda. Babam hiç tepki vermedi gayet doğal karşıladı. Ama iki yıl öncesinden ben olsam söylemezdim erken diye düşünürdüm. Ben 3 ay öncesinden söyledim gelip istediler bir gün sonra resmi olarak kocamdı :)
annemle arkadas gibiyiz o konuda skntm yok sorun baba :))

Bende babama erkek arkadasımı anlatmayı düsünüyorum 1-2 seneye kadar evlilik hemen deil ama en azından iliskinin bir boyutu olmalı değilmi? ama gel gelelim babama bunu soylemek zor olacak babam kıskanc bir insan nasıl anlatacağımı bilemiyorum sevgilim oldugunu soylesem cok tepki verebilir bir fikrim yok sizlerinde yasam tecrubelerinden yararlanmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz?:)
Babama sevgilim beni terk ettigi gun arayarak aglaya aglaya soyledim:))) baba dedim bu gune kadar başını one egdimmi hayir dedi.. sana laf getirdim mi Hayır dedi.. ama ilk defa beni aglarken goruyor ne oldu kizim dedi boyle boyle dedim ama beni terk etti dedim:)) cok kiskanctir babam tabi ben agliyorum pek bise diyemedi uzme kendini skma canını iyi olmus zaten seni taniyamamis bir daha duymak istemiyorum dedi:)) gel gelelim o sevdicegim ile evlendim birde bebem var:))

Back
X